דרמה!! מישהו שמע על זה????
-
-
-
@יצחק-י. כתב:
ולאחר מעשה, כשיש לי 1200 רשומים לאותו רשימה?
זה הבעיה
אבל תראה בקוים ישנים בנתיים אין בעיה כל הבעיה תתחיל מקוים חדשים אז שמה אפשר לעשות משהו כזה
רק שזה טלאי זה לא פתרון נורמאלי -
@amram כתב בדרמה!! מישהו שמע על זה????:
בקוים ישנים בנתיים אין בעיה כל הבעיה תתחיל מקוים חדשים
@amram הרפורמה הולך להתחיל בכל המערכות יחד
-
@יצחק-י. מה שאז נדברו כתב שמי שכבר יש לו מערכות ושילם על הסרת פרסומות
לא ישנו לו
רק לאחר זמן יצא איזה הודעה
בנתיים אפשר לנשום קצת אויר ולצפות לישועה... -
-
@יצחק-י. כתב:
זה נכון?
כן
-
@אז-נדברו כמה זמן?
-
-
@אז-נדברו בעניין קווי 1700, יש דרך כלשהי לעשות שיהיה צינטוקנים דרכו ולא דרך המספר הרגיל? כי לי נניח יש קו עם 300,000 לפחות חודשי, שחצי מהם ויותר זה בגלל צינתוקים, וזה לא כ"כ ריאלי לצנתק ממספר אחד ולצפות מהמאזינים לחייג למספר השני...
אם כן, אפילו בתשלום כלשהו, זה יכול להיות הפיתרון המוצלח לקווים בינוניים+ -
אולי התמחור ושיטת החישוב הם נכונים
אבל הרעיון שהיה תמיד לימות המשיח להנגיש את הקווים לכולם- כבר לא ריאלי
כי מי שיש לו קו בינוני-קטן, והוא צריך שיהיה בלי פרסומות- זה כבר מגיע לתשלום חודשי של כ- 50 ש"ח, שהרבה פעמים זה ממש לא משתלם
רק לקווים שמכניסים כסף (בישיר או בעקיפין) יהיה שווה להם להחזיק קווים
וכל הקטנים פשוט יגמרו.אמנם, לכאורה אין סיבה באמת שימות המשיח יחזיקו על חשבונם קווים קטנים ללא תמורה (וה- 9.9 זה לא כיסה את עלות התפעול שלהם),
אך, ישנו כלל ידוע, שברגע שמתחילים זה לא נגמר ומתקדמים עוד ועוד- עד שמגיעים גם לדברים שכן מכניסים כסף- ושווה לשלם עליהם את עלויות התפעול.עיין ערך כל האתרים והתוכנות החינמיות במסלול מוגבל- לצד מסלול פרו
והם יודעים שאם לא יעשו מסלול חינמי- הרבה הרבה אנשים שמגיעים בסוף לפרו- לא היו מגיעים לשם -
אני קיבלתי לפני כמה ימים הודעה קולית שהטלפון היה 1700
-
סיכום פשוט
אין רווח מקש"ג, נרוויח מפרסומות, אתה לא רוצה פרסומות תשלם לנו על המשאבים שאתה צורך מאיתנו, אם יש לך X דקות נכנסות בחודש קח 1700 ונמשיך במודל הישן של רווח מקש"ג
-
-
@יצחק-י. כתב:
בדקתי, ואתה צודק, כי בגלל שהצינתוק לוקח לו 3 דקות להגיע לכולם, וזה הודעה מאוד קצרה (כ-חצי דקה) אז אנשים לא נמצאים הרבה זמן ביחד, ואני יצטרך רק חבילה של 300 ערוצים (בשביל 178 אנשים בו זמנית) = 400 ש"ח...
איפה בודקים זאת?
-
@sh0548534047
מה אתה רוצה לבדוק?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות