תגובות | פיתוח פרטי | 🎧📞📊 מודול "האזנה חכמה": כמות המספרים שהאזינו ממספר שניות מוגדר!
-
@קו-המוסיקה
הפיתוחים בנויים על ברירת מחדל וכל הפיתוחים הם רק כתוספת על השלוחה, כך שגם אם חו השרת יקרוס השלוחה תמשיך לפעול.
ולגבי מה שאתה רוצה בברירת מחדל, הבעיה הגדולה היא שכרגע זה לא נראה שזה יקרה בקרוב, ככה שכל הפיתוחים האחרונים הם שיפורים שלא בטוח שיבואו בברירת מחדל... -
@אA הבנתי,
אוקיי תודה -
@CUBASE
מדהים ומטורף ל-ג-מ-ר-י וזה עובד תודה אלף פעמים
כעת רציתי לברר היכן רואים את הנתונים של ההאזנה גם ב לוג/ליסינינג/שלוחת ההשמעות/בחירת הקובץ או במקום אחר
ושוב אין על הפיתוחים שלך
ממש סיוע שמימי מיוחד במינו תודה תודה תודה -
@CUBASE ודבר נוסף זוטר אבל נחמד
ממליץ לעשות כמו המודול הרגיל
א. מיד לאחר ששומעים את כמות המאזינים שהאזינו חוזר למיקום שעצר באמצע ההשמעה
ב. שיהיה אפשרות ללחוץ תוך כדי שמיעת הקריין אומר "סך כלל..." על כל מקש שיקפיץ אותי לשמיעה תכלס כמה שמעו
את שתי אלו יש במודול הרגילושוב אין מילים להודות תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ותודה...
-
א. בעז"ה אטפל בזה כשיתאפשר לי.
ב. כנ"ל
ג. המערכת שומרת את נתוני ההאזנה בקובץLogPlaybackPlayStop.2026.ymgrבתיקייהLogPlaybackPlayStopשתחת שלוחת ההשמעה -
@CUBASE
לגבי א. וב. בעז"ה ואגב בדקתי את זה אם מאזינים והדבר היחיד שעוד לא ברור לי לגבי הודעה קצרה האםזה גם רושם אפילו שזה פחות מהמוגדר כי דיווחו לי שכן לא שזה כ"כ נפק"מ אבל אולי יהיו שיהיה להם נפק"מ
לגבי ג. תודה אבל זה ממשק מסובך לא כמו הרגיל שזה מסודר יפה אבל טוב זה מה יש וזה ממש כיף פתאום לשמוע את האמת (ה-מרה?
) -
@lavitoren-הטי-ל כתב בתגובות | פיתוח פרטי |
מודול "האזנה חכמה": כמות המספרים שהאזינו ממספר שניות מוגדר!:ואגב בדקתי את זה אם מאזינים והדבר היחיד שעוד לא ברור לי לגבי הודעה קצרה האםזה גם רושם אפילו שזה פחות מהמוגדר כי דיווחו לי שכן לא שזה כ"כ נפק"מ אבל אולי יהיו שיהיה להם נפק"מ
כך זה עובד, הגיוני לגמרי שהאזנה להודעה קצרה פחות מהזמן המוגדר תיחשב האזנה - בסופו של דבר המאזין האזין.
@lavitoren-הטי-ל כתב בתגובות | פיתוח פרטי |
מודול "האזנה חכמה": כמות המספרים שהאזינו ממספר שניות מוגדר!:לגבי ג. תודה אבל זה ממשק מסובך לא כמו הרגיל שזה מסודר יפה
זה כבר לא קשור אלי, בשביל לבדוק כמה זמן כל אחד האזין לקובץ - צריך להפעיל את שמירת הלוג המפורט, כך נראה הלוג המפורט
1. זה לא ממשק - זה פורמט תוכן הקובץ.
2. למה אתה צריך משהו ברור? עכשיו אתה לא יכול לזייף האזנות?... 🤨 -
@CUBASE כתב בתגובות | פיתוח פרטי |
מודול "האזנה חכמה": כמות המספרים שהאזינו ממספר שניות מוגדר!:- למה אתה צריך משהו ברור? עכשיו אתה לא יכול לזייף האזנות?... 🤨
בין היתר
אבל יותר כיף לראות מסודר אז אתה אומר לשים לוג איזה הגדרה זו? -
@lavitoren-הטי-ל ההגדרות הנצרכות כבר הובאו בפוסט המדריך, אחרת זה לא היה עובד לך,
אם אתה רוצה לראות מסודר אתה יכול להיכנס באתר הישן לתיקיה של קובץ הלוג וללחוץ על הסמל של השעון ליד הקובץ - זה יוריד לך את הלוג כטבלה מסודרת
-
@CUBASE אגב אני יכול להגדיר שבמקש X אשמע כמה שמעו מעל 15 שניות ומקש X כמה מעל 20 למשל או שזה מוגבל