חדש! • שלוחת אלפון קולי חינמי
-
הועלה כבר בפורום הישן כאן ע"י @המוקד-החרדי ואני רק מעלה אותו לכאן שוב לתועלת הכלל...
מהיום ניתן להטמיע באחת השלוחות אצלכם בקו 'שלוחת אלפון קולי אוטומטית'
שבו יוכלו המאזינים לחפש מספרי טלפון של אנשים בקהילה/בחסידות/בשכונה/בישיבה, ועוד...
ולשמוע את מספר הטלפון שלהם ואת הכתובת במידה ויש!מדריך שימוש באלפון הדיגיטלי החינמי:
-
יש לוודא שברשותכם חשבון ב'מוקד החרדי',
במידה ועדיין אין לכם לחצו כאן כדי לפתוח חשבון חינמי, לבחור סיסמה ולקבל מפתח זיהוי לשלוחה בחינם. -
יש להיכנס לאתר ניהול האלפון כאן.
ולהכניס את השמות ומספרי הטלפונים למאגר שלכם. -
התקנת שלוחת החיפוש בקו שלכם:
חדש! ניתן להתקין את השלוחה בקו שלכם דרך המתקין האוטומטי לחצו כאן
או להכניס את הגדרות אלו בשלוחה המבוקשת:
type=api api_link=https://amoked.com/forum/Login_Alfon.php api_add_0=ID= (כאן יש להכניס את המפתח הזיהוי שלכם במוקד החרדי) api_add_1=password= (כאן יש להכניס את הסיסמה של המשתמש שלכם במוקד החרדי)
ולמלא את פרטי חשבונכם במקומות המיועדים לכך.
וזהו..
שיהיה בהצלחה!המוקד החרדי פתרונות תקשורת
0777352067
https://amoked.com
a0777352067@amoked.com -
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@אלעזר-חיים @מוטלה
בדקתי ועובד -
@אלעזר-חיים מה אני צריך לכתוב בכניסה לאתר ניהול האלפון שם קו:?? סיסמת ניהול:?? איזה סיסמה ואיזה שם קו?
-
@אברהם-איזן אתה צריך לפתוח חשבון ואז אתה בוחר שם משתמש (שם קו) ואז סיסמה
-
במערכת אחת זה עבד ובשניה לא אולי בגלל שזה פרייבט או שזו מערכת מאושרת ע"י וועדת הרבנים?
-
@משה-הצדיק במערכות שמאושרות על ידי וועדת הרבנים, לדוגמא מערכות עם קידומת של
0330
למי שמתמצא, אין אפשרות להכניס שלוחות api, כנראה שאחד התנאים של וועדת הרבנים הוא שלא יהיה את זה... -
@HMJE22 אמר בחדש! • שלוחת אלפון קולי חינמי:
@משה-הצדיק במערכות שמאושרות על ידי וועדת הרבנים, לדוגמא מערכות עם קידומת של
0330
למי שמתמצא, אין אפשרות להכניס שלוחות api, כנראה שאחד התנאים של וועדת הרבנים הוא שלא יהיה את זה... -
@HMJE22 אמר בחדש! • שלוחת אלפון קולי חינמי:
במערכות שמאושרות על ידי וועדת הרבנים, לדוגמא מערכות עם קידומת של 0330 למי שמתמצא, אין אפשרות להכניס שלוחות api, כנראה שאחד התנאים של וועדת הרבנים הוא שלא יהיה את זה...
זה לא נכון.
-
@dudu אם זה לא נכון, אז אני לא יודע, אבל אצלי עכ"פ כל המערכות שמאושר ע"י ועדת הרבנים, אם אני מכניס שלוחת API, כשאני נכנס לשלוחה השלוחה פשוט מתנתקת...
אולי זה בעיה רק אצלי... -
-
הבעיה היא בגלל שהמערכת שלך בפרייוט תצורה קשר עם @המוקד-החרדי ותבקש שיעשה התאמה גם לשרתי פרייוט
-
@HMJE22 אני עשיתי שלוחת API במערכת מאושרת ועבד מצוין.
-
זה לצערינו כבר לא עובד למישהו יש רעיון תחליפי?
אשמח לשמוע! -
@שמעון-ירחי
אצלי עובד -
@HMJE22
זה לא עובד בגלל שכמה שהבנתי המודול הזה זה בעצם ראוטינג למערכת אחרת, וזה חסום בקוים כשרים (אתה יכול לבדוק בכמות הדקות שהאזינו למערכת אז תשמע את דקות המודול בדקות שעברו למערכת אחרת...) -
@שלמה1155 לא הבנתי איך אני שומע את כמות הדקות
-
@שמעון-ירחי
אתה יכול לשמוע בניהול בשלוחה 4 ואז 1,
אבל אני התכונתי להסביר לך שתשמע את דקות האזנה למודול API של המוקד החרדי בדקות שיצאו למערכות אחרות אז זה ראיה שהמודול הזה הוא בעצם ראוטינג ולכן הוא חסום בקוים כשרים....
מקווה שהבנת -
עזרת לי מאוד הבנתי
תודה