מדריך מלא: חיבור Google Chat ל-Apps Script ומשם לימות — עוקף את החסימה, גם בלי חשבון עסקי
-
@דורש-3
שאלה קטנה.
האם ניסית את המודול ונוכחת שהוא עובד?
איך למשל פותחים חשבון לבוט?! -
-
@אa @הדיבל-המעופף ניסתי לעשות רק קבלת הודעות למערכת (ללא שליחה - כדי לא לפתוח מייל חדש) וזה עובד מעולה!
@דורש-3 אתה פשוט אלוף!!!! -
@דורש-3
עד היום היה צריך חשבון עסקי כדי להשתמש בAPI של גוגל צאט, השתנה משהו? -
@מערכת-קמפיינים לא השתנה, פשוט יש דרך שלא ידעת עליה, תמיד היה צריך חשבון עסקי לשימוש ב-API ותמיד היה אפשר להשתמש ב-API של גוגל צ׳אט המיוחד לגוגל סקריפט
-
@דורש-3 וואו מטורף
אני מחכה לכזה מדריך הרבה זמן
תגיד לי צריך בשביל זה להגדיר משהו ב Google Cloud ?
ובעצם איך השליחה מתבצעת לפי זה באיזה שיטה ?
כי הגדרתי משהו דומה לפי המדריך שלך (עם עזרה של AI)
הקריאה של ההודעות מתבצעת טוב אבל בשליחה יש שגיאות
ממש תודה רבה!!! -
@דורש-3 וואו מטורף
אני מחכה לכזה מדריך הרבה זמן
תגיד לי צריך בשביל זה להגדיר משהו ב Google Cloud ?
ובעצם איך השליחה מתבצעת לפי זה באיזה שיטה ?
כי הגדרתי משהו דומה לפי המדריך שלך (עם עזרה של AI)
הקריאה של ההודעות מתבצעת טוב אבל בשליחה יש שגיאות
ממש תודה רבה!!!היי, תודה, שמח שאהבת!
בקיצור, לא צריך להגדיר כלום ב-Google Cloud. עצם זה שהפעלת את שירות ה-Chat בעורך מספיק.
השליחה עצמה היא פשוט קריאת API שיוצרת הודעה בשם חשבון הבוט, לא webhook ולא משהו מסובך.
לגבי השגיאה שלך, זה קלאסי. קריאה עובדת כי גוגל נותנת הרשאת קריאה לבד, אבל בשליחה, אם היא עשויה עם fetch רגיל, גוגל לא מבינה שאתה צריך גם הרשאת כתיבה, אז זה נדחה. תחליף את השליחה בשורה הזאת:
function post(space, text) { Chat.Spaces.Messages.create({ text: text }, space); }תריץ פעם אחת ידנית, גוגל תבקש לאשר הרשאה חדשה, וזאת בדיוק הכתיבה שחסרה. מאשרים וזה עובד.
אם עדיין נופל, תשלח לי את השגיאה המדויקת ואני אעזור. בהצלחה!
-
@דורש-3
לא הבנתי מה הפעולה הסופית
שיחה טלפונית עם AI ?
או שמיעת עדכונים מצ'אט ?
משהו אחר ??? -
sh0548534047
לפני 8 דקות@דורש-3
לא הבנתי מה הפעולה הסופית
שיחה טלפונית עם AI ?
או שמיעת עדכונים מצ'אט ?
משהו אחר ???בעיקר זה מביא לקו ימות את מה שנכתב בקבוצת הצ'אט, שכל מי שמחייג לקו שומע את ההודעות בקול. שימושי למי שאין לו צ'אט בטלפון והוא רוצה בכל זאת להתעדכן.
ודרך אגב, יש שם גם בוט קטן בצ'אט שעונה על שאלות, אבל זה לא העיקר. העיקר זה החיבור לימות.
-
@דורש-3
כשאני מגדיר ג'מיני אני יכול לשים את זה כשיחה עם AI ?
וכן אם זה מגדיר רק השמעה 000 אז זה דורס את הישנים ואיך בנ"א מקשיב רק פעם ביום איך ישמע את 10 ההודעות האחרונות ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות