הגדרת פילטר לא עובד לי
-
type=playfile type=template_filter template_filter=7 template_filter_active_go_to=1 template_filter_none_go_to=6/1זה בשלוחה מס 1 ולא עובד .....
-
@אברהם-אבנר
מועדים לשמחה!type=אומר סוג שלוחה, ופה הגדרת פעמיים סוג שלוחה, מה המערכת מבינה ממך, type=playfile או type=template_filter
??
או שתמחק את השורה הראשונה שמגדירה את השלוחה כשלוחת השמעת קבצים, או שאתה מתכוון לפילטר לפי מספר רשימות תפוצה שונות - כהטמעה בכל מודול שאז מדובר בהגדרה שונה, ע״ש. -
-
type=menu check_template_filter_none_go_to=3לא עובד לי
מדובר בשלוחה ראשית, ושלוחה 3 זה השמעת קבצים.
למותר לציין, שזה לא עובד לי באף מקום... -
@ישעיהו-מאיר אם זה כל מה שכתוב בהגדרות של השלוחה, אין שום סיבה שזה יעבוד, כתבת רק חלק מההגדרות, לא כתבת איזו רשימת תפוצה צריך לבדוק...
אתה צריך להוסיף את ההגדרה:check_template_filter=כאן לכתוב את מספר רשימת התפוצה לבדיקהשים לב שאם אתה רוצה שיעברו לשלוחה 3 מהתפריט הראשי עליך להוסיף / לפני הספרה 3.
-
א.
כאן בפסקה 6 כתוב שאפשר גם בלי לפרש איזה רשי"ת...
ובכל מקרה, אני ניסיתי עם כמה רשימות תפוצה - גם כאלה שלא קיימות... - וזה עדיין לא עבד!ב. בקשר לסלש / , לא עובד לי בכלל, גם כשהיה את זה...
בדקתי את זה הרגע... -
@ישעיהו-מאיר טעות!!! כנראה לא הבנת נכון.
השורה הזאת חובה!!!
זה ההגדרה שיבדוק בכלל ברשימות תפוצה, בלי זה הוא לא מתחיל את הבדיקה!@dudu אמר בהגדרת פילטר לא עובד לי:
אתה צריך להוסיף את ההגדרה:
check_template_filter=כאן לכתוב את מספר רשימת התפוצה לבדיקהלא חובה לשים שורה שמבדילה את הפילטר לרשימת תפוצה ספציפית כמו זה לדוגמא
check_template_filter_3_active_go_to=/4ואגב, מה זה פסקה 6? לא רואה שם מספרים או סימונים

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות