העלאת קבצים לשלוחת השמעת קבצים עם סיסמא מיוחדת ללא אפשרות כניסה לעוד דברים (ללא כניסה לניהול)
-
יש לנו קו IVR2 ואנחנו רוצים שיהיה לחלק ממשתתפי הקו אופציה להעלאת קבצים מהמחשב לשלוחה מסויימת אבל ללא אפשרות כניסה לניהול בכלל, אשמח לשמוע האם קיים כזה אופציה
ואם אין כזה אופציה אשמח לשמוע האם יש אופציה לפתיחת קו אחר בימות המשיח ושם כ"א ממנויי הקו יוכל להעלות קבצים עם חיבור בסיסמא הרגילה ואז כשיכניס לשם יוגדר אוטומטי שכל מה שנכנס לשם מועתק אוטומטי לקו הישן בשלוחת ההשמעת קבצים
-
@יענקלה-פאדראדצ-יק נדמה לי של @אביי-ורבא ורבא יש משהו כזה בקוסמוס שלו
וגם נדמה לי שיש איזה הגדרה לעשות שיתוף למערכת לשלוחה המיוחדת לכך אם אתה מגדיר כן
כלומר אתה יכול להגדיר שכל מי שישתף קבצים למערכת שלך הכל יכנס לשלוחה מיוחדת ואתה תברור והם לא צריכים להקיש סיסמא אבל לא יודע איפה בדיוק נמצאת ההגדרה שאל את @אa -
@lavitoren-הטי-ל
איך אני שוואל את @אa וכן את אביי ורבא
האם יש קישור לשאתות ישירות -
נכנסתי לקישור של אביי ורבא שצירפת, וראיתי תוכנה ממש טובה
https://f2.freeivr.co.il/post/111744
אבל זה מדי יקר, האם יש פתרון חינמי או יותר זולה -
@יענקלה-פאדראדצ-יק כרגע אני מציע לך לחפש בשורת חיפוש למעלה בצד שמאל אבל מהבית כלומר מהתפריט הראשי של האתר את הדברים הנ"ל במילות מפתח ואולי תמצא מישהו שמדבר על זה או שתחפש באינדקס
-
ונדמה לי שיש משהו חינמי אצל אביי ורבא כך שמעתי ממישהו כאן בפורום אולי הוא התחיל לגבות על זה כסף?
-
@lavitoren-הטי-ל
זה הקישור שמופיע שם
https://abaye.co/UpSpeedPro/UpSpeedPro.html
תכנס ותראה שמבקש כסף
אלא א"כ אני טועה וצריך להכנס למקום אחר -
@יענקלה-פאדראדצ-יק אז תעשה את הדבר השני שהצעתי חפש את ההגדרה לשיתוף ואז פתח מערכת ושם תן סיסמא לכולם ושיעלו לשם ויהיה פתוח לשיתוף וישתפו אליך אולי אפשר לעשות שאוטומטית משתף אליך לא יודע
-
@יענקלה-פאדראדצ-יק מצרף לך קובץ HTML להעלאה תן להם טוקן מוגבל להעלאה לנתיב מצרף גסון לטוקן מוגבל העלאת קבצים1.zip
גסון ליצירת מפתח מוגבל אתה נכנס במערכת ללשונית אבטחה>מפתח גישה>צור מפתח חדש>בחר כינוי למפתח>עבור ללשונית תצוגת JSON
תמחק את השורה השלישית אצלך ותדביק את זה במקום
המפתח הזה מוגבל לשלוחה 18 להחלפת שלוחה החלף את הספרות בשתי השורות"tokenMore": { "ws_parms_mismatch_action": "remove", "default_acl_policy": "deny", "acl_rules": [ { "ip": [], "name": "העלאה לשלוחה 1", "active": true, "params": [ "token", "path=ivr2:/18", "path=ivr2:18", "convertAudio", "autoNumbering", "tts", "file" ], "policy": "allow", "endpoint": [ "/api/UploadFile" ], "set_params": {} } ] } }