ניתוב לפי זמנים. דחוף! דחוף! דחוף!
-
@המומחה בניתוביה אין כזאת אפשרות רק במודל תור נראלי
אפשרי אם API אפילו מתזמן ריצה של URL גם במודל ניתובייה -
אתה אם נטפרי?
-
@BEN-ZION לא
-
@המומחה אתה יודע להשתמש אם בינה ליצירת קודים??
-
ומה זה מודל תור???
-
@BEN-ZION לא יודע אם תסביר אני ינסה
-
@המומחה במודל תור זה אמור להיות מובנה אבל אני לא יודע כמה דקות אני יביא לך קוד לגוגל סקירפט תפתח גיליון שיטס חדש בעמודה A תרשום את מספרי הטלפונים עמודה B תרשום לכל מס' את השעה שהוא מחייג אליו בעמודה C תכניס טוקן API אחרי זה אני יביא לך קוד תכנס לתוספים APPS סקריפט תמחק את מה שיש שם ותדביק את מה שאני יביא לך
-
@המומחה אין לי איך לבדוק את הקוד בנטפרי
function checkAndRunApiUpdate() { var ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); var sheet = ss.getActiveSheet(); // שליפת הטוקן מתא C3 var token = sheet.getRange("C3").getValue(); // קבלת השעה הנוכחית (בפורמט 0-23) var currentHour = new Date().getHours(); // שליפת כל הנתונים מעמודות A ו-B (החל משורה 2) var lastRow = sheet.getLastRow(); if (lastRow < 2) return; var data = sheet.getRange("A2:B" + lastRow).getValues(); data.forEach(function(row) { var phoneNumber = row[0]; var scheduledValue = row[1]; var scheduledHour; // טיפול בפורמט השעה (טקסט או אובייקט תאריך של גוגל) if (scheduledValue instanceof Date) { scheduledHour = scheduledValue.getHours(); } else if (typeof scheduledValue === 'string' && scheduledValue.includes(":")) { scheduledHour = parseInt(scheduledValue.split(":")[0], 10); } else { scheduledHour = parseInt(scheduledValue, 10); } // בדיקה אם השעה הנוכחית תואמת לשעה הרשומה (למשל 10:00 מול שעה 10) if (scheduledHour === currentHour && phoneNumber !== "") { runYemotApi(token, phoneNumber); } }); } function runYemotApi(token, phone) { var baseUrl = "https://private.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension"; var fullUrl = baseUrl + "?token=" + token + "&path=ivr2:9" + "&type=nitoviya" + "&nitoviya_dial_to=" + phone; try { var response = UrlFetchApp.fetch(fullUrl); console.log("בוצע עדכון למספר: " + phone + " | תגובה: " + response.getContentText()); } catch (e) { console.log("שגיאה עבור מספר " + phone + ": " + e.message); } }תעלה את הקוד תעשה שמירה תאשר את מה שבהוא רוצה ותעדכן אם עובד
-
אני הגדרתי לשלוחה 9 אז תשנה את המספר לאיזה שלוחה שאתה רוצה
-
במודל ניתוביה יש פרסומות
-
@BEN-ZION לא הבנתי מה אני צריך לשנות - מה לכתוב ואיפה?
-
@המומחה תפתח גוגל שיטס / תוספים / apps סקריפט

יפתח לך כזה חלון

תמחק את מה שיש תדביק את הקוד שהבאתי לך ותחליף בקוד תראה בשורה 41 יש 9 תחליף למס' שלוחה שלך -
@BEN-ZION לא הבנתי יש סיכוי שאני שולח לך למייל את המספרי טלפון והכל ואתה תסדר את זה?
-
@המומחה אני לא יכול לכתוב את הקוד אצלי נטפרי חוסם לי אתה יכול לתת לי להתחבר למחשב שלך ואני יעשה את זה
-
@BEN-ZION כתב בניתוב לפי זמנים. דחוף! דחוף! דחוף!:
איך עושים את זה?
-
@BEN-ZION או שפשוט מאוד תתן לי את השורה של המספרי טלפון והשעות ואני ינסה להבין איך עושים את זה...
-
@המומחה חפש במחשב סיוע מהיר
-
תכניס את הקוד הזה 994MPR
-
@המומחה
אני חושב שהכי טוב זה לעשות כמה שלוחות של ניתוב
1/1 מספר 1
1/2 מספר 2
1/3 מספר 3
ותעשה שלוחה 1 הפנייה לפי זמנים -
@sh0548534047