השרת חוזר על הנתונים שהתקבלו בחיוג אחר
-
הכנתי טופס שלוקח מספר מערכת וסיסמא ומבצע פעולה מסויימת.
בדקתי מה קורה כשהכנסתי סיסמא שגויה, למעשה מאותו בדיקה כל פעם שאני נכנס שוב לשלוחת ה-api ואפי' במערכת אחרת, השרת שומר כבר את הנתונים ומחזיר מיד הודעת שגיאה!
מה אפשר לעשות? -
@ממפ תבדוק אצלך בהגדרות השרת יכול להיות שזה מוגדר לך על זיכרון מטמון גבוה
-
@bc98400 אני מתנסה בשרת 000webhost.com איפה אני בודק את זה?
כרגע זה הסתדר אחרי כמה דקות..יש לי בעיה נוספת שהתחילה מאותו מקרה
הגדרתי שיקח נתונים, וזה חוזר על השאלה פעמיים
כך כתבתי (חלק מהטופס..)}elseif($_GET['DID']>0){ echo "read=t-אנא הקש את הסיסמא ובסיום הקש סולמית=password,yes,10,1,7,Digits"; }else{ echo "read=t-אנא הקש את מספר המערכת ממנו תתבצע ההעברה ובסיום הקש סולמית=DID,yes,10,9,7,Digits"; }
-
@ממפ על איזה שאלה הוא חוזר elseif או else?
כי לא הגיוני שזה בגלל השאלות
ובקשר לשרת הזה אין לי מושג תחפש בהגדרות אין לי מנוי שם לבדוק -
@bc98400 הוא חוזר על כל השאלות פעם אחת בלי 3 המילים האחרונות 'ובסיום הקש סולמית' ובפעם השניה עם המילים האלו..
יש לי 4 שאלות... -
@ממפ וכשאתה מוחק את המילים האלו הוא מבקש ממך רק פעם אחת?
-
@bc98400 בדקתי, לא עזר..
אני מצרף לך את כל הקודif ($_GET['aa']>0){ print_r($a); }elseif ($_GET['ApiDID1']>0){ echo "read=t-אנא הקש את כמות היחידות להעברה ובסיום הקש סולמית=aa,yes,5,2,7,Number"; }elseif($_GET['password']>0){ echo "read=t-אנא הקש את מספר המערכת להעברה ובסיום הקש סולמית=ApiDID1,yes,10,9,7,Digits"; }elseif($_GET['DID']>0){ echo "read=t-אנא הקש את הסיסמא ובסיום הקש סולמית=password,yes,10,1,7,Digits"; }else{ echo "read=t-אנא הקש את מספר המערכת ממנו תתבצע ההעברה =DID,yes,10,9,7,Digits"; }
עכשיו אני נזכר שיש בעיה בשרת הזה גם כשאני מנסה בדפדפן אחרי שעשיתי שינוי בקובץ לא תמיד זה מתעדכן...
יכול להיות שזה קשור לזיכרון של כרום?
דרך אגב, למה תמיד אני שומע שגיאה אפי' שהפעולה התבצעה בהצלחה? -
@ממפ מה הבעיה אני לא יודע לא רואים משהו בעייתי
בקשר כשאתה נכנס בדפדפן יש פתרון של ריקון מטמון וטעינה קשיחה
והסיבה שהוא אומר לך שגיאה זהprint_r($a);
השורה הזאת גורמת לזה
-
@bc98400 אם אני לא שם את זה שם, זה מבצע את הפעולה ואח"כ יש שקט ארוך..
-
-
@bc98400 אני פשוט רוצה לקבל את ההתראות של הנושא הזה למייל אחר.
-
פוסט זה נמחק! -
@אהרן-שובקס @bc98400
אני מנסה לשאול כמה שאלות ב read ובשביל זה אני משתמש בתנאי.
מה אני כותב בתנאי האחרון כדי שישמיע אם הצליח או לא?
כתבתי כך וזה משמיע שגיאה אפי' שהוא מבצע את הפעולה.if ($_GET['private']>0){ echo $a->responseStatus; }elseif ($_GET['amount']>0){ echo "read=t-אם המערכות בשרת הרגיל הקישו אחת אם המערכות בשרת הפרייבט הקישו שתיים=private,no,1,1,7,Digits"; }elseif($_GET['destination']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את כמות היחידות להעברה ובסיום הקישו סולמית=amount,no,0,2,7,Number"; }elseif($_GET['password']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת להעברה ובסיום הקישו סולמית=destination,no,10,9,7,Digits"; }elseif($_GET['ApiDID1']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את הסיסמא ובסיום הקישו סולמית=password,no,0,1,7,Digits"; }else{ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שלכם ובסיום הקישו סולמית=ApiDID1,no,10,9,7,Digits"; }
דרך אגב עדיין הבעיה שהוא חוזר על השאלה פעמיים ממשיכה..
-
@ממפ
תעשה כךif ($_GET['private']>0){ if($_GET["private"==1){ echo "id_list_message=t-אוקיי קיבלתי"; }else{ echo "id_list_message=t-וואו מאיפה יש לך את הכסף לזה"; } }elseif ($_GET['amount']>0){ echo "read=t-אם המערכות בשרת הרגיל הקישו אחת אם המערכות בשרת הפרייבט הקישו שתיים=private,no,1,1,7,Digits"; }elseif($_GET['destination']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את כמות היחידות להעברה ובסיום הקישו סולמית=amount,no,0,2,7,Number"; }elseif($_GET['password']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת להעברה ובסיום הקישו סולמית=destination,no,10,9,7,Digits"; }elseif($_GET['ApiDID1']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את הסיסמא ובסיום הקישו סולמית=password,no,0,1,7,Digits"; }else{ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שלכם ובסיום הקישו סולמית=ApiDID1,no,10,9,7,Digits"; }
ההוספה זה שורה 3 -7
ובקשר לשאלה השניה אין לי מושג אולי תשאל אנשים שיותר מבינים ממני אני לא רואה משהו שגורם לדבר הזה לקרות -
@bc98400 אמר בהשרת חוזר על הנתונים שהתקבלו בחיוג אחר:
@ממפ
תעשה כךecho "id_list_message=t-וואו מאיפה יש לך את הכסף לזה";
למוסדות חינוך זה בחינם...
עשיתי את זה, אני שומע אוקיי בתכלס לא קורה כלום...
זה מה שכתבתי, מצורף הקוד המלא.$private = $_GET["private"]; $ApiDID1 = $_GET['ApiDID1']; $password = $_GET['password']; $destination = $_GET['destination']; $amount = $_GET['amount']; if ($_GET['private']>0){ if($_GET['private'] == "1"){ echo "id_list_message=t-אוקיי קיבלתי"; }else{ echo "id_list_message=t-וואו מאיפה יש לך את הכסף לזה"; } }elseif ($_GET['amount']>0){ echo "read=t-אם המערכות בשרת הרגיל הקישו אחת אם המערכות בשרת הפרייבט הקישו שתיים=private,no,1,1,7,Digits"; }elseif($_GET['destination']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את כמות היחידות להעברה ובסיום הקישו סולמית=amount,no,0,2,7,Number"; }elseif($_GET['password']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת להעברה ובסיום הקישו סולמית=destination,no,10,9,7,Digits"; }elseif($_GET['ApiDID1']>0){ echo "read=t-אנא הקישו את הסיסמא ובסיום הקישו סולמית=password,no,0,1,7,Digits"; }else{ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שלכם ובסיום הקישו סולמית=ApiDID1,no,10,9,7,Digits"; } $body = array ( //מערכת להעברה 'destination' => "$destination", //מספר יחידות 'amount' => "$amount", ); $con = new connecting_to_yemot_api($ApiDID1, $password); $a = $con -> connecting('TransferUnits', $body); echo $a->responseStatus; exit;
לא העתקתי את כל המחלקה...
תודה רבה. -
@ממפ
מה לא קורה ההעברה או משהו אחר ובנוסף למה אתה משתמש עם המחלקה?
אתה יכול לעשות את מה שאתה רוצה לעשות גם ללא המחלקה (אם הבנתי נכון מה שאתה רוצה לעשות..) -
@אהרן-שובקס ההעברה קוראת, אבל אני לא שומע אוקיי או שגיאה במקרה שאין מספיק יחידות.
אפילו שהגדרתיsay_api_answer=yes
ובטופס רשמתיecho $a->responseStatus;
מה הכוונה שאני לא צריך את המחלקה? מה כן צריך? רק מה שכתבתי וודאי לא יעבוד. -
@ממפ
מה אתה רוצה לעשות בקוד?
כלומר מה אתה רוצה שיהיה כשמישהו נכנס לשלוחה? -
@אהרן-שובקס להעביר יחידות, שיהיה לו בחירה מאיזה מערכת לקחת ולאיזה מערכת להעביר.
-
@ממפ
אין צורך במחלקה אני ישלח לך את מה שאתה צריך לכתוב במקום המחלקה זה ממש ממש פשוט!