הקלטת כותרת לשידור חי
-
למיטב ידיעתי כרגע זה פונקציה שלא קיימת
-
שלוחה להקלטת הודעות מערכת
type=record_system_messages record_system_folder=/8/8 record_system_messages=M1000
תשנה את M1000 ל M1816 אני לא בטוח שבכזה סוג הודעה זה עובד, תבדוק ותעדכן.
אל תשכח גם לשנות את /8/8 לשלוחה של השידור חי
-
דיברתי עם ימות המשיח מזמן ואמרו לי שאין כזה אופציה אבל אפשר לעשות אחרי שנשמר ההקלטה לעשות כותרת לשידור אם דרך הקשה על 7>5 או דרך האתר
-
מה שאתה יכול, כשהוא גומר את השיעור, שיעבור לשמיעת השיעור, ותקליט לו הודעה (לא יודע בדיוק איזה הודעה ניתן להעלות בסיום שידור חי) להקלטת כותרת לשיעור שמסרת כעת, הקש מקש מסוים, שמקש זה יעודכן כהוספת כותרת (כמו 7/5)
-
@אלעזר-חיים סליחה שלא הבהרתי את עצמי.. זאת שאלה
-
@מוטלה אמר בהקלטת כותרת לשידור חי:
שלוחה להקלטת הודעות מערכת
type=record_system_messages record_system_folder=/8/8 record_system_messages=M1000
תשנה את M1000 ל M1816 אני לא בטוח שבכזה סוג הודעה זה עובד, תבדוק ותעדכן.
אל תשכח גם לשנות את /8/8 לשלוחה של השידור חי
@דורש1 אמר בהקלטת כותרת לשידור חי:
אם אתה רוצה שבחדר ועידה יהיה הודעה לפני שנכנסים תשנה את
ההודעה M1816("הנכם מועברים לחדר הועידה")
ותשאיר שם את ההודעה שאתה רוצה,
אתה יכול ליצור במַקום אחר בקו שלוחה להשארת הודעות מערכת ולהגדיר שהיא תשנה את ההודעה M1816 בשלוחה של החדר ועידה ככה כל פעם שתרצה להשאיר הודעה בכניסה לחדר תשאיר דרכהאם אתה רוצה ליעל את זה, אתה יכול לעשות שבשביל להכנס לחדר ועידה הוא יכנס לשלוחה שמוגדרת כ"הקלטת הודעות מערכת" שמקליטה לשלוחה של החדר ועידה את ההודעה M1816 ולהגדיר שאחרי שהוא מקליט את ההודעה המערכת תעביר אותו לשלוחה של הפעלת החדר ועידה
הבנתי את הרעיון אבל אני רוצה שהמנהל כשנכנס דרך שלוחה יעודית להפעלת שידור חי ומשדר לשלוחה אחרת ששם המאזינים נכנסים.
עכשיו עלה לי רעיון כשהמנהל מקיש לדוגמא 0 (ניהול) ואז 1 (הפעלת חדר ועידה) לשנות את סוג השלוחה של 1 להקלטת הודעה לשלוחה 9 (לצורך העניין-השידור חי של המאזינים), אולי אם אפשר אפילו להגביל את ההקלטה שלו לנגיד 10 שניות (אולי עםtimeout=10
) ומיד אח"כ להעביר אותו בשקט להפעלת שידור חי (לדוגמא בשלוחה 0/2)
מה אתם אומרים? -
@B770R אמר בהקלטת כותרת לשידור חי:
הבנתי את הרעיון אבל אני רוצה שהמנהל כשנכנס דרך שלוחה יעודית להפעלת שידור חי ומשדר לשלוחה אחרת ששם המאזינים נכנסים.
עכשיו עלה לי רעיון כשהמנהל מקיש לדוגמא 0 (ניהול) ואז 1 (הפעלת חדר ועידה) לשנות את סוג השלוחה של 1 להקלטת הודעה לשלוחה 9 (לצורך העניין-השידור חי של המאזינים), אולי אם אפשר אפילו להגביל את ההקלטה שלו לנגיד 10 שניות (אולי עםtimeout=10
) ומיד אח"כ להעביר אותו בשקט להפעלת שידור חי (לדוגמא בשלוחה 0/2)
מה אתם אומרים?מה תרוויח?, לכאורה המאזינים ישמעו קודם את השידור ורק אחר כך את הכותרת
-
מה תרוויח?, לכאורה המאזינים ישמעו קודם את השידור ורק אחר כך את הכותרת
כל העניין פה הוא שההקלטה של השיעור תישמר בצמוד (בתאריך ובשם הקובץ) לשיעור עצמו וזה אמור לשמש רק אותי כי אני גם ככה מעביר את השיעור בהשלוחה של השידור חי מאזינים לשלוחה של הרב.
זה רק כדי לדעת מה הנושא של השיעור לתפריט קולי בשלוחה של הרבנים. -
הצעתי את זה לפני כמה שנים בפורום הישן...
-
משהו יודע??
תודה. -
בעיקרון אפשר לעשות כעין מה ש @מוטלה כתב רק במקום הודעת מערכת לכתוב
record_system_messages=XXX-Title
ובמקום האקסים את שם הקובץ שהולכים להקליט
אבל צריך לשנות ידנית כל פעם אולי אחד הגאנים כאן יעשה לזה API פשוט שלאחר כל כניסה ישנה את המספר זה יכול להיות רעיון מצויין