SMS חוזר אוטומטי קבוע, לSMS שנשלח למספר וירטואלי
-
יש לי קו וירטואלי ששולחים אליו הודעות SMS להעביר אותם למייל קבוע, ואני מעוניין שלכל הודעה שתתקבל - תישלח מהמערכת הודעה אוטומטית (עם טקסט שאבחר) למספר השולח.
איך עושים את זה?
-
ועוד: איך אני יכול לשלוח הודעה אחת למספרים מרובים בבת אחת, דרך הניהול המערכת של ימות המשיח (שיש שם אפשרות למספר אחד כל פעם)?
-
@אוהל-סמס לגבי שליחת הודעת אישור, או שתבקש בשירות לקוחות לפתוח וובהוק לשרת ולא רק למייל, ואז לבנות ידנית, או שתעשה סריקה אוטומטית למייל כל כמה שניות, ואם יש הודעה חדשה - תחזיר הודעה למספר השולח (הכל חייב להיות על ידי קוד עצמאי שלך - אין לימות המשיח שירות כזה מובנה). אפשר גם תאורתית כל כמה שניות לעשות קריאת API של בדיקת הסמסים האחרונים, ועל פי זה לדעת מתי לשלוח ולמי, אבל למיטב ידיעתי זה מוגבל לכמות קריאות/נתון לחסימה של ימות בשימוש לא סביר...
לגבי שליחה לכמה אנשים - חייב להיות על ידי API, אם תשנה את המספר לקו תוכן ולא וירטואלי, תוכל לעשות שליחה דרך קמפיין, בוירטואל פלוס חייבים לשלוח בלולאה הודעה הודעה.... (לא נראה לי אפשר לשלוח מערך מספרים...)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות