ניקוד חד"פ על האזנה לקובץ או פעם ביום איך מגדירים?
-
אני מנסה בלי סוף להגדיר שהמערכת תיתן ניקוד פעם אחת על כול האזנה או לחילופין פעם ביום ולא מצליח הגדרתי כך
points_add=yesואז
points_add_amount=3 points_add_say=yes points_total_say=yesולא עובד לי ניסיתי להוריד את ההגדרה הראשונה כי היא מוסיפה על כל האזנה ניקוד, ואז זה לא נותן בכלל ניקוד ניסתי לרשום בהגדרה הזו במקום -yes- no וזה גם לא עובד מי יכול לעזור לי??
-
לקבל נקודות חד פעמי
multiple_points_not_until_points_log=noneפעם ביום עד סוף יום
multiple_points_not_until_points_log=23:59:59יש עוד מלא אפשרויות, אני לא מוצא את השרשור של זה כנראה @ימות-המשיח עדיין לא העבירו לפורום החדש
-
@מוטלה אפשר להיכנס לפורום הישן דרך פה
https://freeivr.co.il/oldforum -
כל הפרוט של הזמנים
1s = שניות
1m = דקות
1h = שעות
1d = יום אחד
1M = חודש אחד
2012-12-31 = עד סוף יום ותאריך
2013-12-31 23:59:59 = עד התאריך בשעה
15:59:59 = היום עד השעה
thisweek = עד סוף השבוע
thishebmonth = עד סוף החודש העברי הנוכחי
23:59:59 כלומר עד סוף היום הנוכחי
next-tzeis כלומר בצאת הכוכבים הבא (לדוגמא באם רוצים להשמיע פעם אחת ללקוח את ספירת העומר, ויתכן שזה יהיה בסמיכות זמן וצריך להשמיע שוב)
none = ללא פג תוקף, כלומר הערך ישאר לתמיד
לשאר הגדרות יש לך כאן -
פוסט זה נמחק! -
@מוטלה אמר בניקוד חד"פ על האזנה לקובץ או פעם ביום איך מגדירים?:
לקבל נקודות חד פעמי
multiple_points_not_until_points_log=noneפעם ביום עד סוף יום
multiple_points_not_until_points_log=23:59:59יש עוד מלא אפשרויות, אני לא מוצא את השרשור של זה כנראה @ימות-המשיח עדיין לא העבירו לפורום החדש
מממשש!! עזרת לי שברתי תראש הרבה מאוד זמן!!

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות