החזרת מאזין לתפריט ממנו נשלח לתקייה בgo to folder
-
@RAV1234 אמר בהחזרת מאזין לתפריט ממנו נשלח לתקייה בgo to folder:
מאזין נכנס לשלוחה 1 שלוחת תפריט. בתוכה בשלוחה 2 יש הפניה לשלוחה אחרת בקו. (שהיא גם שלוחת תפריט) האם יש הגדרה שאפשר לשים בשלוחה אליה הופנו שבליחצה על מקש יחזור לשלוחת התפריט הראשונה ממנה הגיע (בדוגמא לשלוחה 1).
הגדרה קבועה לחזרה ל1 לא תעזור כי הוא יכול להגיע מכמה מקומות לשם ואני מעוניין שיחזור אל המקום ממנו הגיע.
תודה רבהאתה יכול לעשות למשל שלוחה 7 שזה העברה לשלוחה אחרת תעשה לשלוחה הרצויה
-
יש אפשרות בהגדרות תפריט להקצות מקש לחזרה שלב אחד אחורה
-
@מאיר-האלוף לא הבנתי
איפה לעשות שלוחה 7 ומה להגדיר בה? -
@sh774 ואז יחזיר אותי לתקייה ממנה שלחתי אותו ויחזור שוב ושוב בלופ
-
@מאיר-האלוף לא הבנתי
איפה לעשות שלוחה 7 ומה להגדיר בה?יש לך תפריט בשלוחה נכון אז איזה מקש אתה רוצה שיחזור למקום שהיה בו??
-
מאזין נכנס לשלוחה 1 שלוחת תפריט. בתוכה בשלוחה 2 יש הפניה לשלוחה אחרת בקו. (שהיא גם שלוחת תפריט) האם יש הגדרה שאפשר לשים בשלוחה אליה הופנו שבליחצה על מקש יחזור לשלוחת התפריט הראשונה ממנה הגיע (בדוגמא לשלוחה 1).
הגדרה קבועה לחזרה ל1 לא תעזור כי הוא יכול להגיע מכמה מקומות לשם ואני מעוניין שיחזור אל המקום ממנו הגיע.
תודה רבהאתה יכול לעשות הוספה לרשימת תפוצה שקטה ( לפני שהוא עובר לשלוחה אחרת ) ואז בשלוחה ששם יחזרו לשלוחה הראשונה, תטמיע במודול הפנייה לפי רשימת תפוצה.
דא אקא, זה יכול לגרום לכמה בעיות אם הוא עבר בכמה שלוחות ( נוסף לכמה רשימות תפוצה )
אז: אפשר להגדיר שבכל שלוחה ששם נכנסים בשביל לעבור / חוזרים לשלוחה הזו - הוא יוסר מרשימת התפוצה. -
לא הבנתי את השאלה.
אולי אדגים ברור יותר
מאזין נכנס לשלוחה 1 בתפריט הראשי שהיא שלוחת תפריט. בתוך שלוחת התפריט נכנס לשלוחה 2 שהגדרתה go to folder משם הוא מופנה לשלוחה 7 שבתפריט הראשי. שלוחה 7 הינה שלוחת תפריט בה הוא בוחר להכנס לשלוחה אותה הוא צריך. לאחר סיום ההקלטה הוא מוחזר לשלוחה 7. בשלב הזה אני רוצה שיחזור לשלוחה 1 ממנה הגיע בהתחלה. (ולא לשלוחה 1/2 שתחזיר אותו שוב לשלוחה 7) מאחר וגם בשלוחות אחרות מופנה לשלוחה 7 הנ"ל. אין אפשרות להשתמש בהפניה סטטית לשלוחה 1.
תודה רבה -
פוסט זה נמחק! -
@brochabar אמר בהחזרת מאזין לתפריט ממנו נשלח לתקייה בgo to folder:
@RAV1234 אם מקיש סולמית עובר למקום הקודם בו היה במערכת
זה לא חזרה שלב אחד למעלה
-
לא הבנתי את השאלה.
אולי אדגים ברור יותר
מאזין נכנס לשלוחה 1 בתפריט הראשי שהיא שלוחת תפריט. בתוך שלוחת התפריט נכנס לשלוחה 2 שהגדרתה go to folder משם הוא מופנה לשלוחה 7 שבתפריט הראשי. שלוחה 7 הינה שלוחת תפריט בה הוא בוחר להכנס לשלוחה אותה הוא צריך. לאחר סיום ההקלטה הוא מוחזר לשלוחה 7. בשלב הזה אני רוצה שיחזור לשלוחה 1 ממנה הגיע בהתחלה. (ולא לשלוחה 1/2 שתחזיר אותו שוב לשלוחה 7) מאחר וגם בשלוחות אחרות מופנה לשלוחה 7 הנ"ל. אין אפשרות להשתמש בהפניה סטטית לשלוחה 1.
תודה רבהדבר איתי במייל יש לי רעיון
-
@מאיר-האלוף
מה זה הפניה סטטית "בסיום חזור ל"
יש פיתרון פשוט להשתמש באקסס ולרשום מעבר פעם אחת בשיחה ולהכניס בשלוחה 1 שמעביר ל 2 ואז רק פעם ראשונה בשיחה יעבור
נ.ב. זה עזר לי מאוד כשאר כוכבית החזי לתפריט ראשי וקרה כאצלך -
@מאיר-האלוף מה המייל? תודה רבה!
-
@kollel זה מה שהתכוונת?
בשלוחה 2 לעשות את האקסס? ואז אחרי שהופנה לשלוחה 7 וילחץ על המקש שמחזיר שלב אחורה יחזור ל2 ויעבור למה שנכתב במידה וכבר היה שם?
זה פתרון מעולה!
רק הוא טוב אם המשתמש יכנס לשם רק פעם אחת בכל שיחה. כרגע אנסה אותו, אם יהיה פתרון טוב יותר אשמח לשמוע.
תודה לכל העוזרים והמסייעים, יבורכו מפי עליון... -
-
אפשר גם לעשות את זה על ידי הוספה לרשימת תפוצה והסרה או הוספה לבלק ליסט והסרה ולהגדיר שלא נמצא יעבור לשלוחה להוספה ואז יעבור לשלוחה שאתה רוצה ואחרי זה שיכנס עוד פעם יוסר
-
@sh774
נכון אותו רעיון
רק שימת לב שצריך שרק מי שזה פעם שניה מאושרת יעבור ולא סתם פעם שניה ככל מה שנכתב לעיל ולכן צריך תפריט הקש 1 ויעביר ל 7או 2 לרגיל -
@kollel תודה רבה!
תוכל לשלוח לי את הקישור של ה"כאן"?
אחפור עליו במקום להמשיך לשאול..
תודה רבה שוב! -
@RAV1234
הוספתי תגלול שם עד למטה בהצלחה האמת אינני יודע איך למחוק נתון על אדם ספציפי אולי עדיף לזה מה שהביאו על רשימ"ת ובלק ליסט וכו'
בהצלחה -
המודול החדש אפשר למחוק ID מתוך קובץ וכן להוסיף זה נראה לי הכי פשוט
-
@sh774 זה כתוב גם ב"כאן" או שזה עוד משהו?
תודה רבה מאוד!