האצת והאטת קובץ
-
בפרום הקודם הביאו את האפשרות הבאה
tts_rate=-10
מינוס 10 זה הכי לאט 0 זה ברירת מחדל ו10 זה הכי מהר
זה בקול ממוחשב אבל בקובץ טקסט אני חושב שנאמר שם שאפשר לעשות ע''י הוספת פסיקים -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק דיברו כאן על האטה בקובץ מוקלט
-
לגבי האצת ההשמעה
אני מניח שאין לאף בעל מערכת, אינטרס שיפתחו את זה
ובפרט לא לימות המשיח
כי זה מוריד מדקות ההאזנה לקו וכו'
אבל לגבי האטת המהירות זה כבר משהו אחר -
ממש לא נכון כי יש שיעורים שאנשים ישמעו את זה רק אם יהיה להם אפשרות לעשות את זה יותר מהיר וברגע שזה כמו עכשיו שהמגיד מדבר לאט לא שומעים את זה בכלל זה גם לימות וגם לבעל הקו
חוץ מזה לבעל הקו יש עוד אינטרס כי לא כל הקוים המטרה שלהם זה דקות האזנה יש קוים שיש עוד מטרות חוץ מהדקות
וכל מי שלא רוצה שלא ישים את ההגדרה -
בפורום הקודם התחילה להתגבש קבוצה שכבר קיבלה הצעת מחיר מימות (אזור 3000 ש"ח נראה לי)
אני לא יודע היכן זה אוחז.
אם זה רלוונטי אני יכול לנסות לברר -
כן דיברתי שוב אם ימות ואמרו לי שזה ברשימת הפיתוחים שלהם
וכבר לא אמרו לי מה העלות וכו'
אז צריכים לחכות -
@ימהר-0 איך אומרים?
אז נחכה לימות המשיח... -
@ימהר-0
תלמידות טוענות, שחלק מהמורות מדברות ממש ב'מהירות הקול', ועוד על הדרך גם מכתיבות הקראות...
הן מעוניינת להאט את הקצב (דווקא טוב לצבירת דקות)..
אבל צריך שזה יהיה פונקציה נשלטת ע"י המאזין במהלך ההשמעה כדוגמת הגברת והנמכת השמע...
(וחוץ מזה אם יש לאחרים אין מצב לימות לא יהיה) -
@shz אמר בהאצת והאטת קובץ:
תלמידות טוענות, שחלק מהמורות מדברות ממש ב'מהירות הקול', ועוד על הדרך גם מכתיבות הקראות...
הן מעוניינת להאט את הקצב (דווקא טוב לצבירת דקות)..
אבל צריך שזה יהיה פונקציה נשלטת ע"י המאזין במהלך ההשמעה כדוגמת הגברת והנמכת השמע...
(וחוץ מזה אם יש לאחרים אין מצב לימות לא יהיה)על זה דיברנו יש שמדברים לאט ורוצים לשמוע מהר יש שמדברים מהר ורוצים לשמוע לאט
ויש שמדברים רגיל אבל יש אנשים שאוהבים לשמוע מהר ויש אנשים שאוהבים לשמוע לאטולגבי מה שיש לאחרים שמעתי בשם ימות שהמערכות שלהם עובדות על שרתים או מערכות חדשות ולכן אי אפשר מה שאין כן שאר הקוים שהם על שרתים/מערכות ישנות
ובעבר גם היה לימות כזה אפשרות עד ששדרגו את השרתים/מערכות -
ודאי שמשתלם לפתח את זה במיוחד שמה לעשות אבל ימות לא חבד בשוק ויש מתחריםבתחום