ממשק HTML לבדיקת כמות מאזינים בו זמנית (ערוצים)
-
הקובץ נבנה עם AI ואין לי אחריות האם הוא אכן נכון או לא, מי שאכן בודק אותו אשמח אם יוכל לעדכן.
לשימוש כקובץ HTML על המחשב כנסו לקישור ובחרו בשמור בשם

שימו לב אני לא בדקתי את המודל, יש הסבר שAI יצר איך עובד החישוב, מי שיש לו תיקון שיקח את הקובץ ויתקן

-
@איל-משולש כרגע היו לי במקביל קרוב ל300 מאזינים על הקו (אחרי צינטוק) ומשום מה זה מציג לי שהיה רק 113
וכשבדקתי היסטוריה של תקופה ארוכה הוא גם לא חצה את ה120 למרות שאני אישית זוכר מקרים של יותר מ 300 מאזינים בו זמנית -
@נר-יצחק היה נראלי שהוא מזייף, אבל משום מה אני לא מצליח לבדוק מה הבעיה בחשבון שלו, היה פה מישהו שעשה כזה בדיקה, צריך לדעת איך לחשבן את זה
-
@איל-משולש
אחלה פיתוח גם אני פיתחתי משהו דומה אולי זה יעזור לך לבחינות

כניסה דרך האתר שלי בלשונית סטטיסיטקות -
@פתרון-AI אין עליך, יש כ"כ הרבה דברים באתר שלך, זה פשוט מטורף
-
@איל-משולש יש המון דברים בזכותך

-
@איל-משולש
אחלה פיתוח גם אני פיתחתי משהו דומה אולי זה יעזור לך לבחינות

כניסה דרך האתר שלי בלשונית סטטיסיטקותבדקתי והאתרר שלך גם לא נכון!!! הוא כתב לי 17 ערוצים וכשבדקתי על תקופה ארוכה יותר הוא נתן לי רק 16!!!
-
בדקתי והאתרר שלך גם לא נכון!!! הוא כתב לי 17 ערוצים וכשבדקתי על תקופה ארוכה יותר הוא נתן לי רק 16!!!
קושיה!!
צ"ע -
@פתרון-AI צריך לשאול את קלוד למה בזה הוא מפשל את כולם...
תשאל אותו לפי מה הוא מחשבן
ואגב יש שם באג בכתיבת תאריכים שזה קופץ (תבדוק איל לי זמן להסביר עכשיו)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות