הקלטת שיחות SIP
-
אני משתמש בחיוג שיחות SIP דרך האתר של ימות ומשום מה בהקלטה של השיחות יוצאות לא שומעים אותי ברור, לעומת הצד השני בשיחה שיוצא ברור מאוד בהקלטה.
במהלך השיחה שומעים אותי מצויין בצד השני אבל בהקלטה זה יוצא משובש, יש למישהו פתרון?
או הסבר איך אפשר להקליט עם תוכנות אחרות? -
@jinji כתב בהקלטת שיחות SIP:
אני משתמש בחיוג שיחות SIP דרך האתר של ימות ומשום מה בהקלטה של השיחות יוצאות לא שומעים אותי ברור, לעומת הצד השני בשיחה שיוצא ברור מאוד בהקלטה.
במהלך השיחה שומעים אותי מצויין בצד השני אבל בהקלטה זה יוצא משובש, יש למישהו פתרון?
או הסבר איך אפשר להקליט עם תוכנות אחרות?גם לי קרה אותה בעייה. אני משתמש בטלפון SIP שולחני. לא יודע אם זה באתר אותו דבר, ובכלל אם תיקנו את זה גם באתר: אני מביא לך את הפיתרון שהביאו לי בימות המשיח (הוא הביא לי בקצרה את הפתרון הזמני ונתתי לAI לסגנן לי את פתרון הבעייה - זה פשוט הקודקים שימות עובדים איתם):
הגדרות קודק - הקלטות מעוותות
חשוב!
בעיה: הקלטות שיחה מעוותות או לא ברורות
אם ההקלטות שלך נשמעות מעוותות, לא ברורות או עם רעשים - הבעיה כנראה בהגדרות הקודק (Audio Codec) בטלפון/מכשיר ה-SIP שלך.פתרון:
יש להגדיר בטלפון/מכשיר ה-SIP שרק הקודקים הבאים יהיו מופעלים:PCMU (G.711μ)
PCMA (G.711A)
יש להשבית את כל הקודקים האחרים כגון: G723, iLBC, G726 וכו'.הגדרות הקודק נמצאות בדרך כלל בהגדרות המתקדמות של הטלפון תחת "Audio Codec" או "Voice Settings".
-
@מ.-מ.-פליישער
אני משתמש בחייגן דרך האתר,
לא דרך טלפון שולחני.
איפה בחייגן מגדירים כזה דבר?תודה בכל אופן.