שיכפול הקלטות
-
אם יש לך 20 שלוחות תפריט שאמור להיות בהם אותו קובץ להקלטה (לדוג' להקלטה לשלוחה 1 הקש 1 לשלוחה 2 הקש 2)
ויום אחד החלטת להוסיף שם להפעלת חדר ועידה הקש 3 - היום צריך לעבור על כל ה20 שלוחות ולהכניס קובץ חדש (או להחליף את ה M1000 או להוסיף M1000-1)אם אפשר לפתח אפשרות שהודעה זו וכן הודעות מערכת נוספות ילקחו משלוחה מסוימת למשל
system_notice_M1000=/01/12
ואז הודעת M1000 וכן M1000-1 וכו ילקחו משלוחה 01/12
וכן להוסיף הגדרה מה יקרה אם יהיה קובץ M1000 בשלוחה מה יגבר על מהזה יכול לפתור בעיות רבות ומגוונות - כוונתי בעיקר להודעות מערכת נוספות
-
@33064325 במילה אחד, תייקית Messages ברמת תפריט
-
-
@zxc
זה לא קשור לעניין
יש לי בתוך כל כיתה תפריט ויש לי בתוך התפריט שלוחה נוספת של תפריט שבתוכה יש 8 תפריטים... כל ה8 האלו אמורים להיות לאישור ההשתתפות במבצע הקש 1 וכו -
@33064325
זה קשור ש@א-גוטן רצה שזה יהיה ע"י תייקית Messages ברמת תפריט
ע"ז כתבתי שאף אם להגדיר את זה יהיה קשה ובעלות הרבה יותר גבוהה, (איני מכתנת אז איני יודע בדיוק, אבל אני יודע שקשה להגדיר תפריט משני כמו תפריט ראשי),
אז במקום זה, חזרתי לרעיון שלך, שיהיה הפניה לשלוחה מסוימת, וכמו הרעיון שעשו שם, ששמו כל שלוחה הפניה לשלוחה מסוימת. -
@zxc אני התכוונתי לקישור ששמת לחזרה למיקום האחרון זה משהו אחר לגמרי גם מבחינת התיכנות של זה וגם מבחינת הצורך שזה מספק, אני רוצה שהקלטת התפריט תהיה לפי מה שיש בשלוחה מסוימת ולא שהמערכת תעביר אותי לשלוחה אחרת