חמש הצעות למהפכה הבאה בימות המשיח: מבינה מלאכותית ועד "מצב חברותא" 🚀💎
-
@lavitoren-הטי-ל זה בטוח נכתב ע"י AI אבל זה בן אדם שהדביק את זה פה
-
@יהודה-צ.-כ. כתב בחמש הצעות למהפכה הבאה בימות המשיח: מבינה מלאכותית ועד "מצב חברותא"

:למה קצת מרגיש לי שהפוסט נכתב על ידי ai?
זה אמור להיות בעיה??????
לא הAI אומר את ההצעות!
הוא ס"ה ניסח את זה. -
@מוטי-מוטי-מוטי כתב בחמש הצעות למהפכה הבאה בימות המשיח: מבינה מלאכותית ועד "מצב חברותא"

:לא הAI אומר את ההצעות!
לך תדע...
@מוטי-מוטי-מוטי כתב בחמש הצעות למהפכה הבאה בימות המשיח: מבינה מלאכותית ועד "מצב חברותא"

:הוא ס"ה ניסח את זה.
הניסוח הוא הבעיה העיקרית... (במיוחד האימוג'ים)
-
לי בכל אופן מפריע לי ניסוח ע"י AI שאתה רואה במאה אחוז שזה AI
כולל ההתלהבות המוגזמת שלו משטויות....
אבל מי יודע אולי זה עדיף מכל השגיאות כתיב פה בפורום שמחזירים אותי לכיתה א' -
@יהודה-צ.-כ. לא כתבתי מספיק טוב בכותרת אבל התכוונתי שהבאתי כמה רעיונות שימושיים ומועילים מהבינה למי שיכול לעזור אז אכן ברור שהתמשתי בבינה
-
@יהודה-צ.-כ. 1 כמובן לך זה לא פתרון לגבי 3 אי אפשר לעצור באמצע בעניין 4 אשמח שתתן לי קישור למה שאתה מתכוון אלא אם כן אתה מתכוון להשמעות לפי מס' שאחלק את השיעור להשמעות שונות אז תודה אבל התכוונתי לקובץ קיים לגבי 5 העליתי רעיון מה קרה...
-
@מייבין-במקצת ואכן הAI אמר את ההצעות
-
@יהודה-צ.-כ. כתב בחמש הצעות למהפכה הבאה בימות המשיח: מבינה מלאכותית ועד "מצב חברותא"

:לגבי 4, האופציה קיימת כבר מזה שנים, עיין שלוחת השמעת קבצים.
@יהודה-צ.-כ. כמו"כ מזה שנים (או פחות) שזה לא עובד, עיין כאן.
-
@hmje22
לגבי דילוג בין נקודות האזנה, אני בעצמי השתמשתי בזה בעבר לפני פחות מחצי שנה, תאריך כתיבת הפוסט שהבאת.@lavitoren-הטי-ל
לגבי "עקוב אחרי בין - מערכתי," הפיתוח, לפי ההיגיון שלי לא כזה נצרך, וודאי שימות המשיח לא יראו צורך לפתח דבר כזה וודאי שלא מבלי שלקוח יבוא ויהיה מוכן לשלם על זה. הדבר לטעמי לא נצרך, כי למה לך להתקשר לקו אחד כדי לדעת מה יש בשאר הקווים? רוב הקווים שרוצים שתישאר מחובר אליהם נותנים את האופציה של קבלת צינתוק, חוסכים ממך לחייג ולשמוע ממי הגיע הצינתוק.... -
@lavitoren-הטי-ל אז אם ההצעות הגיעו מה-AI ולא מבן אדם שנמצא בעולם הקווים ומרגיש צורך אמיתי בשיפורים האלו - אז מה עשינו?