חדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל 📧
-
@מ.-מ.-פליישער וגם נכון לעכשיו עדיין לא עובד...
-
@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:AI (ג'מיני) - שבתהליך ההרשמ
השימוש בAPI KEY הוא רק על השימוש האישי שלי? או שיש לך שימוש אחר בו?
ברור שרק עבור השימוש האישי של הלקוח. זה הסיבה שנדרש להירשם עם הכתובת מייל שלכם ובנוסף חייב שזה יהיה המייל שלכם שמוגדר במערכת. כי לפי הכתובת מייל האישית אנחנו יודעים באיזה מפתח להשתמש.
עריכה: ובנוסף יש את ההגדרה שישלח למייל שלנו בשליחה למייל נוסף. ככה המערכת מקשרת ביניהם.
-
@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער וגם נכון לעכשיו עדיין לא עובד...
מה בדיוק לא עובד? הגדרה כללית מידי...

-
@מ.-מ.-פליישער למעשה לא מתקבל מייל.
type=record folder_move=/0/3 email_address=11@gmail.com email_address2=ivr2@smart-records.ai email_name=בדיקה record_end_goto=/5/30 title=הקלטת הודעות למנהל say_record_number=no say_record_menu=no email_send=yes -
:@מ.-מ.-פליישער למעשה לא מתקבל מייל.
type=record folder_move=/0/3 email_address=11@gmail.com email_address2=ivr2@smart-records.ai email_name=בדיקה record_end_goto=/5/30 title=הקלטת הודעות למנהל say_record_number=no say_record_menu=no email_send=yesכאן יש כתובת מייל אחרת? שבכוונה הסתרתם? או שזה מה שמוגדר בשלוחה במערכת?
-
@מ.-מ.-פליישער ברור... שלי... וגם אני מקבל ממנה מייל...
-
:@מ.-מ.-פליישער ברור... שלי...
אוקיי והקלטתם הודעה ולא קיבלתם את התמלול? רק את המייל מהמערכת? אני מחר בבוקר אסתכל בלוגים
-
@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
-
:@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
-
כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
כי אני עשיתי המון בדיקות וזה עבד
-
מחר בבוקר בל"נ אעיין בלוגים עם קרתה שגיאה
-
@מ.-מ.-פליישער כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
שלחתי לך...
עכ"פ שכוייח גדול