העתקה בהקשה כולל צינתוק/הרשמה לצינתוקים לזמן מסוים/מוגבל ע"פ החלטת מנהל המערכת
-
יש לי קו לדוגמא אם יש שיעור מהמג"ש או לא ואני מעוניין שאלו שיודעים אם יהיה שיעור או לא יוכלו לעדכן באמצעות צינתוק אך כאן התחיל הבעיה שמתביישים... לכך אני רוצה שאקליט 2-3 הודעות ושאלו שירצו לעדכן יוכלו רק להקיש על מקש וההקלטה יתעתק לשלוחה של ההודעות ויישלח צינתוק זה הכי חשוב! וכן אני רוצה שלצורך הרצינות שבדבר יצטרכו להישם כל יום מחדש לקבלת צינתוק ללא כל פעולה מצידי (אני לא רוצה לאפס את הרשימה כל יום) ואם אפשר גם שהרצניים לא יצטרכו לאשר כל יום קבלת צינתוקים)
-
@גרוס פשוט מאוד (או שלא כל כך...)
אין לי זמן להאריך בשל השעה אולם אני משער שיוכלו לעזור לך בהבנת דבריי.רק משהו אחד לא הבנתי, מי קובע אם הבחור רציני ולא צריך להרשם כל יום או לא? אתה? או הבחור עצמו? אז אתייחס לשני האפשרויות - או שתשים 2 שלוחות הרשמה ומי שרוצה נרשם קבוע ומי שרוצה רק להיום, או שיהיה שלוחת ניתוב שתנתב אוטומטית לפי קובץ מספרים שתשים לשני השלוחות הנ"ל.
עד כאן ההרשמה לצינתוקים - כבר אסביר איך הרשימה תתאפס.שלוחת הפעלת הצינתוק - רק מורשים יכולים להיכנס, או כולם - לבחירתך.
אם ההודעה עצמה לא צריכה להשתנות - השלוחה תהיה שלוחת הפעלת צינתוק לרשימה הקבועה, מיד לאחריה מעבר לשלוחת צינתוק לרשימה הלא קבועה, מיד לאחריה מעבר לשלוחת הוספת ערך (כמובן עםadd_id_to_list_value_change=yes) שתשנה את שם רשימת הצינתוקים בשלוחת הפעלת הצינתוק ובשלוחת ההרשמה לצינתוקים (אפשר עםadd_id_to_list_value_plus=yesשיוסיף תמיד מספר אחד) - שלוחה אחרי שלוחה.
ואם ההודעה צרכה להשתנות - אתה עושה בשלוחה של ההודעות הקבועות שאתה שם מראש - שגם שם לכאו' יש להגביל גישה - לחצן שיעשה העברת קובץ, ואז יעביר לסבב השלוחות הנ"ל.בהצלחה!
-
@פלמנמוני רק להבין אם הבנת אותי יש אפשרות שבהקשה אחת ההודעה יועתק/יועבר לשלוחה מסוימת וגם יפעיל צינתוק?
כי לא בדיוק הבנתי מה שכתבת... -
@פלמנמוני רק להבין אם הבנת אותי יש אפשרות שבהקשה אחת ההודעה יועתק/יועבר לשלוחה מסוימת וגם יפעיל צינתוק?
כן.
רק שבאמת זה לא פעולה אחת אלא כמה שלבים שמתבצעים בזה אחר זה מאחורי הקלעים, אבל מצד המשתמש זו חוויה אחת.
אם תפרט יותר לגבי הספיקות שהעליתי בפוסט הקודם אולי אעלה בהמשך הגדרות מלאות לשלוחות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות