מודול sip - הגדרות לחיוג למחשב💻
-
@isi
איך אני מגיע שוב ללשונית הזו? -
בסדר. מילאתי הכל. מה הלאה?
-
@פלוס כתב במודול sip - הגדרות לחיוג למחשב
:@isi
איך אני מגיע שוב ללשונית הזו?אתה מתכוון לשאול איך אתה מגיע ללשונית 'מרכזיה עסקית'?
זה נמצא יחד עם כל הלשוניות במערכת.
-
@isi
ואז מה אמור להיות כעת? -
:בסדר. מילאתי הכל. מה הלאה?
זהו. כעת אתה עושה "שמור", ומתחיל לחייג מזה ולהוציא שיחות עם המזהה של המערכת.
כמו"כ מי שיתקשר אל המערכת שלך ויכנס לשלוחה הזו, השיחה תגיע אל התוכנה הזו במחשב שלך שצלצל ותקפיץ חלונית על המסך, ותתן לך אפשרות להרים את השיחה או לדחות אותה.
כמובן צריך לחבר אוזניות למחשב.
מומלץ להכניס בתוכנה אלפון, כך שכאשר מישהו יתקשר אליך, זה יקפיץ לך את השם שלו בגדול, מלבד המספר שמתקשר אליך, שאותו משום מה הוא כותב בקטן.
-
אגב שים לב שאתה יכול להגדיר הקלטת שיחות אל תיקיה יעודית במחשב.
וכן לבחור איזה צליל זה יעשה כאשר מתקשרים אליך. -
@isi
אז זהו, שעדיין אומר לי: משתמש הָאַי אַקְס אינו קיים (?), אנא פנו לשרות הלקוחות לקבלת השירות.
וכשאני מתקשר דרך החלונית הזו,

המחשב מוציא לי לשונית לא מורשה. -
@פלוס בתמונה שאתה מצרף אני לא רואה שהוא כך כותב לך.
תוכל לצרף תמונה מה הוא בדיוק כותב?אגב, שיחות שיכנסו אליך מהמערכת אל המחשב, נראה לי שהם שיחות חינם ללא עלות יחידות.
שיחות שאתה מוציא הם בעלות יחידות. -
ראה את התמונה שאני מצרף.
היכן שאני מסמן עם חץ האדום, האם זה נראה אצלך כמו אצלי? האם כתוב שם מקוון?
-
@isi
זה לשונית שהמחשב מוציא, ואני לא יכול לעשות צילום מסך ללשוניות כאלו - זה מצלם לי רק את המסך....
תכל'ס, עיקר הצורך שלי הוא - שיוכלו להתקשר למספר ולשלוחה הספציפית ושזה יגיע למחשב, ובמקום זה אומר: משתמש הָאַי אַקְס אינו קיים (?), אנא פנו לשרות הלקוחות לקבלת השירות. -
-
@פלוס ראה בהודעה הקודמת שלי, צרפתי שם כעת תמונה. תרענן את העמוד (קודם שכחתי לצרף).
-
אה, הוא כותב שם נא לא להפריע.
מה עושים?

-
@פלוס הבנתי מה הבעיה שלך. איזו סעייתא דשמיא שעלה לי בראש להסתכל בהודעה הראשונה שלך, ותפסתי מה הבעיה.
יש שם לחצן ב'לשונית העסקית' שכתוב עליו 'החזר לשימוש רגיל'. לחץ עליו, ואז הלחצן ישתנה ל'אפשר שיחות מהדפדפן'.זה לכאורה הבעיה. כי ברגע שזה לא עומד על מצב שימוש רגיל, השיחות מאופשרות רק מהדפדפן.
לחץ על החזר לשימוש רגיל, וזה יעבוד.
אם תרצה להוציא שיחה מהדפדפן, תוכל ללחוץ שוב על 'אפשר שיחות מהדפדפן', אבל תזכור אחרי שאתה מסיים, ללחוץ שוב על 'החזר לשימוש רגיל' כדי שהתוכנה תשוב לעבוד.ראה תמונה שאני מסמן לך את הלחצן המדובר:

-
אגב שים לב שבלשונית עסקית אתה יכול ללחוץ על לחצן 'שינוי זהות יוצא', ואז אתה יכול להוציא שיחות עם מזהה אחר שיש במערכת.
כמו"כ אתה יכול בלשונית עסקית לפתוח כמה חשבונות סיפ על המערכת שלך, ולכל חשבון לתת זיהוי יוצא אחר, ואז בתוכנה ללחוץ 'הוספת חשבון' ולהוסיף אליה כמה חשבונות סיפ, ובכל פעם תוכל להוציא שיחה עם הזיהוי שתבחר.2 דברים צריך לזכור:
כל המספרים צריכים להיות מאושרים במערכת להוצאת שיחות.
כאשר התוכנה מכוונת על חשבון סיפ מסויים, כל שאר חשבונות הסיפ המוגדרות בתוכנה, לא יקבלו באותה עת שיחות, ומבחינת אותם חשבונות כאילו המחשב כעת מכובה. -
@isi
ניסיתי בשני האופ' ועדיין אומר את אותו התקליט... -
מה עוד מוזר, כשאני מחזיר לשימוש רגיל, יש איקס ליד המספר במערכת

-
@פלוס קודם כל תבדוק שכתוב לך אפשר שיחות בדפדפן, שזה אומר שכעת זה בעצם על שימוש רגיל.
תוודא שאין לך לשונית נוספת בדפדפן שפתוחה, ואולי בגלל ששם עדיין זה מאופשר עם שיחות בדפדפן, לכן זה לא קולט את ההוראה שלך לאפשר שיחות בשימוש רגיל.
אחרי הנ"ל, נסה להוציא שיחה מהמחשב. האם זה מצליח להוציא שיחה?
אם כן, נעבור אחר כך לבדוק מדוע זה אומר לך את הקליט שאתה מציין. -
:מה עוד מוזר, כשאני מחזיר לשימוש רגיל, יש איקס ליד המספר במערכת

זה שיש X זה לא בעיה. זה רק אומר שכעת החשבון סיפ לא מחובר לשום תוכנה במחשב. אבל זה לא אומר שהחשבון לא תקין.
ברגע שתצליח לחבר את החשבון לתוכנה במחשב זה ישתנה ל V ירוק.נסה מה שכתבתי בהודעה הקודמת דבר ראשון ותעדכן.
-