רעיון לקיצור דרך
-
@haiims כתב ברעיון לקיצור דרך:
( שאלה יש אפשרות כזאת שמי שמחייג למספר משני אז הוא מופנה ישר לשלוחה הפרטית שלו לפי מספר פלאפון) כאילו גם לי מספר מחייג וגם לפי מספר מחוייג.
יש הפניה לפי מספר מחוייג, לא זוכר לפי מספר מחייג
-
-
@BEN-ZION תודה.
ואני יודע שיש גם וגם אבל זה לא עוזר לי אני צריך את שניהם יחד לדוגמא מי שמתקשר למספר המשני יעבור לשלוחה 13 שזה השלוחה האישית שלו אבל עם זה לא יהיה גם לפי מספר המחייג בעצמו אז כולם יעברו לשלוחה 13 . זה הבעיה. -
@haiims לא הבנתי אני מגדיר שמס' 055555555 שחייג ל044444444 עובר לשלוחה 13 וככה לכל אחד המס' שלו
-
@BEN-ZION אפשר להגדיר שמספר שמחייג ל0533333 יעבור ל13
ושהוא מחייג ל04444444 יעבור לשלוחה ראשית ?
מה ההגדרה ? -
@haiims אפשר לכל מס' לעשות מחייג ומחוייג
044444444-055555555=/12ה5 זה המספר מחויג 4 זה מחייג עובר לשלוחה 12 אם יש לך מס' משני תגדיר מחייג מחוייג למס' משני עובר לשלוחה אישית חיוג למס הרגיל יכנס רגיל למערכת
-
@BEN-ZION השאלה עם זה עובד בשלוחת הקלטות כי נראה לי שזה רק בשלוחת צינתוקים.
-
@haiims לא הבנתי?
אתה מגדיר את זה בשלוחה ראשית והוא יעביר אותך לאן שתגדיר -
-
@BEN-ZION המודול הזה מסובך נראה לי מה שרשמתי למעלה יהיה לי יותר קל לא ? מודול שליחת הודעה אישית.
-
@haiims איזה מודל?
הודעות אישיות? -
@BEN-ZION כן. נראה לי עדיף לפתוח לכל אחת שלוחת השמעת קבצים שרק היא יכולה להכנס אליה ומשלוחת הקלטה לפי שם האחות מעבר להקלטה לשלוחה השמעת קבצים עם צינתוק וזהו.
-
@haiims אתה יכול לעשות שלוחת תפריט שבתוכה שלוחות הקלטות בשמות של האחיות
בהגדרות התפריטtext_extensions=yesתוסיף קובץ בשם ExtensionNumbersAndAssociations.ini
תגדיר בקובץ1=אתי 2=חנה וכו'ככה גם בהשמעה קבצים ובהפניה תפנה לפי השמות בעברית ככה לא יתבלבל לך
-
@BEN-ZION מה go to = אתי ? ??

-
כתב ברעיון לקיצור דרך:
@haiims אפשר לכל מס' לעשות מחייג ומחוייג
044444444-055555555=/12ה5 זה המספר מחויג 4 זה מחייג עובר לשלוחה 12 אם יש לך מס' משני תגדיר מחייג מחוייג למס' משני עובר לשלוחה אישית חיוג למס הרגיל יכנס רגיל למערכת
במקום 12 תכתוב אתי
במחשבה שניה זה לא יעזור לך כי היא תכנס ישר לשלוחה שלה ואם תרצה להקליט למישהו אחר היא תצטרך לחזור 1 אחורה
אתה יכול גם לעשות לכל אחת שלוחת תפריט שזה השם שלה בתוכה שלוחת השמעת קבצים שמקבלת קבצים מכל מי שהקליט לה ולעשות לה שלוחת תפריט שבתוכה כמה שלוחות הקלטות שהיא בוחרת למי להקליט כמובן שאתה מכין שלוחת תפריט אחת ומשכפל אותה לכולם -
@BEN-ZION כתב ברעיון לקיצור דרך:
תעשה שלוחת צינתוקים אישית לפי המדריך הזה
דרך אגב, לדעתי קו שאין בו יותר מידי אנשים והרשמות כל הזמן מספיק לו לעשות רק שלוחת הוספת ערך, המדריך הארוך הזה נועד כדי למנוע באגים, אבל בכזה קו קטן לא אמור לקרוא משהו. ובפרט אם מכירים את כולם אז מקסימום מישהו מתלונן שלא מקבל צינתוקים או שמקבל את של השני או משהו ומסדרים את זה בשניה.