חדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש
-
@איציק-הצדיק אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@מוטלה אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@berman אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
- אם הגדרתי בטעות שלוחה אי אפשר למחוק אותה,
אתה יכול לעשות 'מנע מכולם' זה מעלים את השלוחה.
לא עובד לגמרי, אני עשיתי את זה לשלוחה, והמנהל שמוגדר (אני מוגדר כ'בעל המערכת') רואה את השלוחה הזאת ברשימה 3 פעמים... עיין כאן
עכשיו נכנסתי בחשבון של המנהל, וראיתי שאצלו ברשימת השלוחות יש את כל השלוחות שעשיתי 'מנע לכולם' מחקתי לו אותם אחד אחד, ועכשיו הוא מצליח לראות את רשימת כל השלוחות אבל חבל שאין שם גלילה, למי שיש יותר מ11 שלוחות
@שמואל גם אני מצטרף להנ''ל, ברגע שיש הרבה שלוחות א"א לגלול מטה וחבל, א"א לגשת לכל הכיתות.
תודה רבה על הכל! -
@shlomo1315 אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@מוטלה אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@berman אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
- אם הגדרתי בטעות שלוחה אי אפשר למחוק אותה,
אתה יכול לעשות 'מנע מכולם' זה מעלים את השלוחה.
לא עובד לגמרי, אני עשיתי את זה לשלוחה, והמנהל שמוגדר (אני מוגדר כ'בעל המערכת') רואה את השלוחה הזאת ברשימה 3 פעמים... עיין כאן
עכשיו נכנסתי בחשבון של המנהל, וראיתי שאצלו ברשימת השלוחות יש את כל השלוחות שעשיתי 'מנע לכולם' מחקתי לו אותם אחד אחד, ועכשיו הוא מצליח לראות את רשימת כל השלוחות אבל חבל שאין שם גלילה, למי שיש יותר מ11 שלוחות
@שמואל גם אני מצטרף להנ''ל, ברגע שיש הרבה שלוחות א"א לגלול מטה וחבל, א"א לגשת לכל הכיתות.
תודה רבה על הכל!יש עוד הרבה דברים לסדר עוד במודול יותר דחוף שיוכלו להגדיר טלפון של שמונה ספרות כתלמיד וכן שיכלו להגדיר כמה טלפונים לתלמיד אחד
-
-
@אנוכי אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
טלפון של שמונה ספרות
מה זה? סליחה על הבורות
-
@איציק-הצדיק פאלפון רגיל ולא נייח
-
@33064325 לא מסובך מדי?
-
@אנוכי ממש לא.
בקובץ צריך להיות כתוב פשוט
עמודה ראשונה שם משתמש או טלפון עמודה שניה "1" שאר העמודות מה שרוצים, ואפשר שחלק מהם יהיו עוד טלפונים שמשוייכים בעצם לשם המשתמש הזה
כל עוד אתה לא מוסיף סיסמאות או אפשרות של כניסה עם הקשה או שיהיה כמה אחים אתה צריך להגדיר בשלוחה שאתה רוצהenter_id_type=phone_from_list_all_information
וזהו...
-
@איציק-הצדיק איך מחקת את השלוחות?
מחקת באמת או רק עשית שלא תהיה גישה?
כי אני ניסיתי למחוק שלוחה ולא הצלחתי... -
@dudu ברגע שעושים מניעה מכולם השלוחה נמחקת, (לפחות לא רואים אותה בשום מקום)
-
@33064325 אבל אם מוסיפים אח"כ משתמש נוסף מנהל - הוא יכול לראות כל שלוחה 3 פעמים (כי בטעות עשיתי מנע ואז הייתי צריך להוסיף שוב...) זה לא לגמרי פתרון...
-
@dudu אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@איציק-הצדיק איך מחקת את השלוחות?
מחקת באמת או רק עשית שלא תהיה גישה?
כי אני ניסיתי למחוק שלוחה ולא הצלחתי...@שמואל אין אופציה למחוק שלוחה?
