איך אני יכול לקבל תאריך עברי API
-
@קו-מהיר אמר באיך אני יכול לקבל תאריך עברי API:
@הקול-הירושלמי
ואיך אני עושה שימיר את התאריך שהתקבל לספרות למשל אם התאריך ח' אייר אז יהיה כתוב 08,09
והאם אפשר גם לבחור שיכתוב מתי השקיעה או משהו כזה?
בכ"א ממש תודה רבה עזרת לי מאוד עם הפונקצייה!!!אתה צריך לכתוב לו שא זה 1 ב זה 2 תשרי זה אחד חשוון זה שתיים בקיצער סיבוך
-
@אהרן-שובקס
ואיך אני יודע מתי שקיעה? -
איך אני עושה שיהיה רק יום וחודש בלי שנה???
-
<?php $date = date("d/m/Y"); $date0 = explode("/",$date); $date1 = $date0[0]; $date2 = $date0[1]; $date3 = $date0[2]; $dateJ = jdtojewish(gregoriantojd($date1,$date2,$date3)); $dateJew = explode("/", $dateJ); $month = $dateJew[0];//חודש $day = $dateJew[1];//יום $year = $dateJew[2];//שנה echo $month; ?>
-
@bc98400
אלוף!!
האם זה תאריך עברי? -
-
@קו-מהיר אמר באיך אני יכול לקבל תאריך עברי API:
@הקול-הירושלמי
ואיך אני עושה שימיר את התאריך שהתקבל לספרות למשל אם התאריך ח' אייר אז יהיה כתוב 08,09
והאם אפשר גם לבחור שיכתוב מתי השקיעה או משהו כזה?
בכ"א ממש תודה רבה עזרת לי מאוד עם הפונקצייה!!!פשוט להגדיר בפונקציה jdtojewish את המשתנה השני לשלילי במקום חיובי (תשווה עם הדוגמא שהבאתי בהתחלה):
date_default_timezone_set ('Asia/Jerusalem'); $str = jdtojewish(gregoriantojd( date('m',time()), date('d',time()), date('Y',time())), false, CAL_JEWISH_ADD_GERESHAYIM); // for today $jewishDate = iconv ('WINDOWS-1255', 'UTF-8', $str); // convert to utf-8 echo $jewishDate;
רק שים לב למשל שחודש אדר א' יהיה תמיד 6, וחודש אדר רגיל או אדר ב' יהיו תמיד 7, ואח"כ ניסן 8 עד אלול שיהיה בכל השנים 13. זה מבלבל קצת, אבל מקל על חישובים אחרים.
ו- @אהרן-שובקס , טיפ: להסתכל בתיעוד של הפונקציה.
-
@bc98400
לא עובד!! הוא אומר לי שהתאריך שווה ל 0/0/0 -
@פיסטוק-פרווה אני לא יודע מה עשית אצלי זה עובד מצויין אולי תביא דוגמא
-
@bc98400
ממש כמו שכתוב:$date = date("d/m/Y"); $date0 = explode("/",$date); $date1 = $date0[0]; $date2 = $date0[1]; $date3 = $date0[2]; $dateJ = jdtojewish(gregoriantojd($dtdm,$dtdd,$dtdy)); $dataJew = explode("/", $dataJ); $month = $dataJew[0];//חודש $day = $dataJew[1];//יום $yaer = $dataJew[2];//שנה
-
@פיסטוק-פרווה סליחה טעות שלי
<?php $date = date("d/m/Y"); $date0 = explode("/",$date); $date1 = $date0[0]; $date2 = $date0[1]; $date3 = $date0[2]; $dateJ = jdtojewish(gregoriantojd($date1,$date2,$date3)); $dateJew = explode("/", $dateJ); $month = $dateJew[0];//חודש $day = $dateJew[1];//יום $year = $dateJew[2];//שנה echo $month; ?>
עכשיו אמור לעבוד
-
@bc98400
לא עובד כותב 0 לכל דבר לדוגמא יום 0 חודש 0 שנה 0 ואם אני מדפים את כולם ע"י משתנה:$dateJ
אז הוא עושה לי 0/0/0
-
<?php $date = date("d/m/Y"); $date0 = explode("/",$date); $date1 = $date0[0]; $date2 = $date0[1]; $date3 = $date0[2]; $dateJ = jdtojewish(gregoriantojd($date1,$date2,$date3)); $dataJew = explode("/", $dateJ); $month = $dateJew[0];//חודש $day = $dateJew[1];//יום $year = $dateJew[2];//שנה echo $dateJ; ?>
-
@bc98400
נו אתה באמת חושב ששכחתי את זה?<?php
-
@קו-מהיר לא אבל היה טעות עכשיו תיקנתי בדוק
-
@bc98400
לא שינית כלום!! -
@קו-מהיר תנסה תראה שזה עובד
-
@bc98400
לי זה לא עובד הנה תיכנס לפה:
https://kvmeir.000webhostapp.com/homer.php
הגדרתי שידפיס את:$month
שזה אמור להיות חודש של תאריך עברי
-
-
@bc98400
עשיתי ככה בדיוק ולא עובד!!