שאלה לגבי השארת הודעה למנהל המערכת
-
@כותב-מוסמך אמר בוואטסאפ - פון ב IVR:
בכל שלוחה שמתי בכותרת הפניה לשרשור המלא השייך לאותם הגדרות עבור מי שמעוניין לשכלל את המערכת ולהוסיף הגדרות ייחודיות עבורו, אבל בסיס ההגדרות הכתובים כאן הם הקרובים ביותר לוואטסאפ פון רגיל.
דבר ראשון באם רוצים להגדיר כניסה רק לרשומים במערכת, (וכל אחד שלא רשום ויחייג ישמע שהמספר איינו מחובר) צריך להגדיר באתר בלשונית שיגור הודעות > הגדרות קמפיין > הגדרות לשיחות נכנסות > רשימה לבנה
שלוחה 0 - הודעות אישיות
type=routing_yemot routing_yemot_number=0772610297
אפשר אולי להגדיר מספר מסויים שאליו ייכנסו ההקלטות ולא שיהיה אפשר לבחור למי להקליט?
פשוט אני רוצה לעשות הקלטה למנהל המערכת ושיקבל צינתוק וכשיתקשר בחזרה ישמע שיש לו הודעה אישית חדשה ולא מצאתי פיתרון טוב לזה -
@שמואל-ש אמר בשאלה לגבי הודעות אישיות במערכת IVR:
בכל שלוחה שמתי בכותרת הפניה לשרשור המלא השייך לאותם הגדרות עבור מי שמעוניין לשכלל את המערכת ולהוסיף הגדרות ייחודיות עבורו, אבל בסיס ההגדרות הכתובים כאן הם הקרובים ביותר לוואטסאפ פון רגיל.
דבר ראשון באם רוצים להגדיר כניסה רק לרשומים במערכת, (וכל אחד שלא רשום ויחייג ישמע שהמספר איינו מחובר) צריך להגדיר באתר בלשונית שיגור הודעות > הגדרות קמפיין > הגדרות לשיחות נכנסות > רשימה לבנה
שלוחה 0 - הודעות אישיות
אפשר אולי להגדיר מספר מסויים שאליו ייכנסו ההקלטות ולא שיהיה אפשר לבחור למי להקליט?
פשוט אני רוצה לעשות הקלטה למנהל המערכת ושיקבל צינתוק וכשיתקשר בחזרה ישמע שיש לו הודעה אישית חדשה ולא מצאתי פיתרון טוב לזהApi פשוט
הוספת משתמש מסוים לרשימת תפוצה -
@mgm-ivr אמר בשאלה לגבי הודעות אישיות במערכת IVR:
@שמואל-ש אמר בשאלה לגבי הודעות אישיות במערכת IVR:
שלוחה 0 - הודעות אישיות
פשוט אני רוצה לעשות הקלטה למנהל המערכת ושיקבל צינתוק וכשיתקשר בחזרה ישמע שיש לו הודעה אישית חדשה ולא מצאתי פיתרון טוב לזהApi פשוט
הוספת משתמש מסוים לרשימת תפוצהואיך אני עושה שיושאר למנהל המערכת בלבד וללא צורך בהקשת מספר טלפון?
-
@mgm-ivr אני רואה שלא הסברתי מספיק ברור מה אני רוצה.
אז ככה, אני רוצה שלוחה שבה תהיה אפשרות להשאיר הודעה למנהל המערכת-ללא צורך בהקשת מספר הטלפון שלו ושיקבל צינתוק על זה, וכשיחזור למספר ישמע שיש לו הודעה.
מובן?