-
@dudu לא, לצערי לא הצלחתי למחוק, וכל מי שצירפתי אחרי שמחקתי ראה את השלוחות שאני בעצם לא יכול לראות כבר... מה שעשיתי לבינתיים שכל אחד שצירפתי גם אם הוא בדרגת 'משתמש' הפכתי אותו ל'מנהל' נכנסתי ליושר שלו ומחקתי את השלוחות הללו, והחזרתי את הגדרת 'משתמש'.
נ. ב. לא בגלל שאני מסתיר משהו אלא בגלל הנוחות שלא תהיינה לו שלוחות מיותרות, או כפולות... -
@dudu אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@33064325 אבל אם מוסיפים אח"כ משתמש נוסף מנהל - הוא יכול לראות כל שלוחה 3 פעמים (כי בטעות עשיתי מנע ואז הייתי צריך להוסיף שוב...) זה לא לגמרי פתרון...
גם אם מוסיפים משתמש רגיל הוא רואה את זה.
@שמואל לדעתי צריך ש'בעל המערכת' יראה גם את מה שהוא מחק באפור כמו ההודעות המחוקות כאן בפורום ויוכל לבצע על זה פעולות מחיקה או מניעה. אבל שלא יראה את זה ברשימת השלוחות הפעילות -
@33064325
הוא מוגדר כבר כמשתמש ולא כמנהל -
@שמואל
א. תודה, וכל הכבוד לחידושים והשידרוגים.
אנחנו, מפעילי הקווים ובוני ומתחזקי המערכות מקבלים הרבה הצעות או אפילו ביקורות מכאלה שמצאו לפתע איזה פטנט שיש למישהו אחר ולנו עוד לא, או שאצל מישהו אחר זה מובנה ואצלנו צריך לבנות כל אחד בדרכו...
זה מאד חשוב ומעודד לקפוץ לחזית ולהוריד מאיתנו שאלות ובקשות למה אין הצבעה בועידה או למה אין ביטול במכירות וכו' וכד'...
תמשיכו לשדרג כיד ה' הטובה עליכם ואנחנו במקביל תמיד נמשיך להציף את הצרכים בתקווה שתמצאו את הדרכים לתת מענה לכל בקשה.
עלו והצליחו.ב. עכשיו לשאלות
האם ניתן למחוק משתמש?
ניסיתי לאשר משתמש עוד לפני שהוא פתח את עצמו, עכשיו כתובת המייל שלו נחסמה (לא מתקבל שום קוד) הוא לא יכול להרשם ולא להיכנס.... -
@shz אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
האם ניתן למחוק משתמש?
ניסיתי לאשר משתמש עוד לפני שהוא פתח את עצמו, עכשיו כתובת המייל שלו נחסמה (לא מתקבל שום קוד) הוא לא יכול להרשם ולא להיכנס....מהניסיון שלי כנראה ההודעות מגיעות אצלו לספאם
-
האם משהו תקוע היום? אתמול הגדרתי את כל המשתמשים והיום משום מה הכל נמחק לי והייתי צריך להגדיר מחדש את כל המלמדים. עכשיו שלח לי אחד המלמדים שהוא לא מצליח להכנס ובדקתי וזה אכן כך פשוט לא נותן להכנס ולא נותן שום הודעת שגיאה, פשוט תקוע.
-
@שמואל
הצעת ייעול.
כל תלמיד שמצביע, שבאופן אוטומטי, אחרי ש'מקשיבים' לו, היינו שמבטלים לו את ההשתקה, האצבע תתבטל.
אחרת, צריך לסמן אותו ולבטל את האצבע מהתפריט בצד, מסורבל קצת.
כמו"כ להוסיף אופציה למחוק כיתה. אחרי שמגדירים א"א למחוק.
תודה ענקית! המלמדים גומרים את ההלל, יש חשש שלא ירצו לחזור לכיתה... -
@rbismut
גם לי,
כל מה שעשיתי עד אתמול (כולל) אני לא מצליח להיכנס -
@שמואל
כעת 2 הכפתורים האלה מעבירים להוראות להפעלת הממשק ניהול ושליטה על חדרי הועידה החדש
צריך שאחד יפנה ל ניהול חדרי הועידה