חדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש
-
האם משהו תקוע היום? אתמול הגדרתי את כל המשתמשים והיום משום מה הכל נמחק לי והייתי צריך להגדיר מחדש את כל המלמדים. עכשיו שלח לי אחד המלמדים שהוא לא מצליח להכנס ובדקתי וזה אכן כך פשוט לא נותן להכנס ולא נותן שום הודעת שגיאה, פשוט תקוע.
-
@שמואל
הצעת ייעול.
כל תלמיד שמצביע, שבאופן אוטומטי, אחרי ש'מקשיבים' לו, היינו שמבטלים לו את ההשתקה, האצבע תתבטל.
אחרת, צריך לסמן אותו ולבטל את האצבע מהתפריט בצד, מסורבל קצת.
כמו"כ להוסיף אופציה למחוק כיתה. אחרי שמגדירים א"א למחוק.
תודה ענקית! המלמדים גומרים את ההלל, יש חשש שלא ירצו לחזור לכיתה... -
@rbismut
גם לי,
כל מה שעשיתי עד אתמול (כולל) אני לא מצליח להיכנס -
@שמואל
כעת 2 הכפתורים האלה מעבירים להוראות להפעלת הממשק ניהול ושליטה על חדרי הועידה החדש
צריך שאחד יפנה ל ניהול חדרי הועידה -
אפשר אולי לעלות קובץ כמו שהיה במקור USERS.INI ושם לשים את כל המיילים של המלמדים והסיסמה שלהם במקום כל התהליך שכל אחד צריך לנסות לפתוח לעצמו חשבון ואין שום אינדיקציה לבדוק האם הם הצליחו או לא.
עדיין יש לי משתמש שתקוע ואין לי מושג איך מתקדמים ואיפה לבדוק מה הבעיה. -
@rbismut לא חושב שזה אופציה בכלל, הרעיון של מייל הוא מתקדם הרבה מעבר לקובץ ini...
לגבי ההוא שתקוע אצלך. הוא בדק בספאם? שמעתי מכל כך הרבה שבהתחלה חשבו שמדובר בתקלה... -
@עץ-השדה
הוא כבר עבר את השלב של המייל ובחר סיסמה ופשוט לא מצליח להכנס , אין גם שום תגובה למה זה לא נכנס. -
@rbismut יצרת קשר עם השירות לקוחות בנושא?
-
@rbismut
אם הוא עשה את התהליך אתמול, אז תעשה לו היום מחדש -
@שמואל
עוד דבר חשוב באפשרויות של חדר הועידה
ידוע שאפשר להעלות קבצים מהמערכת במהלך הועידה ע"י *5
העניין שאי אפשר לעצור אותם
האופציה היא לעשות *3 שזה בעצם מוציא החוצה את המאזין האחרון שנכנס, אבל לכאורה אם זה קובץ שצריך לעצור זה בגלל שהוא ארוך ואם הוא ארוך סביר להניח שמאחרי ההפעלה כבר הספיק מישהו להיכנס....
בקיצור לא רלוונטי.
אני מציע שפשוט כשמעלים קובץ נראה אותו על המסך כמו עוד מאזין, ונוכל להוציא אותו מהחדר בפשטות -
@shz
זה גם לא מספיק
הכי טוב שיוכלו להעלות קובץ בצורה שיהיה אפשר גם לעצור באמצע ולהמשיך שוב
אולי דרך הממשק בכלל. -
@rbismut אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
@עץ-השדה
הוא כבר עבר את השלב של המייל ובחר סיסמה ופשוט לא מצליח להכנס , אין גם שום תגובה למה זה לא נכנס.שימחק את כל העוגיות. בכרום 3 נקודות בצד שמאל למעלה>הגדרות>ניקוי נתוני גלישה>מתקדם>משחר ההיסטוריה (להיזהר לא למחוק סיסמאות) ולנקות ולהיכנס שוב, אמור להסתדר
-
@שמואל
2 דברים.- יש לי כמה מערכות וכשאני נכנס עם הקישור הוא מביא לי את כל המערכות ביחד, זה יוצר בלבול, (תחשבו על זה שאחד הוא מורה בחיידר מסוים בבוקר ואחרי הצהריים בחיידר אחר, וזה 2 מערכות נפרדות, אז זה עולה ביחד)
הקישור חייב להיות פר מערכת ולא רק לפי מייל אישי. - בסקירה ודוח''ות יש אופצייה להוריד אקסל של כל התלמידים ביחד, אבל מה שהמערכת עושה הוא: בונה גיליון נפרד לכל תלמיד, זה נפלא!, אבל הייתי שמח אם היה עוד אופציה שירד בקובץ אחד כל התלמידים ביחד.
תודה רבה על הכל!
- יש לי כמה מערכות וכשאני נכנס עם הקישור הוא מביא לי את כל המערכות ביחד, זה יוצר בלבול, (תחשבו על זה שאחד הוא מורה בחיידר מסוים בבוקר ואחרי הצהריים בחיידר אחר, וזה 2 מערכות נפרדות, אז זה עולה ביחד)
-
עובד נפלא!
גם המלמדים נהנים, וגם הילדים,
ואפשר ללמוד בנחת בלי הפרעות, ולעבור מילד לילד.
יישר כח!אם אפשר להוסיף אפשרות להוריד אצבע לילד מסוים,
(לאחר שהוא דיבר, להשאיר את שאר ה"אצבעות" מורמות)
כעת להוריד אצבע אפשר רק על כל המסומנים ביחד. -
-
@משה-זוך אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
אם אפשר להוסיף אפשרות להוריד אצבע לילד מסוים,
אפשרי. מעל הילד יש תיבת סימון, ואז בצד יש תפריט.
-
-
@שמואל אמר בחדש! ממשק ניהול חדרי הועידה האינטרנטי המחודש:
הממשק עלה לכלל הלקוחות בגירסא מלאה.
- אם אפשר לערוך את הסמלים שיהיה יותר ברור מה משתיק ומה מפעיל (למשל צבע אדום משתיק ירוק מפעיל) או שכאשר יעמדו על האייקון יכתוב מה כל דבר.
תודה!! - להוסיף קישור לאתר הועידה פה בפורום או באתר הניהול הרגיל.
- אם אפשר לערוך את הסמלים שיהיה יותר ברור מה משתיק ומה מפעיל (למשל צבע אדום משתיק ירוק מפעיל) או שכאשר יעמדו על האייקון יכתוב מה כל דבר.
-
-
@shayg למה לא?
זה הקישור
https://confbridge.call2all.co.il/login
תכנס, תגדיר שלוחה ותזמין אותם דרך הממשק