בקשת עזרה... משוב תלמידים...
-
@ד-ב תודה
-
@ד-ב
ציטוט:
הקלטות (קבצים 000-049) - הגדרות ברירת מחדל
הקלטת כל קטע עם 20 שניות, באם 2 שניות שקט ממשיך הלאה,
לשינוי זמן ההקלטה או זמן השקט, ניתן להכניס ערך בשם
XXX-option=
ובתוך הקובץ יש לרשום
שניות להמתנה - מקסימום שניותלדוגמא : לעריכת מאפייני קובץ 006 יש להכניס ערך
000-option=6-40
001-option=6-40-STT-TTS-ask
002-option=--STT
003-option=6-40-STT---Skip
004-option=6-40-STT---Skip-8
הסבר על הערכים של מאפייני הקובץ
הקלטות - ערך ראשון
מקסימום שקט לסיום ההקלטה, אחרי כמה זמן של שקט ההקלטה תסגר ותתקדם הלאה, בדוגמא של קובץ 000 מופיע 6 שניות
(לזמן שקט מקסימלי אפשר לשים את הספרה 0)הקלטות - ערך שני
מקסימום אורך הקלטה - בדוגמא של קובץ 000 מופיע מקסימום 40 שניות
(לזמן הקלטה מקסימלי אפשר לשים את הספרה 0)**שימו לב: המרת הקלטה לטקסט מחייבת יחידות. לפרטים נוספים לחצו כאן
הקלטות - ערך שלישי
האם להמיר את ההקלטה לטקסט - ברירת מחדל לא ממיר, אם רוצים שימיר וישים את ההמרה בקובץ לוג ובקובץ אישורים יש להכניס את הערך STT שזה ראשי תיבות של
Speech to text כלומר דיבור לטקסט
אם מוגדר להמיר ורוצים "לעזור" למערכת להבין, ניתן להכניס קובץ ini מקביל עם הערכים שיכולים להיות, לדוגמא לקובץ 001.wav תכניסו קובץ מקביל של 001.iniהקלטות - ערך רביעי
האם להמיר את הטקסט בחזרה לקול של המערכת ולשמיע ללקוח, ברירת מחדל המערכת רק ממירה ושמה בקובץ אבל לא משמיע ללקוח,
בשביל שישמיע ללקוח את ההמרה של כל הדיבור יש להגדיר TTS ראשי תיבות של
text to Speech כלומר טקסט לדיבור
במקרה שבו הטקסט שיתקבל חזרה אמור להיות מספרים או אותיות באנגלית ניתן להגדיר גם את האפשרויות הבאות:
Number להשמעה בצורת מספר
Digits להשמעה בצורת ספרות
Alpha להשמעת האותיות באנגליתהקלטות - הערך החמישי
האם לשאול את הלקוח אם מה שהוא שמע מהטקסט לדיבור זה בסדר או שרוצה להקליט את עצמו מחדש,
ברירת מחדל המערכת לא שואלת, אם רוצים שהמערכת תשאל אז יש צורך להגדיר askהקלטות - הערך השישי והשביעי
במידה והגדרתם בערך השלישי STT אז לאחר ההקלטה המערכת בודקת את מלל ההקלטה, במידה וההקלטה ריקה אז המערכת משמיע "דיבור לא ברור"
במידה וברצונכם שהלקוח יוכל לדלג על השאלה בלי להקליט בה כלום, לדוגמא להשמיע ללקוח הודעה "אנא אמרו את הכתובת, אם אין צורך במשלוח הקישו סולמית"
אז ניתן להגדיר בערך השישי Skip (דוגמא ב 003-option לעיל), זה יגרום שבמידה והלקוח לחץ סולמית תוך פחות מ3 שניות , אז המערכת תשמיע ללקוח את ההודעה
M2754
המערכת זיהתה שבחרתם לדלג לאישור הקישו 1 או המתינו
אם סיימתם את ההקלטה בהצלחה הקישו 2
להקלטה מחודשת הקישו 3במידה והלקוח מאשר אז המערכת לא תבדוק את המלל של מה שהקליט אלא יסמן בתוך הנתונים שהתקבלו Skip כלומר דילוג ולא יתרגם את ההקלטה למלל וגם לא יגיד "זיהוי לא ברור" כי לא יפעיל בכלל את המנוע זיהוי דיבור STT.
