-
בס"ד
למה החליפו פורום? יש כאלו אנשים כמוני שיותר נוח להם להשמש בפורום הישן
אם יש כאלו שיותר נוח להם להשתמש בפורום החדש אז שימות המשיח יעשו 2 פורומים כמו שיש 2 אתרים לניהול מערכת טלאפונית -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים את הנעשה אין להשיב, פשוט תתחיל להתרגל.
-
הרבה אנשים אמרו כן בהתחלה
והתרגלו עכשיו שתעשה סקר נראה לי שאף אחד לא רוצה לחזור לישן מתרגלים -
והתרגלו עכשיו שתעשה סקר נראה לי שאף אחד לא רוצה לחזור לישן מתרגליםכן נכון צודק צריך להתרגל אבל לפעמים כשה להתרגל לדברים חדשים
ועוד שאלה קטנה
מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד מאוד האם אפשר לראות את כמות הדקות הנכנסות למערכת? כמו ששומעים בשולחה 4 שבתפריט הניהול? -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אמר בשאלה:
והתרגלו עכשיו שתעשה סקר נראה לי שאף אחד לא רוצה לחזור לישן מתרגליםכן נכון צודק צריך להתרגל אבל לפעמים כשה להתרגל לדברים חדשים
ועוד שאלה קטנה
מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד מאוד האם אפשר לראות את כמות הדקות הנכנסות למערכת? כמו ששומעים בשולחה 4 שבתפריט הניהול?מישהוא יכול בבקשה להגיב לי?
באתר הישן / החדש האם אפשר? -
אי אפשר רק דרך סטיסטיקות שיחות באתר הישן אבל זה לא כל כך מאומת
אתה יכול להזמין דוח שיחות למייל בשלוחה 4>2 בניהול ושם תוכל לראות פירוט אבל באתר אין כזה דבר משהו מסודר שעובד מאה אחוז -
אי אפשר רק דרך סטיסטיקות שיחות באתר הישן אבל זה לא כל כך מאומת
אתה יכול להזמין דוח שיחות למייל בשלוחה 4>2 בניהול ושם תוכל לראות פירוט אבל באתר אין כזה דבר משהו מסודר שעובד מאה אחוזא. אולי כדי שימות המשיח יעשו כזה דבר הורדת טבלת xl למחשב עם פירוט דקות שנכנסו החודש וכן חודשים קודמים ממש כמו הפירוט ששומעים בשלוחה 4 2 שבניהול המערכת
ב. הזמנתי כבר כמה וכמה פעמים דוח מהניהול הטלאפוני אבל הדוח היה ריק בגלל השינוים שימות עשו בדוחות שלהם
מתי זה יסודר? -
א. צודק גם אני מצטרף להנ"ל
ב. אני לא יודע אצלי מגיע רגיל מגיע שלוש קבצים אחד זה מלא -
ב. אני לא יודע אצלי מגיע רגיל מגיע שלוש קבצים אחד זה מלאא. כבר פתחתם נושא חדש בבקשות לפיתוח בנןושא?
ב. גם לי מגיע 3 קבצים אבל הכניסות אצלי למערכת זה רק על ידי ממספר אחר ולא ממס' ישיר למערכת והדוח לכמות הכניסות דרך מס' אחר ריק -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אמר בשאלה:
ב. אני לא יודע אצלי מגיע רגיל מגיע שלוש קבצים אחד זה מלאא. כבר פתחתם נושא חדש בבקשות לפיתוח בנןושא?
ב. גם לי מגיע 3 קבצים אבל הכניסות אצלי למערכת זה רק על ידי ממספר אחר ולא ממס' ישיר למערכת והדוח לכמות הכניסות דרך מס' אחר ריקפתחתי נושא חדש בבקשות לפיתוח
@אוהב-אמת-וצדק אמר באפשרות צפיה בכמות הדקות - באתר:
זה מעצבן כל פעם להתקשר, להיכנס לניהול, ולשמוע!
כולנו נשמח שיהיה על המסך שעון של הדקות הנכנסות - להיום - להחודש - וכו' וכו'גם אני מצטרף