ביצוע שיחת גישור במחיר מוזל
-
בהמשך להוזלה החדשה של ימות המשיח: הוזלה משמעותית בעלויות קמפיין שיגור הודעות קוליות
אני רוצה לבצע שיחת גישור דרך אתר שירות הלקוחות שלי. הנציג לוחץ על כפתור החייגן בכרטיס הלקוח, הנציג + הלקוח מקבלים שיחה קולית ומשוחחים ביניהם. עד היום המחיר היה יחידות כפי אורך השיחה * 2, אחד עבור הניתוב ללקוח ואחד עבור הניתוב לנציג.
אני רוצה לשנות את זה, לחיצה על הכפתור תפעיל קמפיין עם api הנציג יקבל טלפון ויקיש 1 למעבר למענה אנושי.
את פרטי הלקוח אשנה בכל שיחה באמצעות api.לכאו' יש כאן דרך לביצוע שיחות גישור בעלות של 2 יחידות לשיחה.
השאלה היחידה שיש לי כרגע זה איפה מאוחסן לי השיחה לאחר מכן שאוכל לשמור אותה בכרטיס הלקוח?
תודה רבה. -
@מתכנת-בעתיד כתב בביצוע שיחת גישור במחיר מוזל:
בהמשך להוזלה החדשה של ימות המשיח: הוזלה משמעותית בעלויות קמפיין שיגור הודעות קוליות
אני רוצה לבצע שיחת גישור דרך אתר שירות הלקוחות שלי. הנציג לוחץ על כפתור החייגן בכרטיס הלקוח, הנציג + הלקוח מקבלים שיחה קולית ומשוחחים ביניהם. עד היום המחיר היה יחידות כפי אורך השיחה * 2, אחד עבור הניתוב ללקוח ואחד עבור הניתוב לנציג.
אני רוצה לשנות את זה, לחיצה על הכפתור תפעיל קמפיין עם api הנציג יקבל טלפון ויקיש 1 למעבר למענה אנושי.
את פרטי הלקוח אשנה בכל שיחה באמצעות api.לכאו' יש כאן דרך לביצוע שיחות גישור בעלות של 2 יחידות לשיחה.
השאלה היחידה שיש לי כרגע זה איפה מאוחסן לי השיחה לאחר מכן שאוכל לשמור אותה בכרטיס הלקוח?
תודה רבה.תשתמש כבר בשירות לקוחות חינמי.
-
@בשכמל-ו
איך אני יכול לעשות זאת באמצעות api?
אני לא עושה זאת עם מערכת טלפונית אלא באמצעות לחיצה על כפתור חייגם באתר שלי. -
@מתכנת-בעתיד כתב בביצוע שיחת גישור במחיר מוזל:
@בשכמל-ו
איך אני יכול לעשות זאת באמצעות api?
אני לא עושה זאת עם מערכת טלפונית אלא באמצעות לחיצה על כפתור חייגם באתר שלי.תעשה פקודה באתר שלך
תיעוד ה api -
@בשכמל-ו
לא הבנתי. שלחת לי קישור לשליחת צינתוק עם api. אבל את הפעלת השיחת ועידה במקרה שלך צריך לחייג פיזית לטלפון. אני רוצה ששתי הלקוחות יקבלו חיוג מהמערכת בלי שיצטרכו לחזור למערכת.
זה אפשרי? -
זה באמת לא אפשרי בחינם לקבל שיחה מהמערכת
אבל הוא פשוט הציע לך בחינם בדרך קצת פחות מסובכת
[מועיל לשיחות נכנסות בבלד, לא לחזרה ללקוחות]כנראה בשביל מי שרוצה לתת שירות מכובד ולא להתקמצן על 30 אגו' שווה לו כמו שאתה הצעת