עזרה בקו משפחתי
-
יש לי קו משפחתי שפתחתי ואני לא כ"כ מתמצא באתר,שיניתי משהו באתר,ועכשיו כשאני מתקשר למערכת
מיד יש את הודעת ברוכים הבאים ואח"כ הוא אומר "אין נתונים על השמעה אחרונה" והוא אומר גם "השלוחה אליה בקשת לעבור אינה פעילה עקב חוסר בהגדרות אנא פנה אל מנהל המערכת" ואי אפשר להקיש על שום שלוחה
אשמח אם מישהו יוכל לצרף צילומי מסך והקלטות מסך של אתר ניהול מערכת טלפונית הישן איך בדיוק לסדר את זה כדי שזה יעבוד רגיל -
@בית-המדרש שלח את את הגדרות שיש לך
-
מה הכוונה איזה הגדרות
-
@בית-המדרש
שלום רב! אני מבין את התסכול כשמערכת טלפונית שהקמת לא מגיבה כפי שציפית. התקלה שתיארת ("השלוחה אליה ביקשת לעבור אינה פעילה") נובעת בדרך כלל מכך שהגדרת את המערכת לעבור לשלוחה מסוימת, אך בתיקייה של אותה שלוחה חסר הקובץ שמגדיר מה היא אמורה לעשות.מכיוון שביקשת הדרכה על הממשק הישן, הנה הצעדים לפתרון הבעיה:
- בדיקת שלוחת התפריט הראשי
כאשר המערכת אומרת שהשלוחה אינה פעילה מיד לאחר הודעת הברוכים הבאים, זה אומר ששלוחה "0" (או שלוחת השורש) לא מוגדרת כראוי.
היכנס לניהול קבצים בממשק הישן.
ודא שאתה נמצא בתיקייה הראשית (תיקיית השורש).
חפש קובץ בשם ext.ini. אם הוא לא קיים, עליך ליצור אותו.
בקובץ זה צריכה להופיע השורה שמגדירה את סוג השלוחה, למשל: type=menu (עבור תפריט שמאפשר הקשה על שלוחות).
- פתרון בעיית "אין נתונים על השמעה אחרונה"
הודעה זו מופיעה בדרך כלל כאשר מוגדרת במערכת אפשרות של "חזרה להשמעה אחרונה" (Resume), אך המערכת לא מוצאת הקלטה קודמת שהמאזין שמע.
כדי לבטל זאת, חפש בקובץ ext.ini את ההגדרה check_resmue=yes ושנה אותה ל-no, או פשוט מחק שורה זו.
- יצירת שלוחות משנה
הסיבה שאי אפשר להקיש על שום שלוחה היא שהמערכת לא "מכירה" את המספרים שאתה מקיש.
ודא שקיימות תיקיות עם שמות המספרים (1, 2, 3 וכו') בתוך התיקייה הראשית.
בתוך כל תיקייה כזו חייב להופיע קובץ ext.ini עם הגדרת הסוג (למשל type=play להשמעת קבצים).
- בדיקת שלוחת התפריט הראשי
-
@יעקב-קליין איך רואים בקובץ ext.in את ההגדרה
-
לא הבנתי מה אני צריך לעשות אתה יכול להסביר בצילומי מסך
-
@בית-המדרש יש לשונית של בגדרות מתקדמות תעתיק לפה את מה שכתוב שם או תצלם מסך
-
@BEN-ZION type=last_play
title=שלוחה ראשית;הגדרות פילטר
go_to_from_tzintuk=yes
check_list_tzintuk=admins,members
go_to_from_tzintuk_found=in_extension
go_to_from_tzintuk_blocked=in_extension
go_to_from_tzintuk_invited=in_extension
go_to_from_tzintuk_not_found=hangup
go_to_from_tzintuk_say_message_according_to_situation=yes
go_to_from_tzintuk_password_error_go_to=/
add_admin_to_list=yes;הגדרות זיהוי אישי
record_name=no
say_name=no
enter_id=yes
enter_id_password=yes;מעקב אחרי חדר ועידה פעיל
menu_say_conf_bridge=yes
menu_say_conf_bridge_1=conference;מעקב אחרי הודעות בשלוחות
menu_check_playfile_message=yes
menu_check_playfile_message_1=personalMessages-id
menu_check_playfile_message_2=PendingApproval
menu_check_playfile_message_3=voiceMail
menu_check_playfile_message_2_check_in_list_tzintuk=admins
menu_check_playfile_message_3_check_in_list_tzintuk=adminslast_play_from_folders=3
-
@בית-המדרש בשורה הראשונה כתוב
type=last_play זה הגדרת השלוחה אתה צריך להגדיר את השלוחה כתפריט תחליף את last_play ב menu -
@BEN-ZION תודה רבה אבל עכשיו כשאני לוחץ שלוחה 1 הוא חוזר מיד להודעת ברוכים הבאים והיה לי השמעות בשלוחה 1
-
@בית-המדרש אין לי איך לדעת מה קרה בשלוחה 1 תעלה את ההגדרות של השלוחה ותבדוק אם יש קבצי שמע בשלוחה