נפתר שרת private
-
@יאיר-32
לא קורה כלום הם עוברים לשרתים רגילים
ובעקרון שרת פרייבט זה של חמישים משתמשים -
@פיסטוק-חלבי אמר בשרת private:
@יאיר-32
ובעקרון שרת פרייבט זה של חמישים משתמשיםבעיקרון שבוע הבא רוב העולם עובר ללמידה במרחב הקולי
למי שיש private אמור להיות שינוי?
והאם זה יעבור לשרת הרגיל למרות העומס?
ודרך האתר אפשר לראות האם המשתתפים עברו לשרת הרגיל? -
@יאיר-32 אמר בשרת private:
@יאיר-32
ובעקרון שרת פרייבט זה של חמישים משתמשיםבעיקרון שבוע הבא רוב העולם עובר ללמידה במרחב הקולי
ודרך האתר אפשר לראות האם המשתתפים עברו לשרת הרגיל?א' לא אמור להיות שינוי עם כל המאזינים שלך בפרייבט
ב' זה יעבור לשרת רגיל השאלה האם הוא ישרוד
ג' לא נראה לי אבל אני לא יודע -
@יאיר-32 אמר בשרת private:
@יאיר-32
ודרך האתר אפשר לראות האם המשתתפים עברו לשרת הרגיל?ב' זה יעבור לשרת רגיל השאלה האם הוא ישרוד
זה אני שואל!
ימות המשיח מתכוננים? -
@יאיר-32
יש להניח שהם התכוננו ועובדים ללא לאות מהסגר הראשון כבר
אבל לא ידוע לי על משהו מיוחד או איזה הפתעות בחירות לרגל סגר ג' חלק ב' -
@יאיר-32
ובעקרון שרת פרייבט זה של חמישים משתמשים2 התשובות אינם נכונות,
מי שנמצא בשרת פריווט לא יכול לעבור לשרת הרגיל בשום אופן - מבחינה טכנית זה כמו לעבור לחברה אחרת!!
שרת פריווט זה לא חמישים משתמשים - אלא כמה שרכשת, ואם קיבלת בחינם כי זה מוסד אז אין לך הגבלה מסויימת.
אם רכשת 50 ויש לך יותר מחמישים בו זמנית אז ימות אמורים לנתק את השיחה, אבל בדרך כלל הם כן נותנים להיכנס אבל זה על בסיס מקום פנוי בשרת, זאת אומרת שאם יהיה עומס הם ינתקו.לגופו של עניין שרת פרייווט אמור להיות יותר אמין מהשרת הרגיל אם כי גם השרת הרגיל הוא בסדר גמור - עצם זה שהרבה מוסדות עברו לפרייווט מוריד ממנו הרבה מאוד עומס
-
פוסט זה נמחק! -
@33064325 אמר בשרת private:
שרת פריווט זה לא חמישים משתמשים - אלא כמה שרכשת, ואם קיבלת בחינם כי זה מוסד אז אין לך הגבלה מסויימת.גם 100 אפשר בו זמנית?
-
@יאיר-32 אני אצטט מה שכתבתי שוב
@33064325 אמר בשרת private:שרת פריווט זה לא חמישים משתמשים - אלא כמה שרכשת, ואם קיבלת בחינם כי זה מוסד אז אין לך הגבלה מסויימת.
אם רכשת 50 ויש לך יותר מחמישים בו זמנית אז ימות אמורים לנתק את השיחה, אבל בדרך כלל הם כן נותנים להיכנס אבל זה על בסיס מקום פנוי בשרת, זאת אומרת שאם יהיה עומס הם ינתקו.לגופו של עניין שרת פרייווט אמור להיות יותר אמין מהשרת הרגיל אם כי גם השרת הרגיל הוא בסדר גמור - עצם זה שהרבה מוסדות עברו לפרייווט מוריד ממנו הרבה מאוד עומס
-
@33064325
יש אפשרות לעשות העברה ממערכת למערכת בשרת ymt לשרת private? -
@יאיר-32 כן מול שירות לקוחות והם יענו לך על כל השאלות שקשורות לזה