כל התוכן נמחק
-
הבעיה הגדולה שאין שום התייחסות מחברת ימות המשיח..........שתיקה רועמת

והאמת היא שחברת סים מהדרין הם המפסידים האמיתיים כנראה כי עכשיו יהיה חרם לשיר את הגינגל שלהם
-
@יוסלה-טראמפ כתב בכל התוכן נמחק:
הבעיה הגדולה שאין שום התייחסות מחברת ימות המשיח..........שתיקה רועמת

והאמת היא שחברת סים מהדרין הם המפסידים האמיתיים כנראה כי עכשיו יהיה חרם לשיר את הגינגל שלהם
דווקא יצא עדכון , לא רשמי, אבל מיודעי דבר, הכל יחזור בעזרת השם לעבוד כרגיל.
-
@זעליג אני עכשיו קולט שזה בעיה כללית לא ראיתי את השרשור , מקווה שלא יפגע בשחזור, השארתי הודעה בשלוחה הראשית של הקו שיש תקלה בקו .
-
@נועם-השבת זה לא יפריע,
אבל בכללי, תוכן חשוב כדאי לגבות. נקודה.
-
אגב דבר מעניין, יש קוים שחזרו יותר מהר כמו סיטי קאר ושאר קוים שמשלמים
זה כמובן בצדק גמור!! רק כתבתי לתשומת לב וכדי שיבינו שאפשר לשחזר רק לחכות בסבלנות -
@אביי-ורבא
זה הלקח הכי חשוב עבורי [ואני מאמין שלעוד רבים] מכל הסיפור הזה! -
ברוך ה' כל התוכן אצלי במערכת מתחיל לחזור. למרות ששיניתי הגדרות בינתיים והעלתי קבצים. למי שחשש
-
@יעקב-1 כתב בכל התוכן נמחק:
ברוך ה' כל התוכן אצלי במערכת מתחיל לחזור. למרות ששיניתי הגדרות בינתיים והעלתי קבצים. למי שחשש
מערכת חינמית או ששילמת עליה כסף
-
@בעזרת-ה צריך לבקש מימות המשיח, שיחזירו את שירות ה- FTP בכדי שהלקוחות יוכלו לגבות את החומר מדי פעם, ובעיקר לאחר פעולות משמעותיות בקו,
ולכל הפחות שיתנו את השירות הזה לקווים העסקיים שמשלמים מדי חודש על אחזקת הקו / מניעת פרסומות / יחידות וכו'. - ובסך הכל רוצים להיות רגועים שיש להם גיבוי בצד למקרי חירום.אולי כעת לאחר המתח הרב שהיה אצל רבים, דרישה ציבורית תועיל לטיפול בעניין.
דעתכם??
-
@זאביק דעתי שהם יכולים לעשות את זה בתשלום, לא רואה סיבה שייתנו מקום כפול בשרת בחינם (אף שכמובן הייתי שמח...)
אבל לפי מה שהבנתי חלק מהעניין היה כדי שלא יוכלו לעבור בקלות לחברה אחרת (ולכן גם אי אפשר להוריד הרבה קבצים בבת אחת) -
@צבי-ד-צ שיהיה בתשלום או לא, זה לא העניין, כיון שאנו בין כך משלמים על אחזקת הקו / פרסומות / יחידות וכו', - אז לא משנה כ"כ כיצד בדיוק יהיה הפירוט בחשבונית או אם נוסף עוד כמה שקלים,
אבל כרגע אפילו בתשלום לא שמענו על אפשרות כזו.
-
-
@אביי-ורבא כמדומני שגיבוי קמפיינים וכו' לא נמצא שם, כך שעדיין ה FTP היה מושלם יותר, אבל ודאי שהשירות שלך אמור לתת מענה טוב לרוב החומר. (ואולי בעז"ה תרויח כהוגן מכל מה שקרה...)
-
@אביי-ורבא כעת אני רואה שחידשתם גם את האפשרות לתוכנית המוזלת יותר, - יפה מאוד!! (כמדומני שבעבר זה לא היה זמין)
-
@יעקב-1 כתב בכל התוכן נמחק:
עדכון.
שוחזר אצלי בערך 90 אחוז, וכבר שעה זה אוחז בזה. (90 אחוז מלפני שבת כמובן).
להתייאש מהשאר, או לחכות? -
@יעקב-1
אצלי לא שוחזר כלום ביינתיםיש לי למה לחכות ?
-
@795702821 הם אמרו שעד מוצאי שבת כל הקוים ישוחזרו
https://f2.freeivr.co.il/post/166730
https://f2.freeivr.co.il/post/166740@שמחה-זו-הסיסמא אולי כדאי להוסיף לפוסט האחרון בשרשור ההוא את זה שעד מוצאי שבת ישוחזר כפי שכתב אברהם בקישור הראשון שציינתי פה