הפניה מותנית ברשימת קמפיין
-
@משתמש-מתחיל
אם כוונתך על ציתנוקים החינמיים אז זה לא אפשרי -
@אהרן-שובקס לא אם הוא מופיע ברשימת הקמפיין של צינתוקים חינמיים אלא אם הוא הוסיף את עצמו לרשימה של צינתוקים חינמיים והוא רשום ברשימה של הקמפיין שאני רשמתי אז שיעבור לשלוחה מסוימת
-
@משתמש-מתחיל אמר בהפניה מותנית ברשימת קמפיין:
@אהרן-שובקס לא אם הוא מופיע ברשימת הקמפיין של צינתוקים חינמיים אלא אם הוא הוסיף את עצמו לרשימה של צינתוקים חינמיים
אני חושב שזה אותו דבר לא?
מה ההבדל? -
@אהרן-שובקס את הרשימה של הצינתוקים החינמיים אן לי שום אפשרות לראות משא"כ את הקמפיין
-
@משתמש-מתחיל
נכון -
@אהרן-שובקס ולכן לא ביקשתי שהמערכת תזהה אם הוא נמצא ברשימה של החינמיים אלא שתזהה אם הוא נמצא ברשימה של הקמפיין ואם הוא נרשם לחינמיים שיופנה להסרה מהקמפיין
האם זה אפשרי? -
@אהרן-שובקס אני מספיק ברור?
-
@משתמש-מתחיל
אז שוב המערכת יכולה לזהות אם הוא נמצא ברשימת הקמפיין ואינו יכול לדעת האם הוא נרשם כבר לצינתוקים החינמיים! -
@אהרן-שובקס נכון אבל הוא הרגע הקיש 1 בשלוחה מסוימת (שהיא הרשמה לצינתוק אבל זה לא משנה) ולמערכת מוגדר שמי שלוחץ 1 בשלוחה הזו, אם הוא נמצא ברשימת קמפיין הוא מופנה לשלוחה איקס ואם לא אז הוא מופנה לשלוחה אחרת
-
@משתמש-מתחיל אין אפשרות להגדיר כזה דבר, אתה לא יודע אם הוא מקיש בשלוחת הרישום לצינתוקים 1 או 2...
-
@dudu @אהרן-שובקס או קיי הבנתי
אבל האם אני יכול ליצור הפניה מותנית ברשימת קמפיין דהייינו כשהמתקשר נכנס לשלוחה 2 אם הוא מופיע ברשימת קמפיין הוא יופנה לשלוחה 3 ואם לא הוא יופנה לשלוחה 4 -
@משתמש-מתחיל כן תשתמש בזה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!