תזמון העברת שלוחה
-
האם ידוע למישהו דרך לתזמן מראש שביום.. בשעה.. יתבצע העברת שלוחה מס'.. שתחת שלוחה... לתחת שלוחה... ??
בתודה מראש. -
@בסייעתא-דשמיא-0 סקריפט
-
@יעקב-יצחק
הפעלתי דרך סקריפט, הנה הקוד שהגדרתי שם [מחיקת שלוחה]:function ToYemot(){ //Logger.log('---START OF CONTENTS---'); //Logger.log(contents); //Logger.log('---END OF CONTENTS---'); var data = { 'token': '0777777777:111111',//כאן תכתוב את הטוקן 'action': 'delete', 'what': 'ivr2:3/1' }; var options = { 'method' : 'post', 'payload' : data }; }אבל בפועל השלוחה לא נמחקה. אולי תדע למה ?? מה חסר פה ?
בתודה מראש על העזרה הנפלאה. -
@יעקב-יצחק
הפעלתי דרך סקריפט, הנה הקוד שהגדרתי שם [מחיקת שלוחה]:function ToYemot(){ //Logger.log('---START OF CONTENTS---'); //Logger.log(contents); //Logger.log('---END OF CONTENTS---'); var data = { 'token': '0777777777:111111',//כאן תכתוב את הטוקן 'action': 'delete', 'what': 'ivr2:3/1' }; var options = { 'method' : 'post', 'payload' : data }; }אבל בפועל השלוחה לא נמחקה. אולי תדע למה ?? מה חסר פה ?
בתודה מראש על העזרה הנפלאה.אם יצרת את זה באמצעות AI תשאל אותו למה זה לא עובד.
-
@אז-נדברו
לא חשבתי להפעיל חס ושלום דרך AI.
[אגב, אני מהלוחמים נגדה ! ומהמתרגזים על אלו שמפעילים דרכה !! ]
אלא חיפשתי בפורום ומצאתי מישהו כותב איזשהו קוד לסקריפט, העתקתי והדבקתי ושיניתי את מה שהיה נראה לי שאני אמור לשנות.
אבל כעת התברר לי שלא פעלתי נכון.
אשמח אם אתה או אחר יוכל לרשום לי קוד נכון ואנושי.
בתודה מראש על העזרה הנפלאה. -
רבותי, מישהו מוכן לרשום לי את הקוד שאני אמור להפעיל בסקריפט ??
הפעולות שאני צריך: מחיקת שלוחה, העתקת שלוחה.
[אפשר לעשות רק אחד מהם ואני אנסה לשנות את מה שצריך לשנות לקוד השני לפי הרשום בהגדרות API].תודה רבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות