2 תקלות
-
שלום לכל המשתמשים
רציתי לדווח כאן על שתי תקלות שנתקלתי בהם תוך כדי בניית מערכת ואשמח לקבל תגובות ופיתרונות לזה
1]כאשר שם שלוחה מורכב משתי מילים בעברית המופרדות כמובן במקף תחתון (הרי לא ניתן לעשות רווח) המחשב פשוט נתקע כאשר אני מקליק להיכנס לשלוחה (יש לציין, כאשר מחקתי את המקף והצמדתי למילה אחת השלוחה עבדה חלק)
2]כששם השלוחה באותיות בעברית כאשר אני מנסה להכניס את שם השלוחה לקובץ הגדרות כגון לאן יעברו הקלטות וכדו' השלוחה שתחתיה שהיא מספר תמיד נרשמת לפני השלוחה הראשונה ללא אפשרות לשינוי
ד.א. חשוב לי שהשלוחות יקראו במילים שלמאזינים לא תהיה גישה חופשית
אז תכלס' מה עושים???? -
ד.א. עכשיו בדקתי התקלה הראשונה קיימת גם כשכתוב באנגלית
-
אי אפשר ליצור שלוחה עם מקף תחתון בין המילים (כלומר אפשר אבל תיתקל בתקלה הבאה)כי כשפותחים שלוחה הוא כביכול קורא את זה בתור 2 שלוחות:
בשביל למנוע גישה מהמאזינים תוכל למשל להגדיר תפריט עם הקשה של ספרה אחת לכל שלוחה (למשל: 1, 2, 3, ...) ולשלוחה המיוחדת שאתה רוצה לחסום מהם תקרא בשם של 2 ספרות.
אח"כ תיצור לך שלוחה עם סיסמה שדרכה תוכל להיכנס לשלוחה הנ"ל -
@שואל-ברצינות אוקיי, אבל אני גם רוצה שיהיה לי נוח ''לקרוא את המפה'' שאני ידע מה זה כל שלוחה שיהיה רשום מול העיינים
-
-
@33064325 הבנתי. תודה רבה
-
@ישעי יש אפשרות להפריד בקו אמצעי כזה - . זה עובד מצויין אבל רק אם זה שלוחה רגילה של תפריט או השמעת קבצים.
כל דבר יותר מסובך זה ייתקע - למשל לחזור למיקום האחרון, שידור חי, כניסה לפי יום תאריך וכו' -
@אברהם-אברהם אמר ב2 תקלות:
@ישעי יש אפשרות להפריד בקו אמצעי כזה - . זה עובד מצויין אבל רק אם זה שלוחה רגילה של תפריט או השמעת קבצים.
כל דבר יותר מסובך זה ייתקע - למשל לחזור למיקום האחרון, שידור חי, כניסה לפי יום תאריך וכו'תודה רבה . יש לך אולי גם פיתרון לשלוחות אחרות חוץ מ
title
? -
@אברהם-אברהם אמר ב2 תקלות:
כל דבר יותר מסובך זה ייתקע - למשל לחזור למיקום האחרון, שידור חי, כניסה לפי יום תאריך וכו'תודה רבה . יש לך אולי גם פיתרון לשלוחות אחרות חוץ מ
title
?
איזה שלוחה זה? -
@אברהם-אברהם חוץ משלוחות תפריט והשמעת קבצים