קבלת מספר מערכת וסיסמא מהשלוחה
-
תגובה: מחלקה של תקשורת עם ימות API
איך אני מקבל את המערכת וסיסמא של המערכת?/*================יצירת אובייקט(מופע) חדש====================*/ $con = new connecting_to_yemot_api('0773137770', '0000');
ניסיתי להגדיר כך:
$a = $_GET['s']; $s = $_GET['a']; $con = new connecting_to_yemot_api('$a', '$s');
ובשלוחה להגדיר כך:
api_add_0=a=0773137770 api_add_1=s=1234
ולא הלך..
אני יודע שזה שאלה של מתחילים, זה אומר שחסר לי מידע בסיסי או שיש פיתרון פשוט? -
זה צריך להיות כך
$a = $_GET['s']; $s = $_GET['a']; $con = new connecting_to_yemot_api($a, $s);
-
פוסט זה נמחק! -
@bc98400 תודה!
ניסיתי לעשות את זה גם במספר שלוחה, ולא הולך לי.. מה הבעיה בקוד?$ApiDID = $_GET['ApiDID']; $password = $_GET['password']; $con = new connecting_to_yemot_api($ApiDID, $password); $path1 = $_GET['path1']; $file = $_GET['file']; $path2 = $_GET['path2']; $body = array ( 'action' => 'copy', 'what' => 'ivr2:$path1/$file', 'target' => 'ivr2:$path2', ); $a = $con -> connecting('FileAction', $body); print_r($a);
ובשלוחה הגדרתי כך:
api_add_1=path1=1/1 api_add_2=file=ext.ini api_add_3=path2=Hash/1
-
@ממפ
שים לב אם אתה רוצה להכניס משתנה זה חייב להיות עם סוגריים ולא עם '
ממקווה שהובבנתי
וכמובן צריכים להכניס את כל המחלקה.... -
@אהרן-שובקס כתבתי כך ולא עזר..
$path1 = $_GET[(path1)]; $file = $_GET[(file)]; $path2 = $_GET[(path2)];
כמובן שהוספתי את כל המחלקה.
כשכתבתי את השלוחה ואת הקובץ עצמם זה עבד מצויין (אפי' שהמשתנה של הסיסמא לא היה בסוגריים.) רק כשאני מנסה לקחת את השלוחה במשתנה זה נתקע..
זה גם לא אומר 'אין מענה וכו' זה פשוט חוזר אחורה.. -
@ממפ כמו שכבר ענו לך לא מכניסים משתנים בתור סטרינג
זאת אומרת אתה לא שם '$a' אלא בלי מרכאות מה שכן אם היית שם מרכאות כפולות כאלו "$a" זה בסדר
עושים את זה כך$ApiDID = $_GET['ApiDID']; $password = $_GET['password']; $con = new connecting_to_yemot_api($ApiDID, $password); $path1 = $_GET['path1']; $file = $_GET['file']; $path2 = $_GET['path2']; $body = array ( 'action' => 'copy', 'what' => "ivr2:$path1/$file", 'target' => "ivr2:$path2", ); $a = $con -> connecting('FileAction', $body); print_r($a);
או כך
$ApiDID = $_GET['ApiDID']; $password = $_GET['password']; $con = new connecting_to_yemot_api($ApiDID, $password); $path1 = $_GET['path1']; $file = $_GET['file']; $path2 = $_GET['path2']; $body = array ( 'action' => 'copy', 'what' => 'ivr2:' . $path1 . '/' . $file, 'target' => 'ivr2:' . $path2, ); $a = $con -> connecting('FileAction', $body); print_r($a);
וזה
$path1 = $_GET[(path1)]; $file = $_GET[(file)]; $path2 = $_GET[(path2)];
ממש לא קשור אלו לא משתנים אלו אובייקטים במערך וכן כותבים אותם כמו שכתבת בהתחלה
$path1 = $_GET["path1"]; $file = $_GET["file"]; $path2 = $_GET["path2"];
חפש קצת במדריכים על php זה ממש דברים בסיסיים...
-
@אהרן-שובקס
*מרכאות כפולות (לא סוגריים) -
@bc98400
צודק טעיתי -
@bc98400 @אהרן-שובקס תודה.
חפש קצת במדריכים על php זה ממש דברים בסיסיים...
אתה צודק מאה אחוז. חשבתי שאפשר לחפף את זה...
-
@ממפ אם תחפף את זה תתקע מחר במשהו אחר אין מנוס מלעבור על מדריך בסיסי