אתר "קולות" – יצירת קרינות ותמלול AI בקלות
-
@הדיבל-המעופף הייייייייייייייייייייייייייייי לא לגלות סודות סתם לא זה אישית למכון תורת מרן לא לפורום אני הרבה זמן מחפש מקום ליצור בו סיפורים לילדים כי היום כל הסיפורים נמצאים בתשלום ובסיכון להפרת זכויות יוצרים
-
@מערכות-טלפוניות מקווה שהבנתי מה אתה רוצה.
אם התכוונת שאני יוסיף בפודקאסטים אפשרות גם ליצור סיפורים בAI, אני לא בטוח שאם תבקש ממנו הוא לא יצור לך סיפור, עכ"פ אני יכניס לתבניות גם אפשרות ליצירת סיפורים בקריינות מרובת אישים.
לגבי מה שכתבת פה זה באמת בעיה, אני ינסה לסדר את זה. פעם זה היה עושה דוגמית אמיתית אבל כל פעם שהיו מנסים לשמוע את הדוגמית זה היה יוצר את הדוגמית מחדש על חשבון מפתחות הAPI וגם זה היה לוקח 1-2 שניות עד שזה היה מפיק את הדוגמית, אז ניסיתי לעשות שרק בפעם הראשונה זה יפיק דוגמית ואז הוא ישמור את הדוגמית שנוצרה וישמיע אותה, ומאז זה עושה לי בעיות. אני בעז"ה יטפל בזה בהמשך. -
@המתכנת-הראשי לא אפשר גם שיביאו טקסט אבל אם יהיה בסוגריים כתוב לצורך העניין קול של ילד שישנה קול ושיהיה אפשרות להשתמש לפחות ב20 קולות בו זמנית זה יהיה מטורף יהיה בזה שימוש להרבה קווים
-
@מערכות-טלפוניות דבר ראשון דוגמיות הקול הופקו מחדש באמצעות מודל האולפן המתקדם (ג'מיני-3.8-פלאש-TTS) בקובצי שמע מלאים, עשירים וטבעיים.
הדוגמיות נשמעות עכשיו בדיוק כמו הקרינות המקורית שתתקבל, כך שאפשר לבחור קולות בביטחון ובדיוק מרבי.
בשרת הוטמע מנגנון יצירת מקוונת בזמן אמת לכל קול שטרם הופק מראש.
ועכשיו לדברים שביקשת:
תמיכה בהוראות בימוי ומשחק בסוגרים (ילד, נרגש, לחישה ועוד)
-חוק בימוי מובנה: הודעה מזהה אוטומטית הוראות בימוי שנכתבות בסוגריים – לדוגמה: (את המשפט הזה תקרא בקול של ילד), (את המשפט הזה תקרא בקול נרגש), (בלחישה), (בקול דרמטי) וְכוּ'.
-הסוגריים הם מוקראים בקול: מודל הקרינות מדלג עליהם ומבצע את המילים שאחריהן בדיוק לפי אופי המשחק, הגיל והרגש שהוגדרו.
-סרגל בימוי מהיר: נוסף סרגל כפתורים בעורך הטקסט ובאולפן הפודקאסט להוספה בלחיצה אחת של הוראות משחק נפוצות.הרחבת אולפן הפודקאסטים לעד 20 קולות שונים
-מגבלת 4 הדוברים הוסרה – ניתן להגדיר כעת עד 20 דוברים ודמויות שונות בכל פרויקט פודקסט.
-נוספו 20 צבעים ייחודיים המזהים כל דובר בבירור.
-ממש קל ומהיר שלא מכביד: רשימת הדוברים סודרה בגריד רספונסיביות עם גלילה נקייה; בכל שורת דיאלוג ישנו בורר דובר ישיר לבחירה מיידית מתוך 20 המשתתפים. -
@המתכנת-הראשי שכוייחחחחחחחח
-
@המתכנת-הראשי
למה זה?
{"error":{"code":503,"message":"This model is currently experiencing high demand. Spikes in demand are usually temporary. Please try again later.","status":"UNAVAILABLE"}} -
This model is currently experiencing high demand. Spikes in demand are usually temporary. Please try again later.
זה כותב שיש עומסים
כנראה בחרת בדגם מאוד מבוקש -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@מוטי-מוטי-מוטי התרגום של זה הוא "503 לא זמין - דגם זה חווה כעת ביקוש גבוה. קפיצות בביקוש הן בדרך כלל זמניות. אנא נסה שוב מאוחר יותר",ככל הנראה זה נובע מעומס רגעי וזמני על שרתי העיבוד והקריינות של Google Gemini, שגיאה 503 נוצרת מתי שיש עומס רגעי בכל העולם על המודל הספציפי, בעיקרון השגיאה עוברת אחרי 2-5 שניות.
הטמעתי עכשיו כמה דברים למנוע ולפתור את השגיאה:
מנגנון ניסיונות חוזרים אוטומטיים (גיבוי אקספוננציאלי):
-בשרת הוטמע מנגנון חכם המזהה שגיאת 503 או 429 ומבצע באופן מיידי השהייה מדורגת (1.5-3 שניות) וניסיון חוזר אוטומטי לפני שמוחזרת לך (או לכל אחד אחר) שגיאה.
מפל מודלים חלופי (Model Fallback Cascade):
-אם מודל מסוים חווה עומס, עוברת אוטומטית למודל חלופי ברשימת המודלים (ג'מיני-3.8-פלאש-TTS➔ג'מיני-3.8-פלאש-לייט-TTS➔תצוגה מקדימה של פלאש Gemini 2.5 TTS➔תצוגה מקדימה של gemini-2.5-pro-tts➔תצוגה מקדימה של Gemini 3.1 Flash TTS) ללא צורך בהתערבות ידנית.
-הוסר המודל הניסיוני שתמך רק בחיבורי WebSocket ומנע שגיאות תאימות.
סבב מפתחות API וניסיון חוזר בצד לקוח:
-אם הוגדרו מספר מפתחות API בסבב המפתחות, בעת עומס זמני (503) עוברת אוטומטית למפתח הבא.
-אם מוגדר יחיד, מבצעת ניסיון חוזר אוטומטי לאחר שהייה קצרה.
מפענח שגיאות והודעות בעברית ברורה:
-נבנה רכיב מטפל שגיאה מרכזי שמנטרל לחלוטין הצגת מחרוזות JSON טכניות ומציג הודעת הסבר בהירה בעברית עם הנחיה שימושית למשתמש. -
למעיישה לא מצליח ליצור סיפורים..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות