השידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר
-
שמתי לב שבעיה זו הייתה בזמן הקשה של הקורונה (ניסן-אייר) לאחמ"כ זה סודר ועכשיו הבעיה חזרה.
-
@יהודי אמר בהשידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר:
בזמן הקשה של הקורונה (ניסן-אייר) לאחמ"כ זה סודר ועכשיו הבעיה חזרה
היה לי את זה גם לפני קצת יותר מחודש, שראיתי ששני מאזינים נשארו בהאזנה, התקשרתי אליהם לשמוע מה הם שומעים, ולמה לא מנתקים, אחד טען שניתק מזמן, והשני טען שכבר מאמצע הועידה התנתק לו....
-
@shz זו בעיה שונה שהייתה עוד לפני הקורונה.
-
@נדיס
ב"ה בנתיים זה עובד טוב עם *8 אבל אמרו פה שלעמים זה לא עובד צריך לומר לימות המשיח שזה באג מאוד קריטי@shz אמר בהשידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר:
@נדיס
אני חושב שהגדרה זו יכולה גם מאוד לעזור.confbridge_end_goto=/1
מה שקורה זה, שמספיק שהמנהל ייצא, אפילו בלי *8, אם הוא אכן נותק, זה מנתק מיידית את כולם.
מה זה אומר ההגדרה הזאת??? האם שכשהמנהל יוצא כולם עוברים ל...
ואם אפשר גם לשים את ההגדרה הזו וגם שהמנהל ייצא ב *8, לדעתי 100% שתשכח למה בעצם חייבים לעשות *8....
לא הבנתי
-
@שלומל-ה
בדיוק -
@shz
אז לאן הוא עובר לשלוחה 1???? -
@שלומל-ה
בדוגמא לעיל לשלוחה 1
אפשר להעביר לכל שלוחה, ואפשר גם ניתוק.... -
מאת @33064325
תשובת חברת ימות המשיח טרי טרי חם מהתנור
בימים אלו אנו עובדים על שדרוג משמעותי והוספת אפשרויות רבות במודול חדר ועידה (בין היתר ניהול מאזינים דרך האתר השתקה הוצאה ועוד) לכשיושלם הפיתוח עבור כלל הלקוחות תוכלו גם אתם להשתמש בזה. אנו מקווים שהעדכון יעלה בימים הקרובים ממש. -
@shz אמר בהשידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר:
@נדיס
אני חושב שהגדרה זו יכולה גם מאוד לעזור.confbridge_end_goto=/1
מה שקורה זה, שמספיק שהמנהל ייצא, אפילו בלי *8, אם הוא אכן נותק, זה מנתק מיידית את כולם.
למה זה לא עובד, זה לא מעביר לשום מקום אלא למנגנה של המתנה לשידור חי
-
@שלומל-ה
אם לא כתבת לאן ילך בסיום, אז הוא יוצא להמתנה לשידור -
@shz אמר בהשידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר:
@שלומל-ה
אם לא כתבת לאן ילך בסיום, אז הוא יוצא להמתנה לשידורזה לא נכון גם אם אתה כותב לאן הוא יוצא להמתנה לשידור.
וכן מה שכתבת
אני חושב שהגדרה זו יכולה גם מאוד לעזור.
confbridge_end_goto=/1
ההגדרה הזאת הפסיקה לפעול משום מה - באמצע שידור חי זה תמיד עובר להמתנה
ואם אפשר גם לשים את ההגדרה הזו וגם שהמנהל ייצא ב *8, לדעתי 100% שתשכח למה בעצם חייבים לעשות *8....
בנתיים 100% אנו לא שוכחים שצריך *8 כי רק כך יתכן שזה ישמור וגם לא תמיד!!! עד שימות יסדרו את זה עם תוספות...
אבל בכל אופן תודה רבה על הרעיון. -
@נדיס אמר בהשידור חי ממשיך לאחר הניתוק ולא נשמר:
@שלומל-ה הסתדרת עם זה בסוף? כי אני גם תקוע בזה נואשות
משהוא הביא עיצה לזה למחוק את שלוחת החדר ועידה וליצר אותה מחדש - ונראה שזה יעזור לבניתיים עד שזה יסודר
(או להכניס את הגדרת ההקלטה מחדש - אך לי זה לא עזר)