דרמה!! מישהו שמע על זה????
-
@מסובך-מאוד
אני יעשה סדר קטן למי שלא הבין
מהיום התמחור של מערכת בימות המשיח הוא הסרת פרסומות מערכת לפי כמות הערוצים שיש בה, דהיינו כמות המאזינים שמאזינים למערכת בו זמנית, בנוסף לחבילת יחידות שתקבלו בחבילה כל חודש, והיא תתאפס בתחילת כל חודש.המחירון הוא כמו שכתבתי בהתחלה
-
@YONA
וזה לא שמגבילים את כמות המאזינים? -
@מסובך-מאוד
יש תכנון כלשהוא...
למשל אפשר לעשות שברגע שעברו את מספר הערוצים, אז כל ערוץ נוסף יתחיל לשמוע פרסומות - או מאידך שכולם ישמעו פרסומות. -
@YONA
לפי מה לוקחים כסף על החבילות?
בסוף החודש בודקים כמה ערוצים היו בו זמנית בסך הכל
ולפי זה מחייבים? -
-
@YONA
אתה טועה
תסתכל במה ש@הדיבל-המעופף כתב -
@הדיבל-המעופף
ראית את מה ששלחתי באיימל? -
@מסובך-מאוד
כן תודה רבה -
@הדיבל-המעופף
ומה קורה אם אני לא רוצה לבטל פרסומות? -
@מסובך-מאוד
כנראה ישאר כמו עכשיו -
@הדיבל-המעופף
אז אף אחד לא הולך לבטל פרסומות
הרי אם אני אבטל אני אחסום את כמות המאזינים בו זמנית -
@מסובך-מאוד
זה בדיוק מה שכתבתי להם !!! -
@הדיבל-המעופף
אוקי.
תעדכן -
@מסובך-מאוד
דרך אגב מי שיש לו מספר 1-700 אז כל המתקשרים דרך המספר, לא מוגדרים כערוצים.
לכן קו שיש לו נניח 400 מאזינים אבל 350 מתוכם מתקשרים דרך ה 1700 אז הוא יהיה צריך לרכוש רק חבילה של 50 ערוצים
בהמשך תצא מימות הודעה מסודרת בעניין. -
@YONA
ומה אתה אומר עלזה

-
@הדיבל-המעופף
מה יש לי לומר? דעתי בעניין שהדבר הזה קיים בכל חברה אחרת כגון ידע פון וכו' שמגבילים את הערוצים בקווים שלהם, וגובים תשלום לפי ערוצים.
ימות נותנת לך 3 ב 1, חבילה כוללת של הסרת פרסומות, ערוצים, ויחידות.
איך שאני מכיר את השוק המחיר הזה די הוגן. -
@YONA
אבל שיעשו ש11 ו12 יכנסו וישמעו פרסומות ! -
@הדיבל-המעופף
הרעיון הזה עלה שם,
אבל למעשה הוחלט לתמחר את זה כערוצים כמו כל חברה אחרת, איך שאני מסתכל על זה, אתה מגיע מהצד שכל העניין בזה זה ההסרת פרסומות וא"כ מה ההצדקה לא לתת ל11 ו12 להיכנס. ההסתכלות שלהם שהתשלום שאתה משלם זה לא בשביל הסרת הפרסומות, אלא זה מנוי להחזקת קו בימות המשיח, שכולל ערוצים פרסומות ויחידות. -
@YONA אבל מנגד, אתה אומר שלקוחות שמשתמשים ללא תשלום - לא יהיה הגבלה על כמות הערוצים אך יהיו פרסומות, אז בעצם יוצא שמי שמשלם מקבל פחות ערוצים ממי שלא משלם, לכן אומר @הדיבל-המעופף שיעשו שמעבר לכמות הערוצים הכלולה בתוכנית - המאזינים ישמעו פרסומות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות