הפניה לפי רשי"ת כהטמעה בכל מודול - לא עובד
-
-
@שאול זה באמת מעניין סתם ככה, כשאצלו היה את הבעיה אצלי לא היה שום בעיה, עכשיו הבעיה התחילה, וחוץ מזה גם פניתי ל @ימות-המשיח במייל ועדיין אין תגובה.
לא שח"ו אני מגיע בטענות עליהם, אבל אמרתי אני יפרסם כאן, ואולי עוד מישהו עם אותו בעיה יגיד שיש לו את הבעיה, אולי יטפלו בזה יותר מהר... -
@HMJE22 גם אצלי התחילה כעת הבעיה הנ"ל
הפסיק לעבוד
בדקתי זה עובר (עצם ההפניה עובדת) אבל לא משמיע את הקבצים מהשלוחה ואם אני נכנס ישירות לשלוחה ללא הפניה זה עובד
מוזר -
@HMJE22 מה ששמתי לב שההפניה כן עובדת אצלי (כך אני רואה על המחשב, שנכנסתי לשלוחה הרלוונטית) רק לא שומעים את ההשמעות, ואם אני נכנס ישירות לשלוחה בלי ההפניה אני כן שומע את קבצי ההשמעות
מעניין אם גם אצלכם אותה בעיה
וכן האם 'ימות' פתרו או ענו -
@יעקב-ב זה התגובה שימות ענו לי
שלחתי להם, ואני מחכה לראות מה הם יענו. -
@HMJE22 מה ששמתי לב שיש לי בכמה מקומות במערכת הגדרה זו וזה עובד נפלא, רק במקום א' נגעתי משהו (שיניתי מס' השלוחה להפניה) אפי' שאח"כ החזרתי לקדמותו, הוא כבר לא עובד,
בשלוחות אחרות באותה מערכת ההפניות עובדות נפלא וכן באותה שלוחה ההפניות האחרות עובדות רק השורה שנגעתי הפסיקה לפעול כדלעיל, שזה מפנה רק לא משמיע את הקבצים -
עכשיו בדקתי עוד יותר, שמתי לב שזה תלוי בשרתים של ימות המשיח, במערכות שנמצאים בשרת [yemot] זה עובד פצצה בלי שום בעיה, ובמערכות שנמצאים בשרת [ymt] בכל המערכות שבדקתי, אצל כולם זה עושה בעיות.
@ימות-המשיח לטיפולכם.
תודה -
הכל חזר לעבוד חזרה כרגיל.
תודה רבה ל @ימות-המשיח -
@HMJE22 הכל חזר לעבוד רק אצלך, סידרו משהו אצלכם או שאצל כולם זה התחיל לעבוד.
-
@יעקב-ב בפשטות נראה לי שאצל כולם.
אני יסביר למה נראה לי, לגבי מה שאני שלחתי לימות המשיח במייל, הם עדיין לא הגיבו לי...
בכל מקרה אני כתבתי להם לגבי מערכת מסויימת שיש את הבעיה, בו בזמן שהיה לי את זה בכמה מערכות דהיינו בכל המערכות שהיו בשרת [ymt] כמו שכתבתי למעלה.
והיום בצהריים בדקתי וראיתי שבכל המערכות הנ"ל הכל חזר לעבוד רגיל, לכן נראה לי שפשוט סידרו את הבעיה בשרת, ואמור לעבוד אצל כולם...