נעילת מקשים באמצע שמיעת קבצים
-
בעיה נפוצה שאצלי בקו היא בצורה נוראה שהיכן שהוא תוך כדי האזנה המקשים ננעלים והאפשרות היחידה היא לנתק את השיחה, לפעמים זה קורה גם בתפריט, אני משער שהותיקים כבר דשו בנושא הזה, האם אפשר להפנות אותי למיקום הדיון, או לחילופין להציג לי פתרון? תודה מראש
-
@oze גם אצלי קיים הבעיה,
הרבה פעמים עוזר לחייג לקו אחר לכמה שניות, לנתק אותו ולחזור לקו ואז המקשים כן נלחצים.
תעדכן אם זה עובד לך -
@oze מקשים של הפלאפון או של המערכת {יש כזה דבר???} ?
-
@oze בכל מקרה יהיה אפשר לחזור למיקום האחרון כוכבית שלוש
-
@אברהם-אבינו זה די מתסכל ולקוחות רמי לוי מוגבלים ב 2000 שיחות לחודש, ולשאלתך הקודמת מדובר במקשי המערכת
-
מוזר לא קרה לי אף פעם. אגב אפשר לעבור לחברה אחרת לא חסר חברות. אני עברתי מהוט מובייל כי נגמרו לי הדקות {3000} מהר. עברתי ל019 שהם 5000 דקות ב19:80 משהוא כזה אפשר לבדוק. אומנם גם פה נגמר לי הדקות מהר אז אני מתקשר ומבקש להקדים לי את מועד האיפוס של הדקות. וככה יוצא שאני משלם פחות מ40 שקל על 10,000 דקות. אבל תבדקו אם הקליטה אצלכם היא טובה.
-
@אברהם-אבנר אמר בנעילת מקשים באמצע שמיעת קבצים:
מוזר לא קרה לי אף פעם. אגב אפשר לעבור לחברה אחרת לא חסר חברות. אני עברתי מהוט מובייל כי נגמרו לי הדקות {3000} מהר. עברתי ל019 שהם 5000 דקות ב19:80 משהוא כזה אפשר לבדוק. אומנם גם פה נגמר לי הדקות מהר אז אני מתקשר ומבקש להקדים לי את מועד האיפוס של הדקות. וככה יוצא שאני משלם פחות מ40 שקל על 10,000 דקות. אבל תבדקו אם הקליטה אצלכם היא טובה.
שים לב שהוט מובייל לא באמת מחייבים כשעוברים את הדקות כך שחבל לעזוב אותם בדיוק בזה הם הכי בסדר
-
@oze
אתה בטוח? עברת ולא חייבו אותך?
יש לי קו בהוט מובייל, נצרך לי לדעת -
כן, גם לחבר שלי, וזה כבר חודשים רבים, לפני הקורונה
תן לי איזה לייק, (אני כותב את זה ב-120 שניות שעלי לחכות שאוכל לפרסם) -
דווקא נראה לי שכן חייבו. אבדוק בחשבונית. בכל מקרה 019 יותר זולים. {אין בכוונתי לתת להם פירסום אדרבא היה לי איתם איזה בעיה אבל הסתדרנו איך שהוא} לOZE ממש פלא איך אין לך הרבה לייקים {נראה לי שאתה דווקא מבין טוב בתחום כמו שראיתי בעוד מקומות} אבל השלמתי לך ל5
-
@אברהם-אבנר תודה רבה, מה הכוונה זול? ואתה מדבר על קומה כשרה? אם יש להם כזה בכלל
-
@oze אמר בנעילת מקשים באמצע שמיעת קבצים:
בעיה נפוצה שאצלי בקו היא בצורה נוראה שהיכן שהוא תוך כדי האזנה המקשים ננעלים והאפשרות היחידה היא לנתק את השיחה, לפעמים זה קורה גם בתפריט, אני משער שהותיקים כבר דשו בנושא הזה, האם אפשר להפנות אותי למיקום הדיון, או לחילופין להציג לי פתרון? תודה מראש
מתי זה קורה לך אם כאשר אתה מקליט פשוט תגדיר שלא צריך בסוף ההקלטה להקיש # וזה ישמר אוטמטי ההגדרה כדלהלן
hangup_insert_file=yes
מומלץ לשים את זה בivr.ini
-
@oze אמר בנעילת מקשים באמצע שמיעת קבצים:
מה שצריך לעשות זה להעביר להמתנה לחכות 5 שניות ואז להחזיר וזה עובד
בדוק ומנוסה
-
@אבוב חלק מהמאזינים טוענים שגם זה לא עזר, אולי זה תלוי בחברות