נפתר השתיקה הרועמת (באופן רשמי של ימות) במהלך הקריסה האחרונה
-
@Chaim כתב בהשתיקה הרועמת (באופן רשמי של ימות) במהלך הקריסה האחרונה:
זה יוכיח על הרצון להשתפר ועל כך שהם ס"ספרים" את הלקוחות
זה בדיוק העניין, ויענה גם על עוד כמה דברים ששאלת
האם מי ששילם קיבל קדימות ?
מה רע בכך? נראה לי שיא המובן!
(וכנ"ל יתרץ עוד כמה דברים) -
@צבי-ד-צ כתב בהשתיקה הרועמת (באופן רשמי של ימות) במהלך הקריסה האחרונה:
מה רע בכך? נראה לי שיא המובן!
(וכנ"ל יתרץ עוד כמה דברים)לא מאד רע בכך, אבל רע שאין שקיפות. כי אולי גם אני הייתי משלם ? חוץ מזה אני גם משלם! אני משלם הרבה יחידות.
אז שיגידו כמה צריך לשלם בשביל הקדמת הטיפול
לא הבנתי מה יתרץ עוד כמה דברים -
הבעיה הגדולה שהקוים קרסו לי יש קו שיש בו הפניות כאלה ואחרות ואנשים שהיו צריכים ואפילו חייבים את הקו לא היה להם מענה עד מוצ"ש בשעה 10:00 בלילה.
ולא שהיה לי תחלופה לתת להם פשוט הכל היה תקוע ככה מיום רביעי בלילה.
וההתייחסות גם של העובדים בשירו הלקוחות לקתה בחסר. -
@נר-יצחק כתב בהשתיקה הרועמת (באופן רשמי של ימות) במהלך הקריסה האחרונה:
@קו-המוסיקה אבל השתדלות עושים
התלוננתי? צריך גם להודות!
ההשתדלות נשאה פרי
https://f2.freeivr.co.il/post/167373
-
הנושא סומן כשאלה נ נר יצחק
-
הנושא סומן כנפתר נ נר יצחק
-
@נר-יצחק רק חבל מאוד שלא היה מידע בזמן אמת למאות בעלי ומשתמשי קווים שעמדו חסרי אונים ומידע והצטרכו לנסות להבין מאנשים אחרים מה קרה ומה הולך להיות
-
@שמואל-ש עם זה אני מסכים בהחלט
ומקווה שיפיקו לקחיםואגב תחשוב על זה שבזמן אמת הם עבדו כמו מטורפים כדי לטפל בזה כמה שיותר מהר
כשאתה בכזה מצב אתה על אוטומט אתה לא חושב מה אתה עושה אתה פשוט מתקן את התקלהמניסיון -
@נר-יצחק כתיבת פוסט "אני מודעים לתקלה, עובדים על זה, זמן טיפול משוער XXX ..." לקח לי פחות מחצי דקה
ואח"כ "המערכות עובדות אך החומר באמצע שיחזור, עד מוצ"ש הכל יחזור" גם לקח פחות מחצי דקה
לא הקדשתי פה מחשבה
למה צריך לשמוע איש מפי איש מפי מישהו שלא בטוח ולא יודע שאולי החומר ישוחזר לא יודע מתי?? -
@שמואל-ש זה אפילו לא עולה בראש אתה לא מבין איזה לחץ וסטרס זה באותו רגע אתה אפילו לא חושב על זה ואני מדבר מניסיון של פדיחות הרבה יתר קטנות מזה
-
@נר-יצחק כתב בהשתיקה הרועמת (באופן רשמי של ימות) במהלך הקריסה האחרונה:
@שמואל-ש זה אפילו לא עולה בראש אתה לא מבין איזה לחץ וסטרס זה באותו רגע אתה אפילו לא חושב על זה ואני מדבר מניסיון של פדיחות הרבה יתר קטנות מזה
גם ביום חמישי בלילה?
קיצער, אני לא הולך לדבר כאן מה ומתי, אבל נראה לי שהרעיון מובן -
@שמואל-ש אני גם כועס
אבל בכל אופן מלמד זכות -
@נר-יצחק @שמואל-ש בדיוק בשביל כזה מצב מחזיקים דובר או מערכת דוברות שלא קשור למערכת התחזוקה. כמובן שזה לא צריך להיות ממש דובר, רק מישהו מההנהלה שיהיה אחראי על זה, כמו מי שבסוף הודיע, אבל שזה יהיה רשמי מימות.
אני מוכרח גם ללמד זכות קצת, שיש בזה גם מלא אי נעימות כשקורית כזו תקלה, ומקוים לטוב שיסתדר בתוך דקות ולא יצטרכו כלל להודיע -
@נר-יצחק גם אני
אבל לא כשזה נראה משהו מתמשך, במודול הקראת טקסט, בפרסומות, ובקריסה פה
זה מראה קצת שהחברה לא חושבת שהיא צריכה לעדכן/להודיע ללקוחות על בעיות/חידושים שאמורים להשפיע ולשנות מאוד ללקוחות שלה
מה הסיבה? מוזר מאוד
אני יודע שכשהיה קריסה בCloudflare אפילו שהמון משתמשים הם חינמיים מהשניה הראשונה הם הוציאו עידכונים והתנצלות ובסוף הם הוציאו פירוט ממה שהיה ומתי היה ומה עשו כדי למנוע מעכשיו והלאה
כאן? כלום וכלום
נכון שמיד יבואו למחות שזה בחינם והם לא חייבים לנו כלום, אבל גם בחינם יש לקוחות ויש מינימום שרות, וצא ולמד מגוגל מCloudflare ומכל חברה חינמית אחרת
אני לא מתריס ולא נגד, אני כן נגד השיטתיות הזאת