קו חסכוני בדקות שיחה
-
@שיואו-הצלחתי
ינסה ונראה מה יצא -
@לימוד-בתורת-מרן
אתה מנסה עכשיו? -
-
@שיואו-הצלחתי למה לא חיוג חוזר ואז מקישים את השלוחה? מה חשוב כ"כ שההקשה תהיה לפני שיחה חוזרת?
-
@cubase
כי המערכת צריכה לדעת לאן לחזור, כלומר שאחרי שתחזור למרכזייה של הישיבה והמרכזיה כבר ענתה אז המערכת שולחת צלילי DTMF ואז זה מגיע לשלוחה שבה הבחור עומד והוא יכול לחייג לאן שהוא רוצה בחיסכון של דקות. -
כי המערכת צריכה לדעת לאן לחזור, כלומר שאחרי שתחזור למרכזייה של הישיבה והמרכזיה כבר ענתה אז המערכת שולחת צלילי DTMF ואז זה מגיע לשלוחה שבה הבחור עומד והוא יכול לחייג לאן שהוא רוצה בחיסכון של דקות.
לא הבנתי מי מוציא את השיחה ומי מקבל את השיחה אותו בנ"א ??
א"כ מה זה משנה לפני או אחרי -
@sh0548534047
אני אגיד לך,
אני רוצה לעשות מערכת שיהיה טובה לבחורי ישיבות
בישיבות יש מרכזיה עם מספרי שלוחות, והמערכת עולה הרבה כסף לשיחות יוצאות,
אז אני רוצה שמתקשרים למערכת והבחור מקיש את המספר שלוחה שבה הוא נמצא ואז יהיה שיתוף של המערכת לאותו מספר שממנו חייגו, אבל מיד אחרי שהמרכזיה עונה - שהמערכת תשמיע צלילי DTMF של השלוחה שאותו בחור נמצא וקודם הקיש במערכת ואז זה מגיע ישר אליו, ואז הוא יוכל לחייג מהמערכת לאן שהוא רוצה בחיני חינם!!!!
אם יש למישהו פיתרון או איזשהו רעיון - אני אשמח מאוד לשמוע, זה יכול מאוד מאוד לעזור לי!!
@לימוד-בתורת-מרן, @cubase , תחלצו לעזרתי!!!
כל טוב בשורות טובות! -
@שיואו-הצלחתי לכל מכשיר בישיבה יש מספר שלוחה נפרד ?
או שזה כמה מכשירים בקומה ? -
@שיואו-הצלחתי
תנסה לעשות כמו שכתוב כאן -
@שיואו-הצלחתי
לא הבנתי אפשר לעשות ניתוביה רגילה ולפני זה הוא יעבור בשלוחה של חיסכון אוטומטי בדקות
לא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות