מערכת של מספרים כשרים מופנים אוטומטי לפלאפון כשר
-
בעבודה שלי יש סוג של קהל שאמורים להפנות אלי עבודות והם אמורים לקבל ע"ז אחוז מסוים
אבל כדי שאדע שזה עבודה שמופנה ולא מפרסום או פה לאוזן א ני חייב שזה יכנס אלי ממספר וירטואלי או אחרת
וכדי שאדע מי הפנה אלי ולמי מגיע הכסף (הלקוחות לא תמיד מספרים) אני אמור לתת לכל אחד מספר אחר שמופנה בסוף למספר הרגיל וכך אני יודע שזה ממנו ולמי לתת את האחוזים המגיעים לוהשאלה אם יש פתרון מקצועי לכך באופן שאני גם יכול לראות מי התקשר כדי שאוכל לחזור אליו ומאיזה מספר הוא התקשר אלי
-
אני חשבתי רעיון שאולי להכניס לפלאפון עוד סים (אפשר 2 סימים) שזה יופנה לסים הרגיל של העבודה רק אחרי שניה
ועל הסים החדש ילבישו טלפון רב קווי שאליו יכולים להתקשר מכ"מ מספרים
וכך כשהלקוח מתקשר אלי, זה מגיע דבר ראשון לסים החדש עם המספר הרגיל של הלקוח וכשזה מופנה אלי לסים הרגים אני רואה את המספר שמי שהפנה אותו נתן לוואולי יש למישהו כבר משהו מובנה לא יקר
תודה רבה
-
@יענקלה-פאדראדצ-יק אתה יכול לעשות כמה מספרים וירטואלים
ובכל אחד לשים מספר נוסף לזיהוי נגיד יהיה לך
המספרים של המתקשרים
05484355581
05484355582
05484355583
ולפי המספר הסופי תדע מי זה -
@יענקלה-פאדראדצ-יק ואם זה מעצבן אותך אתה יכול להשאיר בלי זיהוי
אבל אחר כך להכנס במספר הוירטואלי ולראות את השיחות מכל קו -
@פתרון-AI
וואו קודם כל תודה רבה, קודם כל אני רואה שזה לא ע"מ שתעלה לרקיע, וזה ממשהו יחסי קל
אבל אני לא מבין עדיין כ"כ טוב במספר וירטואלי אשמח להסבר יותר פשוטתודה רבה
-
@יענקלה-פאדראדצ-יק תקנה מספר וירטואלי אחד ואז תבין לבד
אתה יכול או לקנות מימות או לנייד מספר שאתה לא צריך -
@פתרון-AI
השאלה האם יש פתרון כזה אבל שהלקוח יתקשר רק 10 מספרים כרגיל או שלא ניתן
לא רוצה שזה יחשיד אותו, ולא יתקשר -
@יענקלה-פאדראדצ-יק
דבר איתי באישי admin@pitronai.com
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות