חזרה לתפריט ראשי לאחר הקלטה
-
מוגדר לי בהקלטות כך:
type=record title= folder_move=/999/1/1 copy_record_link=/999/2/1 ;לשמיעת הקלטה 1, לאישור ושליחת צינתוק 2, להקלטה מחדש 3, להמשך הקלטה 4, לאישור הקלטה ללא צינתוק 5, ליציאה 6 menu_record_options_1=record_play menu_record_options_2=record_ok menu_record_options_3=record_again menu_record_options_4=continue_recording menu_record_options_5=record_cancel menu_record_options_6=record_ok_end_run_tzintuk menu_record_options_7=noop menu_record_options_8=noop menu_record_options_0=noop menu_record_options_9=noop list_tzintuk=admins say_record_number=no say_record_menu=no set_record_name=no record_cancel_goto=/ hangup_insert_file=yes hangup_insert_file_to_folder=/סל מחזור/record hangup_no_copy_record_link=yes record_end_goto=/999/8/81 record_after_tzintuk_goto=/999/8/2 emeil_send=cancel record_end_run_tzintuk=noכאשר אני מקיש לאחר ההקלטה 6
אני עובר לשלוחה /999/8/2type=tzintuk title= list_tzintuk=admins tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes end_go_to=/ text_extensions=yesואז אני חוזר משום מה לשלוחה /999/8
במקום שאני יחזור לשלוחה ראשית (משלוחה ראשית אני אמור לעבור לשלוחות אחרות)מרגיש לי שאם יש לי שני שלוחות רצופות עם GO_TO_... (כלומר שלוחה עם GO_TO שמפנה לשלוחה עם GO_TO) הוא לא מצליח לעבור את שניהם,
היה לי היום עוד איזה משהו דומה, שעשיתי לו הפניה ישירה במקום GO_TO פעמיים) -
type=tzintuk title= list_tzintuk=admins tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/ text_extensions=yesלפני
end_go_to=/אחרי
tzintuk_end=/ -
-
-
@נועם-אלימלך
תודה רבה!!
אני לא יכול לתת
כל שלוחה יש לה הגדרה שונה
איך אתה יודע מתי זה ההגדרה ומתי זה ההגדרה
לא נראה לי שהספקת לחפש.. -
כל שלוחה יש לה הגדרה שונה
איך אתה יודע מתי זה ההגדרה ומתי זה ההגדרה
לא נראה לי שהספקת לחפש..https://f2.freeivr.co.il/topic/91/צינתוקים-והתראות-במערכת-תוכן-ivr-ללא-עלות-יחידות/1?_=1785416257151
-
שיבקשו-שלשתם כתב:
מוגדר לי בהקלטות כך:type=record
title=
folder_move=/999/1/1
copy_record_link=/999/2/1menu_record_options_1=record_play
menu_record_options_2=record_ok
menu_record_options_3=record_again
menu_record_options_4=continue_recording
menu_record_options_5=record_cancel
menu_record_options_6=record_ok_end_run_tzintuk
menu_record_options_7=noop
menu_record_options_8=noop
menu_record_options_0=noop
menu_record_options_9=nooplist_tzintuk=admins
say_record_number=no
say_record_menu=no
set_record_name=no
record_cancel_goto=/
hangup_insert_file=yes
hangup_insert_file_to_folder=/סל מחזור/record
hangup_no_copy_record_link=yesrecord_end_goto=/999/8/81
record_after_tzintuk_goto=/999/8/2emeil_send=cancel
record_end_run_tzintuk=noהקשה על 6- מסודר
כעת הקשה על 2
כאשר אני מקיש לאחר ההקלטה 2
אני רוצה שיהיה ללא צינתוק ולעבור לשלוחה /999/8/81 (שם יש תפריט אם להפעיל צינתוק)ובפועל זה מפעיל צינתוק ועובר לשלוחה ראשית
-
הסתדר
משום מה היה מוגדר הפניה ל-/999/8/12 במקום 999/8/81
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות