יעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל
-
אני מפעיל קו בלוג פון שאפשר להכניס הודעות רק עם סיסמת מנהל, מישהו עוין שרוצה לחבל בקו עלה על הסיסמה והחליף אותו, כרגע הקו משותק, וא"א להכניס הודעות, מישהו יכול לעזור מה אני יכול לעשות בשעה כזו ששירות הלקוחות סגור. שלחתי כבר מייל למערכת בינתיים אין מענה, למישהו יש פתרון להציע זה דחוף ביותר, אי פעילות הקו גורם סבל להרבה אנשים המחוברים לקו
-
@שרוליק
בהקשת סיסמה בIVR יש אפשרות להקשה על#
במקום הסיסמה ולאפס את זה,
תנסה בקו שלך אם זה עובד בד"כ המספר שפתח את הקו יכול להחליף סיסמה כי המס' מופיע בפרטי הלקוח של הגדרות פרטי מערכת, -
@שרולי בדרך כלל הקבוצות האלו אם המספר שלך מוגדר כמנהל אז אתה לא צריך סיסמה תנסה עם אתה יכול להכנס בלי סיסמה ולשנות אותה
-
@חיובי זה רק בסיסמת ניהולנדמה לי, לא בסיסמת גישה.
-
@שרוליק
בדוק איזה טלפון מוגדר כמנהל, מספר זה יכול לשנות את הסיסמה דרך הטלפון גם אם אינו יודע את הסיסמה הנוכחית,
וכדאי לעשות זאת מהר כי אם הוא רוצה באמת לסדר אותך הוא יכול דרך המחשב לשנות את מספר המנהל. -
@יפת אמר ביעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל:
הוא יכול דרך המחשב לשנות את מספר המנהל.
לא נכון
היא אפשר הפרטי לקוח זה לא אומר מה המספר של המנהל
הספר מנהל זה רקקקק המספר שפתח את המערכת
תשאלו אפילו את ימות -
תודה לכל המייעצים. א. הסיבה שפותח הקו לא הצליח לשנות את הסיסמא ע"י הקשת # זה כנראה בגלל שאותו 'חכם להרע' הוציא את פותח הקו מהגדרת 'מנהל הקבוצה', (לא יודע איך, אולי לכם יש הסברים) בסוף הענין סודר ע"י שבכניסה למערכת בהקשה על מקש 5 הופיע מספר אחר של מנהל הקבוצה , שהוא היה בעצם המחובר הראשון לקו, ( אולי גם לזה יש לכם הסבר) והוא באמת שינה את סיסמת הניהול ע"י הקשת #, ב. שלחנו מייל לימות המשיח כמו שר' יצחק הציע והם חזרו אלינו ונתנו לנו שירות מדהים.
-
@שרוליק הא קו ווצאפ פון זה משהו אחר
-
@שרוליק אמר ביעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל:
שהוא היה בעצם המחובר הראשון לקו, ( אולי גם לזה יש לכם הסבר)
ציטוט מכאן:
"מספר המנהל שמושמע הוא המספר שמופיע הראשון ברשימה."
-
@brochabar אמר ביעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל:
@יפת אמר ביעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל:
הוא יכול דרך המחשב לשנות את מספר המנהל.
לא נכון
אי אפשר הפרטי לקוח זה לא אומר מה המספר של המנהל
מספר מנהל זה רקקקק המספר שפתח את המערכת
תשאלו אפילו את ימות@שרוליק אמר ביעוץ דחוף להחלפת סיסמת מנהל:
א. הסיבה שפותח הקו לא הצליח לשנות את הסיסמא ע"י הקשת # זה כנראה בגלל שאותו 'חכם להרע' הוציא את פותח הקו מהגדרת 'מנהל הקבוצה', (לא יודע איך, אולי לכם יש הסברים) בסוף הענין סודר ע"י שבכניסה למערכת בהקשה על מקש 5 הופיע מספר אחר של מנהל הקבוצה , שהוא היה בעצם המחובר הראשון לקו, ( אולי גם לזה יש לכם הסבר) והוא באמת שינה את סיסמת הניהול ע"י הקשת #,
הכל נכון חוץ מהמשפט הזה:
מספר מנהל זה רקקקק המספר שפתח את המערכת
אני לא חוזר בי, ולא אאריך במקום שאמרו לקצר, כדי שלא אזיק בכך, והמשכיל יבין מדעתו.