חיבור פלטפורמות של גוגל ל IVR2
-
-
כמה זה מורכב 1-10
-
@ליאו
אני לא אומר שזה מורכב ללמוד איך לעשות את זה
אבל זה כמו ללמוד מקצוע....
בכל אופן אני לא יכול לדרג לך כי אני בעצמי לא יודע -
@ליאו
אגב...
כשאתה מגיב למשהו כדי שתגיב בכך שתלחץ על ה"תגובה" שנמצאת על הפוסט שלו ולא על ה"תגובה" שלמעלה
כך הוא יקבל התראה -
@פיתה כן, חדש פה לגמרי , תודה . אולי אתה יודע אם יש כאו בפורום מקום עם שיח על API שיעזור לי?
-
@פיתה עזוב תודה מצאתי יש פה ים של מידע
-
@ליאו
טוב אני רואה שאתה נחוש!
אז אולי משהו כאן יסכים להסביר לך איך עושים את זה.....
אני יכול לתייג כאן אנשים
אולי @אa
או @cubase
או ש @אביי-ורבא יעשה לך בתשלוםכן, חדש פה לגמרי , תודה
המון הצלחה!!
אל תשכח שאת הלייק הראשון קיבלת ממני

כדי שתדע איך לערוך פוסטים בצורה הטובה ביותר ממליץ לך לקרוא את המדריך של @cubase נידמה לי.....
אני לא מוצא אתו כרגע....... -
@פיתה !!!!!!!
-
-
@ליאו צריך לבנות בוט שנמצא בקבוצה ומקבל כל הודעה שנשלחת בקבוצה
מתחילים בפתיחת פרוייקט בGoogle Apps Script שם אתה כותב קוד שבעצם מנתח את הנתונים שמתקבלים ומחלץ את שם השולח ואת תוכן ההודעה (אתה יכול לחלץ עוד כל מיני דברים אבל התמקדתי בזה) ושולח את מה שיצא בפורמט TTS לAPI של ימות המשיח (אתה יכול גם לשלוח לשרת TTS אחר ואז זה יישמע יותר נורמלי)
וכדי שזה יעבוד יש צורך גם להפעיל את Google Chat API במערכת Google Cloud Console שם בעצם יוצרים את הבוט ומקשרים אותו לסקריפט הספציפיאם הסתבכת אתה יכול לשאול את הAI למרות שאני לא בטוח שתצליח להגיע איתו עד הסוף כי זה תהליך מאוד מסובך
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
אהה רגע שכחתי לציין שזה דורש חשבון Google Workspace (חשבון עסקי)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות