התראות פיקוד העורף אוטומטי בקו
-
-
@BEN-ZION
אפשר אולי לעשות שלוחה של הפנייה לפי API שאם יש צורך להפנות המאזין יופנה ואם לא יחזור -
כמו שאמרתם בכניסה לשלוחת השנעת הקבצים לעשות טיימר (אפשר גם 10 שניות - זה כמעט לא מורגש) שיעבור לשלוחת API שתבדוק אם יש התראה ב-10 שניות האחרונות ואז תמשוך את המיקום בו עצר המאזין באמצע שמיעת הקובץ ותחזיר אותו לאיפה שאחז, בנוסף ירוץ סקריפט שאם יש התראה הוא יעביר לשלוחה אחרת את כל המאזינים שלא מאזינים לקובץ מסויים (לסנן את פרטי מיקום המאזין אם כתוב שם "קובץ") ובשלוחה הזו יישמע את ההתראה.
מה שכן בעייתי זה שאם מאזין לדוג׳ מקליט הודעה ארוכה ואחרי האישור הוא פתאום שומע התראה..
-
@CUBASE
למה בעיה?
אם זה לא יעצור את ההקלטה?!
חוץ מזה שפשוט לא מוגדר שיבדוק בשלוחת ההקלטה... -
@אA אבל זה יכול להיות גם בכל מודול שייתכן והמאזין יתעכב שם קצת, לדוגמה טלזכור, תחשוב שמאזין שומע התראה 3 דקות אחרי הזמן..
-
@CUBASE אבל גם לא רוצים שהמאזין יקבל התראות לכל הארץ,
אלא למיקום המדויק שלו...
השאלה היא האם זה עדיין אפשרי ככה,
וגם אם זה באיחור של כמה דקות,
זה חמוד אבל לא יודע כמה זה כבר מציל חיים... -
@קו-המוסיקה כמובן שהמאזין יוכל לבחור מיקום ולפי זה המערכת תשלח התראה ואם לא ייבחר מיקום אז לא יישלח התראה (או שיישלח והמאסין יוכל לבחור שלא, לאלה שלא מעוניינים להכניס פרטים ולא רוצים לקבל הצראות לכל הארץ)
אגב, כוונתך היתה להתראות כניסה למרחב המוגן או התראות מוקדמות?
-
@CUBASE כניסה למרחב מוגן,
כי כמעט כולם מקבלים מימלא התראות בטלפון -
@קו-המוסיקה דווקא הפוך, בכניסה למרחב המוגן לכולם יש אזעקה ומספיק ששומעים אותה, לא צריך עזרים..
בהתראה מוקדמת יש כאלה שאין להם דור 4, מלבד זאת שלפעמים הטלפון עובר לדור 3 ואז לא מתקבלת התראה (למרות שגם ככה עוד מעט אין דור 3..)
-
@CUBASE נכון מבין,
אבל תשמע אני לא יודע מה הולך בערים אחרות אני אישית בכלל לא חושב שזה אפקטיבי כל ההתראות האלה,
כי אני נגיד גר בבית שמש ומקבל די הרבה ביום,
אבל אולי אזעקה אחת ביום אולי שתיים,
ויש לפחות פי 3 או 4 התראות,
אז אני אישית לא רואה עניין לעשות מזה בכלל בלאגן,
אם משהו יעשה מודול כזה אולי אני ייתן למאזינים להגדיר שיקבלו,
אבל בתכלס אני לא רואה עניין בכלל להשקיע בזה -
@קו-המוסיקה אתה פתחת את הנושא, כתבת שזה פיתוח חשוב והגיע הזמן למשהו כזה..

-
@CUBASE

נכון חשוב לעשות בשביל האזעקה...
אבל אני מתגלגל מצחוק עכשיו