להחליף את מעבר לפי מחייג ומחוייג שלא עובד במענה לצינתוק.
-
אני בטוח שיש הרבה ששוברים את הראש מה לעשות כדי שיהיה אפשר לשלוח צינתוקים ממספרים שונים שמשוייכים לאותה מערכת והמאזין יעבור לפי מחוייג, אז אני חושב שיש לי פתרון
1. לא בדקתי 2. אני לא מביא את כל ההגדרות, צריך לחפש לבד 3. יכול להיות בזה באגים, בקיצור אני מביא רעיון.
סדר הפעולות במערכת הוא, קודם מעבר לפי מחייג ומחוייג ואחר כך פילטר לפי רשימת צינתוקים.
כמו שתראו כאן.
וממילא מה שאפשר לעשות כתוצאה מכך זה פילטר לפי רשימת צינתוקים עם תוקף של דקה מעכשיו כאן תכלס מה שצריך לעשות זה שברגע שמפעילים צינתוק הוא יועבר להוספת פילטר לפי רשימת צינתוקים עם תוקףהגדרת ערך עם תוקף זמן
ניתן להגדיר שהערך שנוסף יהיה תקף מרגע ההוספה ועד למועד מסוים וקבוע שהגדרתם מראש.
שימו לב: הערך יהיה בתוקף רק כאשר הוגדרו גם מפתח וגם ערך (XXX=YYY).הגדרת זמן תפוגה לערך
כדי להגדיר משך הזמן שבו הערך יישאר תקף, יש להשתמש בפרמטר הבא:add_id_to_list_value_expired=4h
בדוגמה זו, הערך יהיה בתוקף למשך 4 שעות מרגע ההוספה.ניתן להגדיר את משך הזמן בפורמטים שונים, כמפורט בטבלה הבאה:
ערך זמן תיאור
s שניות
m דקות (אות קטנה)
h שעות
d ימים
M חודשים (אות גדולה)
2012-12-31 עד סוף תאריך מסוים
2013-12-31 23:59:59 עד תאריך ושעה ספציפיים
15:59:59 עד שעה מסוימת היום
thisweek עד סוף השבוע
thishebmonth עד סוף החודש העברי הנוכחי
23:59:59 עד סוף היום הנוכחי (חצות)
next-tzeis עד צאת הכוכבים הבא
none ללא פקיעת תוקף – הערך יישאר קבועכמו שהבאתי בספויילר אפשר לעשות הוספת ערך ID עם פג תוקף וכל שאר מעשי תקפו וגבורתו מבוארים בספר דברי הימים שכאן
וממילא הגענו לפתרון.
מומלץ לעיין בספויילריש כמה באגים בדבר הזה, כגון משתמש שרשום בשתי רשימות צינתוקים ושתיהם הופעלו בתוך טווח הזמן הזה ואין הרבה מה לעשות.
שימו לב!
הנושא שהכנסתי למעלה של הסדר פעולות זה קריטי כדי שמי שסתם התקשר למספר א בזמן שהוא גם רשום ברשימה של מספר ב והיא הופעלה עכשיו לא יעבור לשלוחה של מערכת ב, ולכן לא להשתמש בזה אם אין אצלכם הפניה לפי מחייג ומחוייג [שאם יש היא תפנה אותו למערכת הנכונה לפני שהוא יגיע לפילטר של הצינתוקים.
בהנאה
נ.ב. אשמח אם מישהו יבדוק את זה ויגיד לי אם זה עובד.