Apps script משהו מכיר? חייב עזרה בזה...
-
@יב הוא אמור להתחיל מהתחלה רק כשמסיימים להאזין לכל הקבצים, אבל הוא קופץ להתחלה לפני שהוא סיים להאזין לכל הקבצים.
אני משנה ועושה שמירה זה מספיק נכון? אני לא צריך קישור מחדש. -
בהרצה עדיין חסרים נתונים
-
- מה זה אומר בהרצה? - כוונתך שאתה מפעיל את הסקריפט ידנית? אז ברור שיהיה חסר פרמטרים. כי הם אמורים להגיע כשאתה מתקשר.
-
מה שחשוב, זה לראות איזה פרמטרים אתה מקבל בסקריפט מיד כשאתה מתקשר, ולכן חשוב לבדוק בלוגים.
- לגבי זה שהוא מתחיל להשמיע שוב את הקובץ האחרון, ראה כאן
במענה
noop, או כאשר אין מענה תקין מהשרת המערכת חוזרת להשמיע את הקובץ לפי מה שמוגדר בשלוחהstartאצלך זה מוגדר
start=minשמתחיל מהקובץ האחרון.
מצד שני, אם אתה מגדירcontrol_playX=send_apiכתוב שם
במענה
noop, או כאשר אין מענה תקין מהשרת המערכת חוזרת להשמיע את הקובץ מהמקום בו אחז -
@יב כשאני מתקשר זה לא עובד רק בהרצה,
אני כבר אובד עצות לגבי זה
זה לחוץ לי נורא
ואין לי מושג מה התקלה
ועכשיו גם השלוחה לא משמיעה את הקובץ האחרון אלא מחזירה לשלוחה הראשית אחרי שסיימתי להאזין לקובץ בו עצרתי לאחרונה. -
@nhfk-sbhtk תנסה רגע שלוחה חדשה
תכניס שם הגדרות אלוtype=api api_link=https://gesher.onrender.com/ api_add_0=URL_GESHER=הקישור שלך api_hangup_send=noזה לא אמור להשמיע לך כלום, אבל זה אמור לבדוק אם אתה מקבל את הפרמטרים הנכונים.
בנוסף תחפש בקובץ ivr אם מוגדר שם
api_call_id_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=noאם לא מוגדר אז אל תגדיר! - אם כן מוגדר אז תמחוק את זה!
-
@יב עדיין לא מגיב
-
@nhfk-sbhtk זה לא אמור להגיב.
אבל בסקריפט אין שום פרמטרים? -
@יב אתה מתכוון בתוך הdocs? אין שם פרמטרים
-
@nhfk-sbhtk לא.
כשאתה נכנס להפעלות בעורך של גוגל סקריפט. בלוג -
@יב בדקתי אין נתונים
-
@nhfk-sbhtk תנסה רגע לעשות סקריפט אחר פשוט
תכתוב שם ככהfunction doGet(e) { var allParams = e.parameter; Logger.log("כל הפרמטרים שהתקבלו: " + JSON.stringify(allParams)); return ContentService.createTextOutput("התקבלו פרמטרים, והם כתובים בלוג."); }חשוב!!
זה מיועד לבדיקה, תכתוב את זה כפרוייקט אחר, עם קישור אחר.
אני מנסה להבין למה אתה לא מקבל פרמטרים. -
@יב זה ביומן ביצוע:

-
זה בלוג

-
@nhfk-sbhtk אתה מנסה להפעיל את זה ידנית (ככה זה נראה) - אני טועה?
-
@יב נכון ידנית
להתקשר לקו? -
@nhfk-sbhtk ברור!
אין פרמטרים כשמריצים ידנית. -
@יב העתקתי את הקישור לשלוחה,
שמרתי
התקשרתי
ונשאר ריק -
@nhfk-sbhtk סליחה שאני משגע אותך.
בא נעשה משהו אחר.
במקום שיכתבו לוג.
נכתוב את הפרמטרים בגוגל שיטס.
תפתח גוגל שיטס חדש
בתוספים תוסיף סקריפט
תכניס בסקריפט את זהfunction doGet(e) { var sheet = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getActiveSheet(); var allParams = (e && e.parameter) ? JSON.stringify(e.parameter) : "No parameters"; var now = new Date(); var dateString = Utilities.formatDate(now, "Asia/Jerusalem", "dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); sheet.appendRow([dateString, "LOG_TEST", "", "", "", allParams]); return ContentService.createTextOutput("לוג לגליון"); }תשמור
תעשה פריסה / הרשאות
תכניס בשלוחהtype=api api_link=https://gesher.onrender.com/ api_add_0=URL_GESHER=הקישור שלך api_hangup_send=noותבדוק אם כתוב משהו בגיליון
-
@יב מצלם לך מסכים שיהיה ברור, אגב, כשאתה אומר הרשאות זה הלוג?

-
@nhfk-sbhtk כדי שאהיה ברור.
- זה בגיליון חדש - נכון?
- כשאני אומר הרשאות, הכוונה כשאתה שומר הוא יבקש ממך הרשאות לכתיבה בגיליון, ותאשר.