הבהרה: במקרה שהוגדר לדלג, המערכת לא תתייחס לשאלה זו לגבי הכנסת הנתונים ל ListAllInformation והשאלה הבאה תיכנס לעמודה הסמוכה לשאלה הקודמת ב ListAllInformation, עם רוצים שייכנס המילה Skip לעמודה הנוכחית ב ListAllInformation, יש להגדיר STT בערך השלישי.במידה וברצונכם לשנות את זמן המקסימום של כל שיגיעו לתפריט הדילוג ניתן להכניס זאת הערך השביעי בדוגמא 004-option רואים שעד 8 שניות הלקוח יגיע לתפריט הדילוג
אתה יכול להסביר לי כאן קצת יותר? לא הבנתי בדיוק...
אני רוצה שיהיה בלי מקסימום ובלי מינומום ואחרי 5 שניות שקט שיגיד...
תודה רבה -
@ד-ב ???
-
@ד-ב למה עכשיו זה אומר לי אין נתונים להשמעה?
-
אולי לא העלית קובץ אם שם השאלה
-
@33064325 העלתי:
-
-
אתה צריך לעשות שינוי שם לקבצים שיהיה רק 060 למשל,
עכשיו שם הקובץ הוא 060MP3 -
@יהונתן-כץ תבדוק שעובד לפני שאתה מצביע
אגב איפוא אתה מפרסם שיש לך כל כך הרבה עבודה? -
@33064325 אמר בבקשת עזרה... משוב תלמידים...:
תבדוק שעובד לפני שאתה מצביע
הצבעתי כי ראיתי שאמרת משהו מאד מאד הגיוני...
ותודה רבה רבה לך אין עליך....!!!!!! זה עזר עכשיו זה עובד!... תודה רבה@33064325 אמר בבקשת עזרה... משוב תלמידים...:
אגב איפוא אתה מפרסם שיש לך כל כך הרבה עבודה?
זה עובר מאוזן לאוזן... פתחתי קו לאיזה ישיבה של מישהו שמכיר אותי ואז חבר שלו שהוא גם מנהל ישיבה שמע עלי ורצה גם ואז אשתו שמעה עלי ורצה גם לסמינר שלה וחברה שלה שמעה עלי ממנה ורצתה גם לבית ספר שלה... וכן הלאה וכן האלה ברוך ה'....
-
@יהונתן-כץ
עובד לך? -
@ד-ב אמר בבקשת עזרה... משוב תלמידים...:
עובד לך?
כן... ב''ה
תודה רבה רבה רבה
אין על כולכם...........................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -
@ד-ב רק בענין הזה:
שמים את ההגדרות האלה רגיל? בהגדרות מתקדמות? -
-
@ד-ב מה ההבדל בין הדו''ח הזה:
לדו''ח הזה:
יש אפשרות לקבל את הדו''ח פעילות באותו צורה של הדו''ח העליון? זה יהיה הרבה יותר נוח...
כי עכשיו על כל מספר יש לי 10 שורות.... -
@יהונתן-כץ
הדו"ח שאתה צריך זה "דוח הזמנה מאושרת"אגב,
היתי ממליץ לך לשנות את השמות שבכותרת (במקום P050/P051 וכו'- שיהיה כתוב מה השאלה שם) -
הדו"ח שאתה צריך זה "דוח הזמנה מאושרת"
אז למה יש שם רק מספר אחד? בדו'ח השני יש שלוש מספרים...
אגב,
היתי ממליץ לך לשנות את השמות שבכותרת (במקום P050/P051 וכו'- שיהיה כתוב מה השאלה שם)תודה זה לא כל כך דחוף לי...
-
@יהונתן-כץ אמר בבקשת עזרה... משוב תלמידים...:
אז למה יש שם רק מספר אחד? בדו'ח השני יש שלוש מספרים...
לפי איך שנראה לי,
(לא בטוח, תבדוק את זה!)
בדו"ח השני מופיע כל ההקשות שהיו בשלוחה, גם אם הוא יצא באמצע ולא סיים את כל השאלות.
ובדו"ח הראשון מופיע רק מי שעבר את כל ה-10 שאלות ששמת שם בשלוחה.
תעדכן... -
@ד-ב עברתי על כל השאלות ועדין אני מופיע רק בקובץ השני...
-
@יהונתן-כץ אמר בבקשת עזרה... משוב תלמידים...:
@ד-ב עברתי על כל השאלות ועדין אני מופיע רק בקובץ השני...
אז אני לא יודע...
אולי ל- @עמוד-הימני-פטיש-החזק יש מידע בענין?