נערכים לגל השני שלא יבוא!!!
-
יש אפשרות
צריך להוסיף את ההגדרה
conf_bridge_exit=yes
ואז יוצאים ע"י הקשת *8
ברירת מחדל זה מבוטל כדי שגם אם המנהל יצא בטעות יחזרו להמתנה ולא לתפריט קודם או ראשי
אגב גם מי שרוצה שבסיום חדר ועידה יצאו לשלוחה אחרת (לדוגמה הוספת ניקוד צריך להוסיף את זה ורק אז הconfbridge_end_goto= יעבוד) -
איי... אני נזכר בימים שימות המשיח היו עונים על כל דבר..... היו ימים... לדוגמא פה...
-
@שלמה-צובל והיום יש חברים שעונים ומתמסרים וטוב שכך
-
-
עוד דבר שיהיה אפשרות לשני מנהלים שאם אחד מהמנהלים מנתק החדר ועידה אינו מתנתק אלא עובר למנהל נוסף שנמצא בחדר ואם יש בעיה עד שהוא מאשר (המנהל השני הבא )שהכל על פי רוח ההלכה וכ"ו החדר יהיה בהשהייה
-
@33064325
עוד דבר שיהיה אפשרות לשני מנהלים שאם אחד מהמנהלים מנתק החדר ועידה אינו מתנתק אלא עובר למנהל נוסף שנמצא בחדר ואם יש בעיה עד שהוא מאשר (המנהל השני הבא )שהכל על פי רוח ההלכה וכ"ו החדר יהיה בהשהייה@33064325 אמר בנערכים לגל השני שלא יבוא!!!:
יש אפשרות
צריך להוסיף את ההגדרה
conf_bridge_exit=yes
ואז יוצאים ע"י הקשת *8
ברירת מחדל זה מבוטל כדי שגם אם המנהל יצא בטעות יחזרו להמתנה ולא לתפריט קודם או ראשי
אגב גם מי שרוצה שבסיום חדר ועידה יצאו לשלוחה אחרת (לדוגמה הוספת ניקוד צריך להוסיף את זה ורק אז הconfbridge_end_goto= יעבוד)גם לזה זה יועיל
-
@אנוכי נו מה הבעיה זה קיים
-
@שלמה-צובל זה קיים?!
-
@אנוכי מה הבעיה? שיכנסו 2 מנהלים
-
@שלמה-צובל מה זה לא קיים גם אם נכנסים שתי מנהלים רק הראשון שאישר וכ"ו מנהל וברגע שהוא יוצא כולם מוצאים מחדר הועידה
-
@אנוכי אולי אני לא מבין אותך. תגדיר בשלוחה 1 חדר ועידה, ובשלוחה 2 את זה
conf_bridge_folder_to_play=1
וכל מי שאתה רוצה שיהיה מנהל יכנס לשלוחה 2.
-
@שלמה-צובל לא ידעתי שיש את זה וניסתי עכשיו וזה לא שינה כלום
אולי לא הבנתי
שלוחה 2 מתוך החדר הועידה כאילו איפה מגדירים את זה -
@אנוכי איפה שאתה רוצה - עדיף בשבילך בתפריט של החדר וועידה - ההגדרה זה הפעלת השלוחה של ניהול חדר הוועידה.
-
סתם ככה גם שיהיה אפשרות לדעת (לא נראה לי שיש כזה דבר אלא הצעה) מאיזה טלפון מדבר כאילו גלי קול לפי טלפונים שימושי מאוד לגבי תלמידים שמפריעים לשיעור
ולא תמיד עוזר שמשתיקים וזה כי מתי שיש שאלות אז אי אפשר להשתיק...
-
@אנוכי ראיתי שפיתחו כבר גם כאן בארץ את כל הבקשות שהועלו כאן לגבי חדרי ועידה הגיע הזמן שימות ישדרגו את המערכת....
-
אם למישהו ידוע על חברה שנותנת אופציה לשמוע כל מאזין בוועידה בנפרד ולנתק אותו - נא לדווח כאן. תודה!
-
@שלמה-צובל ודברת בם מבית ידע פון
-
מישהו שביקש ממני מערכת ביקש ממני שיהיה סיסמא ולוחצים אותה בחדר ועידה ואז אפשר לבחור מי ידבר ומי להשתיק וכ"ו והיה מרצה ביחד עם הרבה מרצים בהרצאה והיה את זה מישהו יודע על איזה כזה דבר שקיים ואם לא אולי שיעשו כזה דבר (אולי זה היה בחברה אחרת...)
בנוסף שימו לב על כתבה באתר ביזנעס
https://bizzness.net/לומדים-את-השטח-כך-מנסה-העולם-לשוב-ללמיד/כי מישהו הביא כאן שבחברות אחרות יש את זה וכבר כמעט לכולם יש את זה למה בימות אין?!
אני תוהה לעצמי מישהו מטפל בזה?! זה לא משהו חדש...
אבל למה לא יכול להיות כאן דברים שיש ב "ודברת בם מבית ידע פון" צריך להשתפר (ויש במה...) בכל הקשור לחדר ועידה.יש לצין שלא מגיע להם הם עובדים כמו שצריך ונותנים הרבה שרות אבל בכל הקשור לחדר ועידה קצת מאכזב
טוב תעדכנו מה אם זה... -
@אנוכי לא קיים כיום בימות
-
@איציק-הצדיק הוא התכון על ההתחלה כי אחרי זה ערכתי והוספתי תחלק השני.